Ako sa vyrovnať s dlhodobým hnevom a krivdou?
Ahojte chcela by som sa opytat ci ste boli niekedy v zivote na niekoho dost dlho povedzme aj roky nahnevani? Ze vas niekto vyuzil, oklamal nemyslim partner ale napr niekto z rodiny. Ze ste mu dost pomohli a on vas podrazil a oklamal. Takmer kazdy den nad tym rozmyslam a predstavujem si ako by som sa mu pomstila a vykricala vsetky veci. Ked nad tym niekedy rozmyslam tak to vo mne zacne riadne vriet ze zatinam paste a proste mam chut nieco rozbit 😁 viem ze to není zdravé ze tym skodim sama sebe a clovek by to chcel nechat uz tak... Ale proste neviem to dostat z hlavy a je vo mne stale riadny hnev a pocit krivdy. Neviem to asi v sebe spracovat alebo co. Ma to niekto rovnako?
@anonym_71bb1d ake dristy konkretne? Vnucujem tu niekomu svoju vieru?
@anonym_324be3 nikomu nevnucuješ, tak isto pani, ktorá to písala, nikomu nič nevnucuje. Ale aspoň je taktná a neposmieva sa za to nikomu, ako ty. Každý nech verí, v čo chce, ale vysmievať sa za to vypovedá len o tebe.
@anonym_autor snaz sa odpustit. Ide to tazko, ale da sa. Nasilu si hovor, ,e rodine odpustat, postupne si na to ,vyknes. Mozno.

ahoj, vyskúšaj sa z toho všetkého vypísať a potom to spáliť a pustiť ,a ked takéto niečo nepomôže tak odporúčam psychológa.