Fotky na zoznamke a realita: Aké sú vaše skúsenosti?
Aké máte skúsenosti keď ste mali stretnutia zo zoznamiek? Mám pocit, že na fotkách každý chlap vyzerá lepšie ako v skutočnosti? Často aj povahovo úplne iné keď rozpráva ako keď píše. Aké máte vy skúsenosti? Je to väčšinou šok fotky vs. realita?
@anonym_autor nemam taku skusenost. Kazdy, s kym som sa stretla, vyzeral rovnako, ako na fotkach a aj sa rovnako spraval
Neviem ako na zoznamkách, ale na sociálnych sieťach všeobecne mám tento pocit skôr pri ženách, že sa niekedy vôbec nepodobajú na to, čo zverejňujú 😅
ja som bola na jednom rande a obaja sme sa zhodli, ze prisli ludia z fotky😀. A osobne stretnutie predcilo ocakavania, bol z toho takmer 4 rocny vztah, ale to je uz na inu diskusiu preco uz nie je. Ale teda ja som pri zakladani zoznanky myslela presne na to, ze ak sa naaahodou (nebolo to v plane) s niekym stretnem nech to nie je pruser.
No keď si dá muž fotku tak 10 rokov starú a 20 kíl ľahšiu tak áno je to dosť sklamanie potom. Ako nehovorím že takto súdim ľudí to nie ale už keď sa zoznamuješ je fajn neklamať.
Tak mne len stači ake foto hadze kolegyna na net a ako v skutocnosti vypada.. .100 a 1.
Tiež mam ten pocit ale zo žien
Úplne iné lebo 100 filtrov
Áno úplne ini ľudia, foto a realita su v rozpore
Nechapem načo si niekto upravuje fotky plus filtre, keď aj tak sa stretnete a nespoznáš ho
Áno úplne ini ľudia, foto a realita su v rozpore
Nechapem načo si niekto upravuje fotky plus filtre, keď aj tak sa stretnete a nespoznáš ho
@anonym_a6a5ea ja tomu tiež nerozumiem. Aj moja kamoška obézna s obrovským bruchom sa fotí po plecia, upraví sa a v realite strapatá guľa. Sto krát som jej hovorila že to nie je dobré tak lebo potom ma sto krát rande a nič z toho. Hlavne to brucho nech dá preč aspoň trochu. A som hnusná že teraz také píšem ale nedá si povedať a potom vyplakava.
Stále som si dávala nejakú reálnu fotku a nie najkrajšiu, aby bola radšej realita o niečo reálnejšia alebo krajšia.
Chlapi často dávali reálnu fotku v pohode, ked nevyšlo rande lebo sme sa v ničom nezhodli tak ok pokecali sme a život ide ďalej, ale stalo sa mi už že fotka spred 20 rokov a prišiel chlap bez zubov vlasov zostarnuty. Čiže 40nik si dal fotku seba 20rocneho a v reále vyzeral na 60. Hanbila som sa.
Ja vyzeram na fotkach strasne. A nemyslim si to len ja. Nazivo vraj celkom fesak, ale na mojich fotkach je podla mna niekto iny 🙂
Zachvilu sa vratime k low resolution selfieckam z kupelky, lebo retusovanie fotiek aj profilov s AIckom je uz uplne bezne. Dnes si uz moze hocikto vytvorit cele alter-ego dvomi klikmi, co mne osobne pride celkom strasidelne
@anonym_autor nie som na zoznamke, ale kamaratka mi ukazovala aky su tam muzi a dvoch som poznala, ti vyzerali rovnako.
@anonym_autor jaj, to by som ti veľa litanie písať, napríklad ako žena má fotku starú 10 rokov, vyretusovanu. Nehovoriac o tom, že píše ako sa rada smeje a pritom má každý druhy deň zlu náladu atď.
@anonym_a6a5ea ja tomu tiež nerozumiem. Aj moja kamoška obézna s obrovským bruchom sa fotí po plecia, upraví sa a v realite strapatá guľa. Sto krát som jej hovorila že to nie je dobré tak lebo potom ma sto krát rande a nič z toho. Hlavne to brucho nech dá preč aspoň trochu. A som hnusná že teraz také píšem ale nedá si povedať a potom vyplakava.
@anonym_fedba7 poznáme také, aj také co sa vedia dobre obliecť a keď sa vyzlecu aj vtak opadne, ako je veľké brucho. Je to trápne potom pre vsetkych
Toto robia vacsinou zeny, že tak upravia fotky že sa same nespoznaju.Zeny s nadvahou nefotia radšej postavu len tvar alebo pod takym uhlom kde vyzeraju o niečo chudsie, tie šikovnejšie si vedia aj postavu upraviť 😂chudáci chlapi keď prídu na rande a čo vidia
Niektorí sa radšej k nej na stretku ani nepriznajú a utekajú prec
Moja skúsenosť je taká a to nebudem preháňať, ale veľmi výrazná väčšina žien na fotkách vyzerala oveľa lepšie ako v skutočnosti.
Tak ako na fotke tak aj v skutočnosti samozrejme menšie odchýlky 🤣ale nič šokujúce .Ja som si nikdy neupravovala fotky na sociálne siete pretože by som sa cítila hlúpo a trápne že ten človek čaká na mňa a nakoniec príde niekto iný

Chlap, ci zena daju vzdy najlepsiu moznu fotku, z dobreho uhla,... realita moze byt aj o 15% horsia (v lepsom pripade), ci o par kg navyse, par rokov navyse horsia. Ale kym je ten rozdiel akceptovatelny...