icon

Ako často objednávať donášku jedla, keď ma nebaví variť?

Včera o 16:33

Ahojte zijem sama ale nebavi ma varit a nechuti mi odomna. Ako casto by ste si objednavali jedlo na mojom mieste ?

Strana
z3
anonym_f394b4
Dnes o 11:25
@anonym_f58720

@anonym_f394b4 chúďa moje, máš to trošku popletené.

@anonym_f58720 chudatko mas doma 😘😘😘

anonym_185577
Dnes o 11:31

Ja som takto pribrala asi 6kg, porcie veľké, zrejme aj mastné, všelijaké spracované potraviny.. no des, už si varím sama a mám 4kg dole..

anonym_ca7e02
Dnes o 11:40

@anonym_autor mňa tu teda ukrižujú, ale ja cez týždeň nevarím vôbec a to mám deti. Muž so kúpi obedové menu v práci a ja tiež. V škole majú obedy. Ráno mavame väčšinou kašu (ovsena, špaldová, pohankova, atď), obed si kúpime a večera rýchla (omeleta, cottage cheese, domaca rybickova nátierka, praženica, syr, šunka), k tomu vždy veľa veľa zeleniny. Varím iba cez víkend aj to na 2 dni. A niekedy ani to nie, ideme celá rodina do reštaurácie. A áno, môžeme si to dovoliť, obaja máme náročné práce. Ja napríklad variť viem, podľa mňa celkom dobre, ale naozaj na to nemám čas ani chuť. Niekedy radšej deťom upečiem v nedeľu koláč, ako variť. Takže autorka, sprav podľa seba.

anonym_e444af
Dnes o 11:47
@anonym_f394b4

@anonym_e444af ja nevarim, aby som sa citila plnohodnotne. Ja varim, lebo to pokladam za zaklad matky. A isteze su zeny, ktorych priorita je kariera a potom ked maju nieco uvarit, tak hanba a svojim detom zvladnu ledva rohlik natriet, lebo ved treba radsej dat energiu do svojich 100 zamestnancov, vsakze 🤣🤣🤣🤣

@anonym_f394b4 zaklad matky? 😄 To akoze zena, ktora sice sama nevari dietatu kazdy den, ale zabezpeci mu zdravu a vyzivnu stravu inak, musi byt automaticky zla matka? U teba co veta, to perla. Nema zmysel s tebou diskutovat, nemas to v hlave v poriadku 😄

anonym_f394b4
Dnes o 11:53
@anonym_e444af

@anonym_f394b4 zaklad matky? 😄 To akoze zena, ktora sice sama nevari dietatu kazdy den, ale zabezpeci mu zdravu a vyzivnu stravu inak, musi byt automaticky zla matka? U teba co veta, to perla. Nema zmysel s tebou diskutovat, nemas to v hlave v poriadku 😄

@anonym_e444af to si povedala ty, ze je automaticky zla matka. Ja som take nic nepovedala. Ale co cakat od degesiek na MK, ktore nevedia citat s porozumenim 😉

anonym_f4534a
Dnes o 12:07

Mňa osobne varenie nebaví a mi mito extra nechutí keď si navarím, varím ale dobre si myslím. Sme 2 dospelý a jedno dieťa, objednávam/chodíme sa najesť tak 4-5 krát týždenne. Raňajky, večere varím ale obed si väčšinou objednáme.

Strana
z3