icon

Ako žijú a fungujú cirkusanti počas roka?

8. máj 2024

Viem, ze by ma mali trapit ine veci, ale obcas sa clovek zamysla nad kadejakymi blbostami ako napriklad ja teraz 😂 ako funguju zamestnanci cirkusu v priebehu roka? Ako ziju? Partnersky, ako vychovavaju deti..zaujima ma cisto len ich realny zivot..to, ze zvierata do cirkusu nepatria, nechajme na inu debatu prosim.

kacena4
•
8. máj 2024

normalne tak ako kazda ina rodina, kde muz ci zena chodia na turnusy do prace

syslik81
•
8. máj 2024

ziju v maringotke su bud doma uceny alebo menia skoly zalezi kam idu .. alebo zena je doma s detmi a muz s cirkusom .. v zime maju volno staraju sa o zvierata ak neake maju .. proste ako cirkusanti ..kazdopadne aj na googli mas rozhovor s nimi tak ak si zvedava staci si najst

hortenziaj
•
8. máj 2024

Niektoré deti cvičia do cirkusu, aby boli potom akrobati napríklad. Čiže okrem homeschoolingu majú aj Tréning

thereisabear
•
8. máj 2024

Daj si do Google "život v cirkuse" a vyhodí ti kopec článkov a rozhovorov.

1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
zitaje
•
20. nov 2024

Ja som mala za zš pár mesiacov spolužiaka cirkusáka. Boli sme štvrtáci, on mal asi 14 😀 plné vrecká peňazí a kašľal na školu. Ja som bola trocha úzkostné dieťa a normálne som sa ho bála, hoci v podstate nič také strašidelné nerobil. Predpokladám, že škola u nich asi nebude prioritou a asi treba byť veľmi odhodlaný, aby tie deti mali iný život, zvlášť ak chcú lepší život...