icon

Ako sa žije v oblastiach s aligátormi?

Včera o 21:31

Ako sa zije v oblastiach, kde ziju aligatory? Napriklad na Floride?

Citam o utokoch Aligatoroch a veru neviem ako by sme tu zili, keby sme mali v riekach krokodily.

martinmmartin
Včera o 21:32

oni mozno citaju take iste o borelioze u nas. Sa pozri u nas do nedavnej minulosti - Zvyknes si aj na to ze z 10 deciek preziju dve do puberty

patrike
Včera o 21:47

V pohode. Tam (Florida) som mal pozicany kajak a jazdil si po rieke a jazere, kde ziju. Bezne sa to letargicky vala v priekope pri ceste a nic to nerobi. Miestny nam ukazal, ze ked nabehnes kajakom smerom na aligatora, utecie. To mas ako nase medvede, agresivnych je minimum.

autor
Včera o 21:48
@patrike

V pohode. Tam (Florida) som mal pozicany kajak a jazdil si po rieke a jazere, kde ziju. Bezne sa to letargicky vala v priekope pri ceste a nic to nerobi. Miestny nam ukazal, ze ked nabehnes kajakom smerom na aligatora, utecie. To mas ako nase medvede, agresivnych je minimum.

@patrike preco potom boli teraz pocetnejsie utoky?

zuzanaete
Včera o 21:50

Tak isto ziju ako my s medvedmi alebo Australcania s jedovatymi pavukmi. Aj v Australii su plaze, kde sa nemozes priblizit k vode. Kazdy pozna podmienky svojej krajiny a podla toho zije.

anonym_8e4e57
Včera o 21:50

Citam o utokoch Aligatoroch
Čítam o útokoch aligátoroV
😨🙄

patrike
Včera o 21:56
@anonym_autor

@anonym_autor Mas presne data ? Pocet utokov, kolko smrtelnych ... povedzme 100 rokov dozadu.

citronove_koliesko
Dnes o 03:21

@anonym_autor beriem to asi ako u nas medvede, tiez citam o utokoch coraz castejsie.

anonym_841cdf
Dnes o 08:06
@anonym_autor

@anonym_autor ti by som nechodila k rieke,vybavene.