Ako nebyť úchylný a odpudivý?
Často sa v rôznych témach zmienili na moju osobu že vyzerám úchylne a odpudivo (fotku mám na profilovom obrázku). Ale všimol som si aj v živote, že ženy často odomňa bočia, keď sa majú stretnúť naše pohlady tak sa radšej otočia inde, semtam sa stalo že vo verejnej doprave si presadla. Bavíme sa čisto o výzore, lebo úplne cudzie ženy čo ma nepoznajú, nemajú ako vedieť že som autista, a aké mám životné pomery. Chápete, že nie o tom sa bavíme že keď už sa spoznávame a vzedy by ma odmietla lebo som neperspektívny, ale myslím tak že prvý dojem ako osoba. Že nič o mne nevedia ale už odsúdia. No a chcel by som pracovať na tom že ako nebyť úchylný, že aby so to o mne nemysleli, ako nemať uchylný pohlad a podobne?
@unbeholfen už sa neľutuj
@anonym_f0041c však to som povedal vyššie že je koniec. Budem normálne diskutovať o doprave, politike a bežných veciach. Ale to ze som zameraný na sociálnu oblasť sa nikdy nezmení.

Anketa: Ako sa vám páči moja profilovka? Chcel som niečo výstižné a mňa vystuhuje sociálna oblasť, sociálne problémy, chudoba a také.
@unbeholfen už sa neľutuj