icon

Ako nebyť úchylný a odpudivý?

unbeholfen
Včera o 12:56

Často sa v rôznych témach zmienili na moju osobu že vyzerám úchylne a odpudivo (fotku mám na profilovom obrázku). Ale všimol som si aj v živote, že ženy často odomňa bočia, keď sa majú stretnúť naše pohlady tak sa radšej otočia inde, semtam sa stalo že vo verejnej doprave si presadla. Bavíme sa čisto o výzore, lebo úplne cudzie ženy čo ma nepoznajú, nemajú ako vedieť že som autista, a aké mám životné pomery. Chápete, že nie o tom sa bavíme že keď už sa spoznávame a vzedy by ma odmietla lebo som neperspektívny, ale myslím tak že prvý dojem ako osoba. Že nič o mne nevedia ale už odsúdia. No a chcel by som pracovať na tom že ako nebyť úchylný, že aby so to o mne nemysleli, ako nemať uchylný pohlad a podobne?

Strana
z5
bielasovicka
Včera o 12:57

@unbeholfen už ti je dobre?

unbeholfen
autor
Včera o 12:58
@bielasovicka

@unbeholfen už ti je dobre?

@bielasovicka chcem to zmenit, ako na to?

minenkaa
Včera o 13:08
@unbeholfen

@bielasovicka chcem to zmenit, ako na to?

@unbeholfen mne napríklad vadia tvoje zuby a ten odpad ,silou mocou niečo chces riesit a stale tocis o sebe ,zijes len vo svojej bubline ktorá ta nikde neposunie

anonym_e5f70e
Včera o 13:17

Možno by to chcelo trošku zapracovať na postave. A keď je ľuďom nepríjemný tvoj pohľad, asi sa pozeráš príliš dlho.

unbeholfen
autor
Včera o 13:18
@minenkaa

@unbeholfen mne napríklad vadia tvoje zuby a ten odpad ,silou mocou niečo chces riesit a stale tocis o sebe ,zijes len vo svojej bubline ktorá ta nikde neposunie

@minenkaa čo so zubami? Opíš presnejšie? Videla si nejakú fotku pred tým ako mám mostík?

Na to som upozirnil v prvom príspevku že môj životný štýl a smeti sem nemiešajme lebo o tom nevie úplne cudzia žena. Takže ide o prvý dojem. Čo robim zle?

unbeholfen
autor
Včera o 13:21
@anonym_e5f70e

Možno by to chcelo trošku zapracovať na postave. A keď je ľuďom nepríjemný tvoj pohľad, asi sa pozeráš príliš dlho.

@anonym_e5f70e ďakujem takéto niečo som myslel. Že sa pozeram príliš dlho alebo tak? Lebo tam bude niečo s charizmou alebo tak. Lebo na kurze kam chodím je jeden chalan pri tele ale taký sympaťák ze baby s ním nemajú problém. No a ja by som chcel zmeniť to že proste ako sa dá neúchylne pozerať?

unbeholfen
autor
Včera o 13:22

V témach už neraz ženy uviedli že keby ma videli hneď sa zdekujú. A to by som chcel zmeniť aby sa ma nebáli. Veď niesom sériový vrah. Ako mám vyžarovať sympatickosť. Aby ma nebrali tak ako ma berú?

minenkaa
Včera o 13:22
@unbeholfen

@minenkaa čo so zubami? Opíš presnejšie? Videla si nejakú fotku pred tým ako mám mostík?

Na to som upozirnil v prvom príspevku že môj životný štýl a smeti sem nemiešajme lebo o tom nevie úplne cudzia žena. Takže ide o prvý dojem. Čo robim zle?

@unbeholfen ved ten mostík,je strašný ,strasne riešiš že ta zeny nechcú ,akú najprv spraviť so sebou poriadok ,schudnúť,najdi si prácu
To že si autista, znamená čo,nejaké spektrum ma strasne veľa ľudí

777januska777
Včera o 13:23

Moja rada je nesnaž sa zmenit výzor, ale popracuj na vnutri, výzor sa neskôr prida. Ja by som odporúčala nejake terapie a pomoc, kedze si autista potrebuješ podla mna skutočnú pomoc a vedenie. A nie fakt výzor sam od seba uplne nezmeníš, lebo vela veci je v tebe a pri zmene vnútra sa opravia aj nejake problemy na vyzore.

unbeholfen
autor
@minenkaa

@unbeholfen ved ten mostík,je strašný ,strasne riešiš že ta zeny nechcú ,akú najprv spraviť so sebou poriadok ,schudnúť,najdi si prácu

@minenkaa čo s tym mostikom je? To ma zaujíma. Lebo niekedy to viazne presne na takých detailoch.

martinmmartin

Zijeme v brutalnom kapitalizme co sa tyka vztahov. 80% zien da vobec iba sancu len 20% muzov.
A zvysnych 80%muzov musia bojovat o zvysnych 20% zien co le az take kadre niesu.
To nieje ako donedavna ked rodiny dali hlavy dokopy , hlavne nech grunt zostane cely

minenkaa
@unbeholfen

V témach už neraz ženy uviedli že keby ma videli hneď sa zdekujú. A to by som chcel zmeniť aby sa ma nebáli. Veď niesom sériový vrah. Ako mám vyžarovať sympatickosť. Aby ma nebrali tak ako ma berú?

@unbeholfen ľahkosť a radosť ,nie to čo robis na fotke, to je sériový vrah

minenkaa
Včera o 13:24
@unbeholfen

@minenkaa čo s tym mostikom je? To ma zaujíma. Lebo niekedy to viazne presne na takých detailoch.

@unbeholfen veľmi mrzke sú tie zuby

unbeholfen
autor
Včera o 13:25
@martinmmartin

Zijeme v brutalnom kapitalizme co sa tyka vztahov. 80% zien da vobec iba sancu len 20% muzov.
A zvysnych 80%muzov musia bojovat o zvysnych 20% zien co le az take kadre niesu.
To nieje ako donedavna ked rodiny dali hlavy dokopy , hlavne nech grunt zostane cely

@martinmmartin ale teraz sa nebavíme o flirte, ale že len ten prvý dojem, že prečo úplne cudzia žena ma uvidí a hneď som jej nesympatický ako človek. Že proste sa otočí, zdekuje sa, bez toho aby som niečo spravil.

anonym_107733
Včera o 13:25
@minenkaa

@unbeholfen ľahkosť a radosť ,nie to čo robis na fotke, to je sériový vrah

@minenkaa chýba ti prirodzenosť, ten úsmev čo máš na fotke je fakt otrasný. Je nasilu a neprirodzený. Skús sa menej nútiť do nejakej pózy a buď prirodzený.

minenkaa
Včera o 13:28
@anonym_107733

@minenkaa chýba ti prirodzenosť, ten úsmev čo máš na fotke je fakt otrasný. Je nasilu a neprirodzený. Skús sa menej nútiť do nejakej pózy a buď prirodzený.

@anonym_107733 keď ja na fotke čo mam teraz nemám žiadny úsmev

anonym_3870c2
Včera o 13:29

@unbeholfen ako prepáč, ale keď sa takto ksichtíš na každého,...

anonym_107733
Včera o 13:34
@minenkaa

@minenkaa fotka, čo má pri mene, čo sa smeje so slečnou na plagáte.

minenkaa
Včera o 13:35
@anonym_107733

@minenkaa fotka, čo má pri mene, čo sa smeje so slečnou na plagáte.

@anonym_107733 oznacujes ale mňa

osky
Včera o 13:36
@minenkaa

@minenkaa 🤣

anonym_f0041c
Včera o 13:39

Pozriem nazov temy a hned viem kto je autor 😀

anonym_107733
Včera o 13:41

@unbeholfen je ťažké byť autista v spoločenských vzťahoch. Druhá strana to cíti že niečo nie je OK. Skús si viac napozerať ako sa muž tvári voči žene vo filmoch. Skús odpozorovať v MHD ako sa tvária muži a ľudia a skús to aj ty tak isto.

anonym_e01ae0
Včera o 13:48

Nechcem aby to vyznelo blbo. Ale umyvas sa poriadne? Ja len ze zbieras tie smeti. A zena co ta nepozna si odsadne v MHD.

anonym_7b5683
Včera o 13:52

@unbeholfen živis sa vyberaním kontajnerov, myslíš, že to na tebe nevidieť?

viestta
Včera o 13:53

Uces, to je hroza. Neviem ako sa obliekas, ci dbas na hygienu ale to tiez vidno uz zdaleka, zblizka aj citit.

anonym_ef3f9a
Včera o 13:58

Už neviem koľký krát to isté riešiš. Posunul si sa niekam? Ako sa ti darí v ďalšej práci ?Lebo vnútorné vyžarovanie ani čistou bundou a umytými zubami nezakryješ. Z tvojej komunikácie je okamžite cítiť, že niečo v hlave nemáš v poriadku. Potom o sebe napíšeš, ako žiješ a je každému na beton jasné, že je to veľmi zlé. No ale nehľadáš medzi seberovnými, ale čakáš, že normálna žena sa do teba zaľúbi iba preto, že ty si sa rozhodol ju osloviť a polichotiť. Normálne sa z nej stane socka z lásky k tebe, vezme kočár a pôjdete spolu sa hrabať v kontajneroch. Je mi ťa ľúto, už ti tu bolo milion krát poradené ,aj na rovinu povedané, že máš hľadať osadníčky, bezdomovkyne a pod., ktoré žijú tak ako ty.

anonym_9b66e8
Včera o 13:59

cvicit, menej jest a trochu menej rozpravat

zara3
Včera o 14:10
@minenkaa

@minenkaa ta hod svoju fotku ked zo seba robis poradcu jak na miss world. Je jedno ci zena ci chlap, ale trosku s citom by si mohla posudit muza, ktory uz tak ma dost trauma a trapi ho jeho zivot. Je jedno ze ho vsetci posielame do prace, ale vyzor? Vsetci sme nejaky, ale kolko ludi krasnych je samo a kolko "obycajnych" je stastnych, ci zuby drive, nohy drive, ples, vlasy riedke, ci tlsty a ci chudy, ci s vyrazkami , vraskami... boze uz som tu na jedne diskusii hovorila, ze niektore z vas nema city a respekt ku druhym. Je dobre byt uprimny ale je rozdiel uprimnost a urazka, bezohladnost.

minenkaa
Včera o 14:11
@zara3

@minenkaa ta hod svoju fotku ked zo seba robis poradcu jak na miss world. Je jedno ci zena ci chlap, ale trosku s citom by si mohla posudit muza, ktory uz tak ma dost trauma a trapi ho jeho zivot. Je jedno ze ho vsetci posielame do prace, ale vyzor? Vsetci sme nejaky, ale kolko ludi krasnych je samo a kolko "obycajnych" je stastnych, ci zuby drive, nohy drive, ples, vlasy riedke, ci tlsty a ci chudy, ci s vyrazkami , vraskami... boze uz som tu na jedne diskusii hovorila, ze niektore z vas nema city a respekt ku druhym. Je dobre byt uprimny ale je rozdiel uprimnost a urazka, bezohladnost.

@zara3 pýtal sa ma odpovedala som,neurazam ho a ani niesom bezohľadná
Nič zo seba nerobím ,moje fotky si môžeš pozriet na mojom profile

sevrin
Včera o 14:15
@minenkaa

@minenkaa prepáč, ale keby si videla to čo mal pred mostíkom, tak ťa napne 😅 teraz tie jeho zuby vyzerajú luxusne oproti tomu čo mal predtým.

Strana
z5