Ako nebyť úchylný a odpudivý?
Často sa v rôznych témach zmienili na moju osobu že vyzerám úchylne a odpudivo (fotku mám na profilovom obrázku). Ale všimol som si aj v živote, že ženy často odomňa bočia, keď sa majú stretnúť naše pohlady tak sa radšej otočia inde, semtam sa stalo že vo verejnej doprave si presadla. Bavíme sa čisto o výzore, lebo úplne cudzie ženy čo ma nepoznajú, nemajú ako vedieť že som autista, a aké mám životné pomery. Chápete, že nie o tom sa bavíme že keď už sa spoznávame a vzedy by ma odmietla lebo som neperspektívny, ale myslím tak že prvý dojem ako osoba. Že nič o mne nevedia ale už odsúdia. No a chcel by som pracovať na tom že ako nebyť úchylný, že aby so to o mne nemysleli, ako nemať uchylný pohlad a podobne?
Na tvojom mieste by som vzhľad okrem schudnutia príliš neriešila (podobne vyzerá aj Mihál.) Vyžaruje z teba však čosi ako prehnaná dychtivosť po kontakte, aby ti iní venovali pozornosť - to ľudí odrádza.
V témach už neraz ženy uviedli že keby ma videli hneď sa zdekujú. A to by som chcel zmeniť aby sa ma nebáli. Veď niesom sériový vrah. Ako mám vyžarovať sympatickosť. Aby ma nebrali tak ako ma berú?
@unbeholfen no škoda, že už asi zmizla z archívu Markízy tá epizóda zo Srdcových záležitostí keď si tam bol. Veľa by to napovedalo. A to si tam bol o dosť mladší, s vlastnými zubami a mal si o 50 kilov menej. 125-75=50, dobre som to spočítal?
@minenkaa ta hod svoju fotku ked zo seba robis poradcu jak na miss world. Je jedno ci zena ci chlap, ale trosku s citom by si mohla posudit muza, ktory uz tak ma dost trauma a trapi ho jeho zivot. Je jedno ze ho vsetci posielame do prace, ale vyzor? Vsetci sme nejaky, ale kolko ludi krasnych je samo a kolko "obycajnych" je stastnych, ci zuby drive, nohy drive, ples, vlasy riedke, ci tlsty a ci chudy, ci s vyrazkami , vraskami... boze uz som tu na jedne diskusii hovorila, ze niektore z vas nema city a respekt ku druhym. Je dobre byt uprimny ale je rozdiel uprimnost a urazka, bezohladnost.
@zara3 dávam ti moju aktuálnu fotku,mám na nej umelé zuby,krivú tvar,krivé čeľuste a aj krivé zuby
Ja viem čo je to riesit zuby ,mám za sebou tri operácie čeľustí ,inplantaty ,operácie zubov
@zara3 dávam ti moju aktuálnu fotku,mám na nej umelé zuby,krivú tvar,krivé čeľuste a aj krivé zuby
Ja viem čo je to riesit zuby ,mám za sebou tri operácie čeľustí ,inplantaty ,operácie zubov
@minenkaa Nech by si mala akekolvek zuby tato tvoja foto je normalna. Ja netusim preco si tak posadnuta svojim zadkom, ze ten si vzdy davas do profilovky. Zmenis 10 krat profilovku, ale vzdy je tam tvoj zadok 🤮. Uz keby tam mas zviera, kvet cololvek je to ok. Ale clovek ako keby zadku pisal.
@minenkaa Nech by si mala akekolvek zuby tato tvoja foto je normalna. Ja netusim preco si tak posadnuta svojim zadkom, ze ten si vzdy davas do profilovky. Zmenis 10 krat profilovku, ale vzdy je tam tvoj zadok 🤮. Uz keby tam mas zviera, kvet cololvek je to ok. Ale clovek ako keby zadku pisal.
@anonym_e01ae0 teda ja ten zadok vôbec nevnímam ,ja zas vidim vodu na tej fotke,tak ale každý mame v hlave niečo inej,toto čo mám je moja štvrtá fotka
Prečo ste tak posadnute zadkom
@unbeholfen ja si myslim, ze ty vies, ze su veci, ktore su neprijatelne pre normalnu zenu, a ty ich robis. Pracu a zelezo nechaj lebo vies, ze zena chce byt zaistena, aj keby si len par korun, ale poctivych mal princess kazdy den. Tu neries zeny, co si myslia, ake niesu krasne, maju nadherny zivot, kupec penazi - to je len internet a realita moze byt uplne ina - ci opacna.
Ty mi pripadnes velmi neisty a nervozny, lebo si si vedomy svojich nedostatkov, ale tiez by si za kazdu cenu chcel byt zalubeny a mal vztah, avsak tlacis na pilu tam kde neni treba. Realita a film je rozdiel.
Zenu do zivota pritahuje sobestacny, intelligently, starostlivy, nezavisly, aktivny( nesedi doma len ale hlada pracu, nenecha rodinu na pospas osudu, ale postara sa o nu), laskyplny, nesobecky ( mysli prve na zenu a deti potom na seba), pracovity.... mozme pokracovat.
Co sa tyka vzhladu, zamer sa na svoje prednosti a vyzdvyhni ich, co sa nepaci jednej zene, moze sa pacit druhej - a ty tiez necuc po zenach fiflenach lebo tie ta este viac daju dole aj psychicky.
Tvoje nedostatky otoc v prednosti - ked si myslis trebars, ze tvoj satnik treba prevetrat, nemusis chodit do drahych obchodov, staci aj sekac. Zmen uces pokial chces, zdravie je prve - takze co sa tyka veci s ktorymi si sa narodil, bud ich otocis v prednost (aj myzi ci zeny maly trebars mezeru mezi zubami , alebo krive nohy ci nadvahu, ale urobilu si z toho prednost a pracovali na sebe), mozes zacat cvicit doma, kup si z druhej ruky bicikel pri telke mozes aj posilovat, neni to drahe. Nemusis schudnut, ale mozes spevnit telo. Je vela zien co nema rado chudych chlapov, alebo velmi namakanych a namyslenych co sa holia vsade a balia kazdu co uvidia. Su zeny, ktore radsej par kil naviac, ked sa ty budes o seba starat, zmen svoj zivotny styl, pokial chces zenu, urob najprv zazemie, dobra praca, trosku za zacni upravovat, zacni byt sebavedomy a necuc po babach - myslim nesnaz sa za kazdu cenu o ocny kontakt. Vela zien ako ja su hanblive, ja by som trebars neopetovala ocny kontakt muzovi naj sa mi paci ako chce. Ja ti prajem vsetko najlepsie a hlavne hlavu hore, prestan riesit internet lebo tu ti este viac znicia sebavedomie a pritom neni vsetko pravda co hovoria.
@anonym_e01ae0 teda ja ten zadok vôbec nevnímam ,ja zas vidim vodu na tej fotke,tak ale každý mame v hlave niečo inej,toto čo mám je moja štvrtá fotka
@minenkaa Dobre zvelicila som pocet, neratam to. Ale na kazdej jednej foto na profilovke tvoja rit. Nech pises cokolvek clovek s tebou nemoze normalne diskutovat, ked hala halo tam rit. A to naozaj nehodnotim rit je jedno ako vyzera tvoja rit. Ale vzdy ju mas v profilovke.
@minenkaa tak,ja tam vidím krásnu vodu a akčnú ženu. A ten zadok je len bonus 😁.
@minenkaa Dobre zvelicila som pocet, neratam to. Ale na kazdej jednej foto na profilovke tvoja rit. Nech pises cokolvek clovek s tebou nemoze normalne diskutovat, ked hala halo tam rit. A to naozaj nehodnotim rit je jedno ako vyzera tvoja rit. Ale vzdy ju mas v profilovke.
@anonym_e01ae0 mám si ju dať amputovať ,je dosť dôležitá pre moj zivot
autista, ako čítam, ide s kožou na trh...rozpovedal o sebe veľa, aj tajomstvá, ktoré keby mali iní, tak by sa k nim nepriznali, spýtal sa, tak vy ženy hneď do neho? Takým spôsobom, že z toho mrazí... "sériový vrah" neviem aké zuby predtým, potom... Videla som horšie mostíky, horší výzor, horšiu postavu, horšie vlasy, aj horší životný štýl a nakoniec aj "horší" neúprimný, nabubralý charakter a sebavedomie aj u tých, ktorí sa nemajú čím chváliť. Empatia nula bodov, kopnite si do neho! Keď neviete neuraziť alebo nezraniť, taktne pomlčte... Či? To vám nejde?
@anonym_e01ae0 mám si ju dať amputovať ,je dosť dôležitá pre moj zivot
@minenkaa No da sa s tebou normalne?Je normalne mat zadok. Ale ako pises 4 profilovky a na kazdej foto zadku. So zadkom clovek pise, co uz.
@minenkaa No da sa s tebou normalne?Je normalne mat zadok. Ale ako pises 4 profilovky a na kazdej foto zadku. So zadkom clovek pise, co uz.
@anonym_e01ae0 toto je druha ,kde mi vidno zadok v plavkách ,ako sa mám ist drbnut do tej vodu,som naha som uchylna nenormálne,nemorálna ,mám plavky aj tak je zle
Neviem v akom psychickom rozpoložení si, ale, úprimne, tu si nepýtaj názory na svoj výzor, pretože ti to len zhorší pohľad na seba. Niektoré komentáre už prešli hranicu úprimnosti a skĺzli k nepotrebnému haneniu. Nemáš niekoho blízkeho s kým by si to mohol prebrať súkromne?
@unbeholfen no škoda, že už asi zmizla z archívu Markízy tá epizóda zo Srdcových záležitostí keď si tam bol. Veľa by to napovedalo. A to si tam bol o dosť mladší, s vlastnými zubami a mal si o 50 kilov menej. 125-75=50, dobre som to spočítal?
@sevrin fakt tam bol? to bola ta relacia, kde sa ludia videli za plexisklom len siluetu postavy?
@unbeholfen je ťažké byť autista v spoločenských vzťahoch. Druhá strana to cíti že niečo nie je OK. Skús si viac napozerať ako sa muž tvári voči žene vo filmoch. Skús odpozorovať v MHD ako sa tvária muži a ľudia a skús to aj ty tak isto.
@unbeholfen dobrá rada od @anonym_107733 pravda, áno, autisti sa "učia" odpozeraním reakcií, musia pochopiť - nacvičiť, kedy a ako sa reaguje primerane situácii, plus tam vstupuje do toho veľa ďalších vplyvov a okolností. Ide aj o sebahodnotenie, častokrát skreslený názor na seba, či k horšiemu, ale aj k lepšiemu. Dostal si aj iné dobré rady, odstráň a koriguj nedostatky podľa nich. Niečo nezmeníš, ale vidieť, že premýšľaš, tak si to trošku zosumarizuj a sprav kroky k cieľu. Nepodarí sa všetko podľa tvojich predstáv, jednoducho si taký, aký si, ale niektoré veci ovplyvniť vieš. A nevšímaj si tu hanlivé, "blbé" poznámky na tvoju osobu.
@unbeholfen ľahkosť a radosť ,nie to čo robis na fotke, to je sériový vrah
@minenkaa akože sa nejako tvárim, alebo ide o to že som sa fotil s reklamným pútačom?
Počkajte ludia: Teraz sa nebavíme o flirte, ani či som pekný, ani o vzťahu. Bavíme sa o tom že prečo ma ludia čo ma nepoznajú, nič o mne nevedia, ma hneď majú za úchyla a pod. To s tým ako žijem sem neťahajte lebo na prvý moment to nikto nevie. Teraz sa nebavíme o vzťahu. Ale napríklad o tom že úplne cudzí ludia si ma hneď negatívne zaradia. Bez toho aby som slovo povedal. Takže nejaký prvý dojem. Napríklad v téme vedľa kde si žena hlada iba kamarátstvo nie vzťah, vyjadrila že keby ma zbadala tak sa zdekuje. A toto sa pýtam že prečo to tak je?
@minenkaa zostaň a nedaj sa odradiť komentármi. Si jedna z tých čo pochopili na čo sa pýtam.
@unbeholfen dobrá rada od @anonym_107733 pravda, áno, autisti sa "učia" odpozeraním reakcií, musia pochopiť - nacvičiť, kedy a ako sa reaguje primerane situácii, plus tam vstupuje do toho veľa ďalších vplyvov a okolností. Ide aj o sebahodnotenie, častokrát skreslený názor na seba, či k horšiemu, ale aj k lepšiemu. Dostal si aj iné dobré rady, odstráň a koriguj nedostatky podľa nich. Niečo nezmeníš, ale vidieť, že premýšľaš, tak si to trošku zosumarizuj a sprav kroky k cieľu. Nepodarí sa všetko podľa tvojich predstáv, jednoducho si taký, aký si, ale niektoré veci ovplyvniť vieš. A nevšímaj si tu hanlivé, "blbé" poznámky na tvoju osobu.
@belbel chápeš ja nehivorím o vzťahu, ja hovorím čisto o tom že žena ktorá ma vidí prvýkrát nič o mne nevie ale už si ma zaradí negatívne. A toto sa prečo deje?
Počkajte ludia: Teraz sa nebavíme o flirte, ani či som pekný, ani o vzťahu. Bavíme sa o tom že prečo ma ludia čo ma nepoznajú, nič o mne nevedia, ma hneď majú za úchyla a pod. To s tým ako žijem sem neťahajte lebo na prvý moment to nikto nevie. Teraz sa nebavíme o vzťahu. Ale napríklad o tom že úplne cudzí ludia si ma hneď negatívne zaradia. Bez toho aby som slovo povedal. Takže nejaký prvý dojem. Napríklad v téme vedľa kde si žena hlada iba kamarátstvo nie vzťah, vyjadrila že keby ma zbadala tak sa zdekuje. A toto sa pýtam že prečo to tak je?
@unbeholfen rozumiem, čo chceš vedieť a nehovorím o hľadaní vzťahu. Poznám ľudí s autizmom, s aspergerovým syndrómom a áno, ste iní, máte iný pohľad, dlhý, alebo vôbec, zadívaný mimo priestor, alebo príliš intenzívny, ak vás niečo zaujme, nerešpektujete osobnú zónu, alebo sa držíte odťažito, neverbálna komunikácia, iné držanie tela, alebo nejaký stereotypný pohyb, energiu a podobne, keď sa bavíme o prvom kontakte, napríklad aj v tej MHD, alebo v obchode. To nehovorím o tebe, že toto všetko je u teba, sú to jemné rozdiely. Viem, že ľudia vnímajú v škatuľkách, keď sa vymykáš zo škatuľky, tak to vnímajú negatívne, tak je to v ľuďoch nastavené. Ďalej áno, aj zovňajšok je veľmi dôležitý, hygiena, primerané oblečenie a taška a topánky. Ty sám musíš nájsť tú správnu cestu. tú mieru.
Keď si žena pri teba nesadne v autobuse neznamená to hneď, že si uchylný a odpudivý. Ženy radšej sedia samé alebo s inými ženami. Zas si domyslíš iné.
@minenkaa zostaň a nedaj sa odradiť komentármi. Si jedna z tých čo pochopili na čo sa pýtam.
@unbeholfen vyžaruje z teba niečo ... také priveľa. Skúsim pochopiteľne vysvetliť. Prirovnám to napr. ku psíkom, nejaké veľké plemeno - prídeš k niekomu na návštevu, má psa. Uvidí ťa prvý krát, začne vrtieť chvostom, vidíš že je v pohode, pozerá zvedavo na teba a čaká kým sa k nemu priblížiš, alebo príde pokojne k tebe, ale necháva ti slobodu a sebe príjemný odstup. A ideš na druhú návštevu, tam pes šteká a skáče na bránku len čo ťa započuje, keď vstúpiš dovnútra tak sa na teba celý rozjarený vyrúti, skáče kam len dosiahne,celého ťa olíže, oslintá, zašpiní, nedá sa upokojiť. Chápeš čo myslím tým priveľa?
@belbel chápeš ja nehivorím o vzťahu, ja hovorím čisto o tom že žena ktorá ma vidí prvýkrát nič o mne nevie ale už si ma zaradí negatívne. A toto sa prečo deje?
@unbeholfen preto je dobrá rada trošku pozorovať iných mužov, ako sa správajú v konkrétnych situáciách, pozrieť aj tie filmy nakoniec. Takto funguje veľa autistov, introverných, alebo extrovertných. Alebo si prečítať vyslovene opisy emócií, že čo dávaš najavo úsmevom, čo značí, keď skrčíš čelo, ako vyzerá záujem, smútok a podobne, ako radosť a podobne. Vidíš to skreslenie, už toto je iné vnímanie. Ty sa otvorene pýtaš, aby ťa nevideli ako "úchyla" a "odpudivého". Viem, kto by takto sformuloval svoj pohľad na seba do otázky, autista, alebo asperger. Myslím, že si inteligentný, podľa formulácie otázok a odpovedí, ale je tam istá zmätenosť, neistota. A nakoniec @januska12323 dobre napísala, radšej sedíme v MHD samé, niektoré nenadväzujeme očný kontakt, uhneme pohľadom. Veľmi premýšľaš a možno domýšľaš. Dobrý príklad aj od @anonym_f43bb7
@unbeholfen rozumiem, čo chceš vedieť a nehovorím o hľadaní vzťahu. Poznám ľudí s autizmom, s aspergerovým syndrómom a áno, ste iní, máte iný pohľad, dlhý, alebo vôbec, zadívaný mimo priestor, alebo príliš intenzívny, ak vás niečo zaujme, nerešpektujete osobnú zónu, alebo sa držíte odťažito, neverbálna komunikácia, iné držanie tela, alebo nejaký stereotypný pohyb, energiu a podobne, keď sa bavíme o prvom kontakte, napríklad aj v tej MHD, alebo v obchode. To nehovorím o tebe, že toto všetko je u teba, sú to jemné rozdiely. Viem, že ľudia vnímajú v škatuľkách, keď sa vymykáš zo škatuľky, tak to vnímajú negatívne, tak je to v ľuďoch nastavené. Ďalej áno, aj zovňajšok je veľmi dôležitý, hygiena, primerané oblečenie a taška a topánky. Ty sám musíš nájsť tú správnu cestu. tú mieru.
@belbel tiež mám Aspergerov syndróm a dosť ťažký a nemám nič z toho čo opisuješ 🙂. Komunikujem normálne, očný kontakt mám úplne bezproblémový, osobnú zónu vnímam a rešpektujem svoju, aj cudziu, nemám stereotypné pohyby, neverbálna komunikácia úplne normálna, nadštandardne vnímam aj tú cudziu, ľudia si vychutnávajú a vyhľadávajú moju spoločnosť, cítia sa so mňou a pri mne príjemne, veľmi radi sa so mňou rozprávajú, známi, aj cudzí, zdôverujú sa mi, skôr musím sociálne kontakty korigovať ja, lebo ma to potom unavuje a prestimuluje. Mám veľmi rada kontakty, ale musím to v rámci možností dávkovať 🙂. To, čo opisuješ, je buď nižšia forma autizmu, alebo autizmus v kombinácii s mentálnou retardáciou ( stačí aj hraničná MR), alebo s inými psych. diagnózami, ktoré tomu odpovedajú. Čistý Asperger je v tejto oblasti o niečom inom, ale to by bolo na dlho 😉
Ktora žena by chcela zberateľa vyberača košov .Je kopec ID ktorý pracuju.Autizmus nie je choroba že nevieš niekde pracovať su aj chranene dielne takže toto su len vyhovorky čo máš TY.A foto no ktoru že by zaujalo.
Keď si žena pri teba nesadne v autobuse neznamená to hneď, že si uchylný a odpudivý. Ženy radšej sedia samé alebo s inými ženami. Zas si domyslíš iné.
@januska12323 konkrétne je téma vedla že jedna si hladala kamarátstva lebo že je sama. Ja som tam bol náhodne zamotaný, že dotyčná spomenula že na ňu žižal niekto uchylne v autobuse, a iný uživatel sa jej spýtal či som to nebol ja. A tá dotyčná odpovedala že nie, nebol som to ja, ale že som to isté, že hneď by sa zdekovala. A už boli aj staršie témy kde sa ženy vyjadrili hneď na pohlad že by sa ku mne ani nepriblížili, neraz som počul že “ako sériový vrah” a to nebude náhoda lebo témy na fóre zďaleka niesu to. Celý život zažívam že odomňa ženy bočia ako keby som bol fakt nejaký vrah, a raz som zažil v banke také že keď uvidela bankárka občiansky tak okomentovala že na tej fotke vyzerám tak že by sa ma bála. Je to neprofesionálne, ale v tej banke sa už tak neformálne poznali, zasniali sa a tak, a povedali su to medzi sebou, že to myslela tak všeobecne. Proste vždy vyjde najavo že som niečo také čoho sa treba bát.

Zijeme v brutalnom kapitalizme co sa tyka vztahov. 80% zien da vobec iba sancu len 20% muzov.
A zvysnych 80%muzov musia bojovat o zvysnych 20% zien co le az take kadre niesu.
To nieje ako donedavna ked rodiny dali hlavy dokopy , hlavne nech grunt zostane cely
@martinmmartin Vieš, každý sa na to pozerá iba vlastnou optikou. Ja poznám kopec chlapov, čo si ženu si našli bez problému. Nie každý je pracháč ,ani krasoň. Potom poznám aj nepoužiteľné kusy , čudáci, mamičkári, starí mládenci, skrachovanci a snílkovia, pre ktorých je každá nahovno. Sami sú 4/10 ,ale nevidia dôvod, prečo ich nechce 8/10 žena. Presne takýto sú najviac zatrpknutí a zdá sa im, že ženy sú nedosiahnuteľné a živia v sebe podobné sny o tom, že im tatko dojedná sobáš so susedovie Marou o 10 rokov mladšou, čo má roľu hneď vedľa tej vašej. Treba sa pozrieť do zrkadla sem tam a porozmýšľať nad svojim chovaním, prečo ťa žiadna poriadna nechce. Dobou to nie je. O šikovných , vtipných, spoľahlivých chlapov bol a vždy bude veľký záujem. Ak sám nemáš čo ponúknuť, tak nečakaj, že sa do teba zaľúbi krásna kočka.