Ako chutí držková polievka?
Svokra chce zajtra robiť držkovú polievku, prosí sa mi, aby sme prišli. Ja som ju v živote nejedla, aká je?
Zvyknete ju niekto jesť?
Jem málo polievok, ale držkovú milujem.
Držky sú vlastne časti žalúdku kravy? Nie ďakujem
@anonym_autor mala som voči nej predsudky niekoľko rokov. Nerozumiem prečo. Minule som ochutnala a je úžasná
@anonym_autor drzkova polievka je super,pokial je dobre pripravena.Drzky,su vlastne zaludok prezuvavcov.Dôlezite je,aby boli dobre umyte.
Skvelu drzkovu robili na Červeniku,dialnicne odpocivadlo.Môze to byt kulinarsky zazitok,ale aj katastrofa,ako so vsetkym.Na tvojom mieste,by som si diplomaticky nalozil malu porciu na ochutnanie a podla tvojich chutovych preferencii,si bud nalozis nasledne normalnu porciu alebo podakujes a ospravedlnis sa,ze to nezjes,lebo medved😂.
Vždy keď ideme k babke, tak navarí najväčší hrniec, ja aj deti sa nevieme dojesť 🙏
Vďaka baby, zajtra ochutnám. 🙂
@anonym_autor samotná držková je chutná, tiež som mala predsudky. Za mňa musia byt držky nakrájané na malé kúsky, ale inak je to dobrá polievka.
@anonym_autor Mňam, je super. Žena ju nenávidí, nenavari mi ju, ale niekedy mi ju kúpi ako hotové jedlo.
Chutovo vyborna. Nieco medzi gulaosvou a frankfurtskou.
Zjem z nej vsetko, len nie drzky. Tie davam nabok. Na tie ma nenahovoria.
Aj ja milujem. A ak ti nebudú chutiť držky, tak šťavu si dáš určite.
@kavasmliekom presne. môj manžel nemá rád držky, ale tú šťavu zje a chutí mu.
Chutovo vyborna. Nieco medzi gulaosvou a frankfurtskou.
Zjem z nej vsetko, len nie drzky. Tie davam nabok. Na tie ma nenahovoria.
@moonlight1210 ja tiez tak, drzky vyberam, ale ostatne zjem vsetko, milujem
Podľa mna to je veľmi podobne chuti gulášu, a držky keď prezuvas tak podobne ako hríby, ta konzistencia
Ako gulasova s hribami. 🤣 A ano, bola aj taka, co mi nechutila, ale zboznujem.
@anonym_autor
Nejedla som ani nebudem tak isto plucka, srdcia , ladvinky
@anonym_autor Ani za 1000€ by som si nedala lyžiču do úst…Fujyv už len ten “ smrad” z nej mi nerobí dobre…🙂
@anonym_autor Ani za 1000€ by som si nedala lyžiču do úst…Fujyv už len ten “ smrad” z nej mi nerobí dobre…🙂
@nikoletta1712
Ono sa ani nieje čo čudovať 🤣🤣🤣
@nikoletta1712
Ono sa ani nieje čo čudovať 🤣🤣🤣
@anonym_8870c0 Toto si prečo spravila ? Úplne odveci.
Naťahuje ma len keď to čítam, nehovorím aké znechutenie to u mňa vyvoláva keď to niekde vidím, cítim. Ale ja ani pečienku, ani žiadne iné vnútornosti.
Drzky uz davno nie su, co byvali. Myslim tym, ze vobec nesmrdia, su biele, velmi dobre vyprate a predvarene. A drahe.
Vďaka baby, zajtra ochutnám. 🙂
@anonym_autor presne ochutnas a uvidis.
Nechapem predsudky ludi voci jedlu.
Ndochutnaju ale vedia ze je to fuj. Keby nevedeli ze maju napr. V hovadzom sote ci cine nakrajane srdce ci jazyj zjedli by to.

@anonym_autor ja ju milujeem, chuti podobne ako guláš, len sú tam držky. A nie, to nie je mastné mäso, ako niektorí tvrdia. Treba vyskúšať.