icon

Fotky na zoznamke a realita: Aké sú vaše skúsenosti?

13. máj 2026

Aké máte skúsenosti keď ste mali stretnutia zo zoznamiek? Mám pocit, že na fotkách každý chlap vyzerá lepšie ako v skutočnosti? Často aj povahovo úplne iné keď rozpráva ako keď píše. Aké máte vy skúsenosti? Je to väčšinou šok fotky vs. realita?

anonym_a9126b
13. máj 2026

Chlap, ci zena daju vzdy najlepsiu moznu fotku, z dobreho uhla,... realita moze byt aj o 15% horsia (v lepsom pripade), ci o par kg navyse, par rokov navyse horsia. Ale kym je ten rozdiel akceptovatelny...

anonym_ced8d8
13. máj 2026

@anonym_autor nemam taku skusenost. Kazdy, s kym som sa stretla, vyzeral rovnako, ako na fotkach a aj sa rovnako spraval

anonym_ebaa6e
13. máj 2026

Neviem ako na zoznamkách, ale na sociálnych sieťach všeobecne mám tento pocit skôr pri ženách, že sa niekedy vôbec nepodobajú na to, čo zverejňujú 😅

anonym_def965
13. máj 2026

ja som bola na jednom rande a obaja sme sa zhodli, ze prisli ludia z fotky😀. A osobne stretnutie predcilo ocakavania, bol z toho takmer 4 rocny vztah, ale to je uz na inu diskusiu preco uz nie je. Ale teda ja som pri zakladani zoznanky myslela presne na to, ze ak sa naaahodou (nebolo to v plane) s niekym stretnem nech to nie je pruser.

anonym_2cea8c
13. máj 2026

No keď si dá muž fotku tak 10 rokov starú a 20 kíl ľahšiu tak áno je to dosť sklamanie potom. Ako nehovorím že takto súdim ľudí to nie ale už keď sa zoznamuješ je fajn neklamať.

anonym_14d86e
13. máj 2026

Tak mne len stači ake foto hadze kolegyna na net a ako v skutocnosti vypada.. .100 a 1.

anonym_e94ce7
14. máj 2026

Tiež mam ten pocit ale zo žien
Úplne iné lebo 100 filtrov

anonym_a6a5ea
14. máj 2026

Áno úplne ini ľudia, foto a realita su v rozpore
Nechapem načo si niekto upravuje fotky plus filtre, keď aj tak sa stretnete a nespoznáš ho

anonym_fedba7
14. máj 2026
@anonym_a6a5ea

Áno úplne ini ľudia, foto a realita su v rozpore
Nechapem načo si niekto upravuje fotky plus filtre, keď aj tak sa stretnete a nespoznáš ho

@anonym_a6a5ea ja tomu tiež nerozumiem. Aj moja kamoška obézna s obrovským bruchom sa fotí po plecia, upraví sa a v realite strapatá guľa. Sto krát som jej hovorila že to nie je dobré tak lebo potom ma sto krát rande a nič z toho. Hlavne to brucho nech dá preč aspoň trochu. A som hnusná že teraz také píšem ale nedá si povedať a potom vyplakava.

anonym_fedba7
14. máj 2026

Stále som si dávala nejakú reálnu fotku a nie najkrajšiu, aby bola radšej realita o niečo reálnejšia alebo krajšia.
Chlapi často dávali reálnu fotku v pohode, ked nevyšlo rande lebo sme sa v ničom nezhodli tak ok pokecali sme a život ide ďalej, ale stalo sa mi už že fotka spred 20 rokov a prišiel chlap bez zubov vlasov zostarnuty. Čiže 40nik si dal fotku seba 20rocneho a v reále vyzeral na 60. Hanbila som sa.

anonym_4da217
14. máj 2026

Ja vyzeram na fotkach strasne. A nemyslim si to len ja. Nazivo vraj celkom fesak, ale na mojich fotkach je podla mna niekto iny 🙂

anonym_60759e
14. máj 2026

Zachvilu sa vratime k low resolution selfieckam z kupelky, lebo retusovanie fotiek aj profilov s AIckom je uz uplne bezne. Dnes si uz moze hocikto vytvorit cele alter-ego dvomi klikmi, co mne osobne pride celkom strasidelne

domkakvet
14. máj 2026

@anonym_autor nie som na zoznamke, ale kamaratka mi ukazovala aky su tam muzi a dvoch som poznala, ti vyzerali rovnako.

anonym_9a8f6b
14. máj 2026

@anonym_autor jaj, to by som ti veľa litanie písať, napríklad ako žena má fotku starú 10 rokov, vyretusovanu. Nehovoriac o tom, že píše ako sa rada smeje a pritom má každý druhy deň zlu náladu atď.

anonym_9a8f6b
14. máj 2026
@anonym_fedba7

@anonym_a6a5ea ja tomu tiež nerozumiem. Aj moja kamoška obézna s obrovským bruchom sa fotí po plecia, upraví sa a v realite strapatá guľa. Sto krát som jej hovorila že to nie je dobré tak lebo potom ma sto krát rande a nič z toho. Hlavne to brucho nech dá preč aspoň trochu. A som hnusná že teraz také píšem ale nedá si povedať a potom vyplakava.

@anonym_fedba7 poznáme také, aj také co sa vedia dobre obliecť a keď sa vyzlecu aj vtak opadne, ako je veľké brucho. Je to trápne potom pre vsetkych

anonym_a6a5ea
14. máj 2026

Toto robia vacsinou zeny, že tak upravia fotky že sa same nespoznaju.Zeny s nadvahou nefotia radšej postavu len tvar alebo pod takym uhlom kde vyzeraju o niečo chudsie, tie šikovnejšie si vedia aj postavu upraviť 😂chudáci chlapi keď prídu na rande a čo vidia
Niektorí sa radšej k nej na stretku ani nepriznajú a utekajú prec

anonym_aa7173
14. máj 2026

Moja skúsenosť je taká a to nebudem preháňať, ale veľmi výrazná väčšina žien na fotkách vyzerala oveľa lepšie ako v skutočnosti.

anonym_334938
14. máj 2026

Tak ako na fotke tak aj v skutočnosti samozrejme menšie odchýlky 🤣ale nič šokujúce .Ja som si nikdy neupravovala fotky na sociálne siete pretože by som sa cítila hlúpo a trápne že ten človek čaká na mňa a nakoniec príde niekto iný