Ako sa vyrovnať so závisťou a osamelosťou?
Som unavená.... Moja sestra ma frajera a chodi snim na dovolenky...
Tak trochu rozmýšľam čo mám ja ...mala som len vydieranie od obľúbeného spevaka a provokacie s maminou.....
Vraj skôr že závidím aj sesternici........
Som sama dokopy stale aj doma ....sem tam co sa porozprávam s rodičmi ..... kamošky cez Instagram okay ...
Ale ja neviem čo by to chcelo ......
@anonym_06d30a nedala som mu žiadne peniaze ..pyta len kartu.....gift kart......tak ja neviem vyzera ze je to realne ale zablokovala som ho.......
@tina356 nemusí pýtať priamo peniaze, podvodníkovi stačí že budeš kupovať darčeky, ktoré on potom predá
@anonym_06d30a nechce darceky chce len kartu gift cars
@anonym_06d30a nechcdie darceky chce len k
artu gift ze on ma pre mna darceky..... nejaký mobil či niečo také
Ale myslím že to bude podvodník ktorý si ozaj robí srandu s vypisovanim...ale mala som aj video kde robí smoothie harry samotný a predtým dva razy online...tak čo teraz si mám mysliet :/
@anonym_c8951d a to tvrdi kto ? Minister sveta?
@tina356 ... Tvrdím to ja. Pre teba cudzia žena, ktorá si myslí, že buď si troll a robíš si tu srandu. ,alebo keď píšeš pravdu aj tak aj tak potrebuješ pomoc. Ale keď tebe je to jedno, mne môže byť tiež. Harry ti určite nepíše, ten ani nevie, že existujes. Ale píše ti nejaký parazit a ty na to fajnovo raz doplatis. Ale kto chce kam,...
Ale myslím že to bude podvodník ktorý si ozaj robí srandu s vypisovanim...ale mala som aj video kde robí smoothie harry samotný a predtým dva razy online...tak čo teraz si mám mysliet :/
@tina356 naletela si, je to automatizovaný bot. Poslal to random video a chce stále od teba to isté, dáku gift card, len nedokonalosť v preklade bota alebo AI.
Prestaň veriť všetkému, čo je na internete. V dnešnej dobe je tam asi len 25% reálnych ľudí, ostatné je AI.
@tina356 naletela si, je to automatizovaný bot. Poslal to random video a chce stále od teba to isté, dáku gift card, len nedokonalosť v preklade bota alebo AI.
Prestaň veriť všetkému, čo je na internete. V dnešnej dobe je tam asi len 25% reálnych ľudí, ostatné je AI.
@anonym_b97ca8 tiež si myslím
@anonym_b97ca8 tiež si myslím
@tina356 nemusíš si to len myslieť, je to jasný fakt!!
Začni žiť v realite a nie len vo virtuálnom svete.
@anonym_b97ca8 ja som radsej vyrtulnom svete zatiaľ....ked nie som ohromena nejakým onym....
@tina356 tak načo zakladáš túto tému, keď si si sama odpovedala.
Prečítaj si ešte raz, čo si napísala a túto vetu máš ako odpoveď na všetky svoje úvahy "ja som radsej vyrtulnom svete..."
@anonym_06d30a nechce darceky chce len kartu gift cars
@tina356 gift cars je darčeková karta, zaplatíš ňou nákup v danom obchode
Mk sluzi ako poradna pre psychiatrickych pacientov,ach to sk ked toto forum supluje lekarov.
Ja mám taký pocit že v poslednom čase nežijem na zemi 🙈 to aké témy v poslednej dobe tu na mk?
Nebuď smutná.
Urob si režim dňa. Ráno - rozcvička, raňajky
Obed - práca, keď si doma tak niečo poupratuj, prečítaj si knihu
Večer - pozri si seriál, film
Utiekaj sa k Bohu. Stačí krátka modlitba, ale úprimná. Pomoc príde. Bude dobre.
Nebuď smutná.
@evienmk modlievam sa ale malo....... chodím aj do kostola..........ale tak no
Nebuď smutná.
@evienmk taky pekný komentár na povzbudenie do teraz všetko samé intrigy
Ja som prekonala pred 3 rokmi ťažké depresie, bola som aj hospitalizovaná a ten režim dňa mi veľmi pomohol. Lebo pri depresii je ťažké vôbec vstať z postele.
Začala som tiež chodiť do knižnice. Tiež pozerám rôzne filmy, seriály.
Nedeľu idem na bohoslužbu a to tiež pomáha. Neboj, chce to čas.
@anonym_1f6ca3 preco by bola z cesty?
@tina356 však čítaj, ako (ne)formuluje myßlienky. Totálne rozhádzaná, chaos.

@tina356 nepíše ti žiadna celebrita ale píše ti podvodník, ktorý má čas s tebou vypisovať, vyznávať ti lásku a manipulovať ťa
na konci toho ťa tak zmanipuluje že mu pošleš peniaze a zoberieš pôžičku aby si mu poslala viac peňazí
raz je to vojak na misii, potom lekár, potom nejaká celebrita
@anonym_06d30a tak vyznavat lasku vyznava ale moc som tomu neverila....ale tak ukazla sa dva krat online .....neviem mozno to mohlo ist o umelu inteligenciu....