icon

Ako môžu mať deti dve ženy v Česku?

28. máj 2026

Ahojte, práve pozerám české extrémne premeny a pýtam sa čisto zo zaujímavosti nič za tým nehľadaj. Bola tam Monika vrcholová športovkyňa ktorá má manželku a 2 deti. Pochopila som to tak že ta manželka tie 2 deti vynosila a porodila ale ako k nim prišla? Čo ja viem tak ani cez ivf nemôžu mať dieťa 2 ženy ale musi byť prítomný muž. Alebo je to iné v Čechách?

Strana
z2
anonym_d36e76
28. máj 2026

Darcovske spermie, anonymny darca... moznosti mas vela... niektore deti su doslova - chlap si vyhoni na toalete, da zene poharik, ta ide na toaletu zo striekackou...

anonym_bdb958
28. máj 2026

@anonym_autor Ak ta tato tema zaujima, tak sa jej venuje dokument Sperminatori (z ceskeho prostredia) - tiez na Voyo

anonym_8bc1c2
28. máj 2026

@anonym_autor koľkí mali najprv heterosexuálny vzťah aj s potomkami, kým zistili, že to nie je to, čo hľadajú? A potom si našli partnera, partnerku, ktorá im vyhovuje?

autor
28. máj 2026
@anonym_d36e76

Darcovske spermie, anonymny darca... moznosti mas vela... niektore deti su doslova - chlap si vyhoni na toalete, da zene poharik, ta ide na toaletu zo striekackou...

@anonym_d36e76 ja to chapem ale netreba mať toho chlapa pri tom ivf prítomného? To sa pýtam. Keďže aj na SVK musi byť partner prítomný aj keď su darcovske a on podpisuje ten papier.

autor
28. máj 2026
@anonym_bdb958

@anonym_autor Ak ta tato tema zaujima, tak sa jej venuje dokument Sperminatori (z ceskeho prostredia) - tiez na Voyo

@anonym_bdb958 kuknem si. Akože nezaujíma ma to nejak veľmi že do hĺbky len ma to zarazilo že maju tie detičky "tehotenstvom" a nie adopciou

anonym_0f0aed
28. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_d36e76 ja to chapem ale netreba mať toho chlapa pri tom ivf prítomného? To sa pýtam. Keďže aj na SVK musi byť partner prítomný aj keď su darcovske a on podpisuje ten papier.

@anonym_autor prosím ťa, hocijaký kamarát sa môže podpísať pod papiere. Nikto neskúma či sú naozaj spolu

autor
28. máj 2026
@anonym_8bc1c2

@anonym_autor koľkí mali najprv heterosexuálny vzťah aj s potomkami, kým zistili, že to nie je to, čo hľadajú? A potom si našli partnera, partnerku, ktorá im vyhovuje?

@anonym_8bc1c2 ale oni to druhe dieťa sa im narodilo počas tej extrémnej premeny Moniky čiže to neni z predošlých vzťahov

anonym_8bc1c2
28. máj 2026
@anonym_0f0aed

@anonym_autor prosím ťa, hocijaký kamarát sa môže podpísať pod papiere. Nikto neskúma či sú naozaj spolu

@anonym_autor tak je to asi tak ako píše @anonym_0f0aed

anonym_bdb958
28. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_bdb958 kuknem si. Akože nezaujíma ma to nejak veľmi že do hĺbky len ma to zarazilo že maju tie detičky "tehotenstvom" a nie adopciou

@anonym_autor akoze ti chlapi niektori, cele zle🙈 ale nevedela som, ze to takto funguje, rozsirila som si obzory😁

anonym_d36e76
28. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ved manzelka tam bola, spermie darcovske... darcovia k IVF nechodia 😅

anonym_f307d1
28. máj 2026

@anonym_autor pre mna je nepochopitelne, ze sa ta to nijak netyka, ale mas potrebu o tom otvorit diskusiu a citat potom rozne spekulacie a aj tak sa nedozvies pravdu

oliolijanka
28. máj 2026

@anonym_autor Mne sa dokonca zdalo a zarazilo ma to, ze tam jednu chvilu Monika "prekrucala oci", ze na to, aby si osvojila VLASTNE dieta, musia sa znova(?) zobrat.
Preto som si pomyslela, ze mozno ona dodala spermie.... ze ona je povodne muz. Ale mozno som len zle zapocula.

lucpro1
28. máj 2026

@oliolijanka to si nemyslim, ze by to tak bolo.

oliolijanka
28. máj 2026

@lucpro1 "musime se vzit, abych mohla osvojit vlastni holku" ale nehadam sa, len vravim, ze ma to zarazilo, ze ako to mysli.

anonym_5cdf54
28. máj 2026
@oliolijanka

@lucpro1 "musime se vzit, abych mohla osvojit vlastni holku" ale nehadam sa, len vravim, ze ma to zarazilo, ze ako to mysli.

@oliolijanka niektoré ženy to majú aj tak, že jedna dá vajíčka na oplodnenie darovanými spermiami a druhej potom vložia embryo... neviem, či sa to tak dá v Česku a ani nepoznám tento pár, ale vo všeobecnosti viem, že aj tak sa to robí.

autor
28. máj 2026
@anonym_d36e76

@anonym_autor ved manzelka tam bola, spermie darcovske... darcovia k IVF nechodia 😅

@anonym_d36e76 ja netuším ako to funguje keď su rovnake pohlavie či to stačí na to preto ma to zaujalo že ako sa k tomu dieťaťu dostali

autor
28. máj 2026
@anonym_f307d1

@anonym_autor pre mna je nepochopitelne, ze sa ta to nijak netyka, ale mas potrebu o tom otvorit diskusiu a citat potom rozne spekulacie a aj tak sa nedozvies pravdu

@anonym_f307d1 a pre mňa je nepochopiteľné čo tu robíš a staráš sa čo sa pýtam pani anonymka. Pod vlastným nickom by si taká hrdinka nebola 😉

autor
28. máj 2026
@oliolijanka

@oliolijanka to pochybujem že by bola muž predtym ale ktovie ako to maju v Čechách s tym osvojenim a svadbami. Tu na SVK nie sú povolené svadby rovnakého pohlavia či?

autor
28. máj 2026
@anonym_5cdf54

@oliolijanka niektoré ženy to majú aj tak, že jedna dá vajíčka na oplodnenie darovanými spermiami a druhej potom vložia embryo... neviem, či sa to tak dá v Česku a ani nepoznám tento pár, ale vo všeobecnosti viem, že aj tak sa to robí.

@anonym_5cdf54 oni tam davali aj to že ona má PCOS a preto jej váha išla pomaly dole aj keď robila všetko ako má. Ale určite ona tie vajíčka nedavala keďže pri ivf sa pichaju hormóny a ona bola v extrémnej premene

tykat
28. máj 2026

@anonym_autor mna to skor zaujima u dvoch muzov, lebo zena si dieta vynosi staci darca.

anonym_9d66be
28. máj 2026
@tykat

@anonym_autor mna to skor zaujima u dvoch muzov, lebo zena si dieta vynosi staci darca.

@tykat aj jeden nemenovaný herec má so svojim partnerom dieťa (deti?), ktoré im vynosili dve kamošky, lesby. Dieťa (deti?) majú, myslím, v striedavke.

tykat
28. máj 2026
@anonym_9d66be

@tykat aj jeden nemenovaný herec má so svojim partnerom dieťa (deti?), ktoré im vynosili dve kamošky, lesby. Dieťa (deti?) majú, myslím, v striedavke.

@anonym_9d66be Stanke napr. vychovava s partnerom syna, vynosila im ho kamoška. V tomto pripade je to podľa mňa ešte ťažšie lebo to, že chlap ma niekde dieťa ani nemusi vedieť, ale žena ak to dieťa vynosi tak o tom vždy vie.

bosorkabb
28. máj 2026

Je viac možností.
Buď je to jednorazová záležitosť ( čiže sex čisto len na oplodnenie). Darované spermie ( tu stačí že do centra chodí s ňou kamarát akože partner)
Existujú aj možnosti ako oplodnenie v zahraničí alebo podanie spermií doma od niekoho s kým sa dohodnes.
Pri mužoch je to skoro stále vynosenie v zahraničí. Aj na Slovensku máme také páry.
U žien je to jednoduchšie teda.
V ČR majú registrované partnerstvá. Zároveň je možné osvojiť si dieťa partnera.

anonym_976d78
28. máj 2026

@anonym_autor človek je tvor vynaliezavý. Ak raz to dieťa chcem,spravím preto všetko. Môžu aj tanky padať

anonym_caf394
28. máj 2026

Ja som nejaký dokument pozerala, že zbalili chlapa do trojky a mali semeno v prezervatíve(aby ho ani nenapadla možnosť tehu)následne ho obidve použili a jednej to vyšlo, neviem či na prvý pokus, proste si to zariadili s cudzím chlapom bez nároku na čokoľvek, niekde v hotely.
Keď niečo ženy chcú, dostanú to😁

la_dolce_vita
28. máj 2026

Videla som dokument z CR, kde lezbicky mali 2 deti po dohode s kamaratom, ktory si odskocil a doniesol "material", ktory si jedna z nich aplikovala 🙂. Tie zeny boli v registrovanom partnerstve, co je vhodne aj kvoli detom. Tu na Sk v takom pripade ta druha, ktora dieta neporodila, by o neho v podstate prisla, keby sa matke / jej partnerke nieco stalo. Je to smutne, ze sme zaostali v tomto smere / je to moj nazor, samozrejme nie kazdy to tak vnima. Ale komu by toto mohlo vadit, je to ich zivot a oni ini nebudu.

anonym_f307d1
28. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_d36e76 ja netuším ako to funguje keď su rovnake pohlavie či to stačí na to preto ma to zaujalo že ako sa k tomu dieťaťu dostali

@anonym_autor ved ty si tiez anonymka, mudrlantka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Staraj sa o seba a nie o inych

kiki68
28. máj 2026

V Nemecku mozes aj bez partnera a Dansko tiez , Cize toto by som nevidela ako maler, alebo sa dohodnes s nejakym kamosom a ten oplodni. Ako dve zeny pridu k dietatu je urcite lahsie ako dvaja muzi. Nakolko zbuchnut sa mozes ako zena dat kade tade, staci ked nejakemu Jozkovi povies „ neboj beriem antiku „ a uz sa neozves, ze chces alimenty.

aperolcek
28. máj 2026
@anonym_d36e76

@anonym_d36e76 to mi pripomenulo tento bizarný prípad 😁😭 https://people.com/jail-inmate-gives-birth-baby...

januska12323
28. máj 2026

V Česku majú legálne svadby rovnakého pohlavia a teda aj adopcia/ivf sa rieši ako u iného manželského páru.

Strana
z2