Ako sa žije v oblastiach s aligátormi?
Ako sa zije v oblastiach, kde ziju aligatory? Napriklad na Floride?
Citam o utokoch Aligatoroch a veru neviem ako by sme tu zili, keby sme mali v riekach krokodily.
V pohode. Tam (Florida) som mal pozicany kajak a jazdil si po rieke a jazere, kde ziju. Bezne sa to letargicky vala v priekope pri ceste a nic to nerobi. Miestny nam ukazal, ze ked nabehnes kajakom smerom na aligatora, utecie. To mas ako nase medvede, agresivnych je minimum.
V pohode. Tam (Florida) som mal pozicany kajak a jazdil si po rieke a jazere, kde ziju. Bezne sa to letargicky vala v priekope pri ceste a nic to nerobi. Miestny nam ukazal, ze ked nabehnes kajakom smerom na aligatora, utecie. To mas ako nase medvede, agresivnych je minimum.
@patrike preco potom boli teraz pocetnejsie utoky?
Tak isto ziju ako my s medvedmi alebo Australcania s jedovatymi pavukmi. Aj v Australii su plaze, kde sa nemozes priblizit k vode. Kazdy pozna podmienky svojej krajiny a podla toho zije.
Citam o utokoch Aligatoroch
Čítam o útokoch aligátoroV
😨🙄
@anonym_autor beriem to asi ako u nas medvede, tiez citam o utokoch coraz castejsie.
@patrike preco potom boli teraz pocetnejsie utoky?
@anonym_autor ti by som nechodila k rieke,vybavene.

oni mozno citaju take iste o borelioze u nas. Sa pozri u nas do nedavnej minulosti - Zvyknes si aj na to ze z 10 deciek preziju dve do puberty