Ako sa žije ženám, ktoré považujú za škaredé?
K vytvoreniu diskusie ma inspirovala nedavna diskusia o tom,ci maju krasne zeny dobry alebo zly zivot. Boli tam prispevky o tom,ako im vsetci zavidia,ako je to narocne byt obletovana muzmi atd. Ja sa ale chcem teraz opytat na zivot tych druhych. Tych,ktorym do vienka bolo dopriate viac vnutornej ako fyzickej krasy, ako vnimaju svoj zivot ony.
Tym nemyslim zeny,co su pekne,len im na sebe nieco vadi,ale doslova tie,ktorym sa povedzme uz v detstve za ich vyzor posmievali. Dokonca im chlapci casto hovorili,ze su skarede. Nevedeli si najst partnera,celkovo sa v zivote tazko presadzuju. Lebo ved co si budeme...obal predava.
Ja mam na tvari viac fyzickych defektov (chirurgovia by si prisli na svoje),k tomu zo 10 tenkych vlasov, cize vsade kam pridem,putam pozornost...nechcenu. Neraz sa ma pytali,co sa mi stalo,ci som presla nejakou chorobou. No nie,tak som sa narodila. Napriek tomu som si nasla manzela,mam 2 zdrave pohladne deti. Mam stastie,ze som priatelska,empaticka, mam velky zmysel pre humor a aspon preto som v kolektivoch celkom oblubena. Co ma vsak trapi,ze cim som starsia,pribudaju dalsie fyzicke viditelne neduhy a mam problem pri hladani prace konkurovat mladym krasnym dievcatam. Pracujem v administrative,takze logicky uprednostnia na kontakt s klientom peknu tvaricku. Mam vela skusenosti v roznych oblastiach, ale je tazke presviedcat niekoho o svojich kvalitach, ked stracam body uz za vizaz. Tie,co mate podobny zivotny osud, ako to vnimate vy?
@anonym_2e9b5b To sú také kecy ako z amerického filmu. Vraj každá žena je krásna, aj keď vyzerá ako velryba. No nie, každá žena nie je krásna. Sorry, Mnohé ženy sa o seba nestarajú, nezdravo sa stravujú, nešportujú, sú lenivé a potom sú samozrejme tučné a teda aj neatraktívne. Ono nato aby žena bola pekná stačí základ to, že bude mať peknú postavu. Poprosím neargumentovať štýlom, že sú chlapi, ktorým sa tučné ženy páčia. Áno sú, ale 1) koľko ich je? 2) Ako aj tí chlapi vyzerajú?
@anonym_bab59a žena môže byť tučná aj z liekov. Brala som lieky mesiac a pribrala som 8kg. Našťastie to vidno minimálne a začala som chodiť do fitka. Aj tak bude zmena liečby. Niektoré ženy berú lieky dlhodobo a môžu robiť čo chcú proste priberu. Prečo by nemohli byť pekne aj s kilami navyše? Je sakra jedno co sa paci chlapom komu na tom záleží? Taka žena má urobiť podľa teba co keď aj cvičí aj sa snaží jest zdravo ale proste ma nastavenú takú liečbu ze sa tomu priberaniu nevyhne? Nesud predtým nez spoznáš ich osobný príbeh.. Veľa žien sa začne "zanedbávať" napr kvôli depresii. Nemá im kto pomôcť alebo majú psychiku v prdeli. Znamená to ze su škaredé?
@anonym_bab59a žena môže byť tučná aj z liekov. Brala som lieky mesiac a pribrala som 8kg. Našťastie to vidno minimálne a začala som chodiť do fitka. Aj tak bude zmena liečby. Niektoré ženy berú lieky dlhodobo a môžu robiť čo chcú proste priberu. Prečo by nemohli byť pekne aj s kilami navyše? Je sakra jedno co sa paci chlapom komu na tom záleží? Taka žena má urobiť podľa teba co keď aj cvičí aj sa snaží jest zdravo ale proste ma nastavenú takú liečbu ze sa tomu priberaniu nevyhne? Nesud predtým nez spoznáš ich osobný príbeh.. Veľa žien sa začne "zanedbávať" napr kvôli depresii. Nemá im kto pomôcť alebo majú psychiku v prdeli. Znamená to ze su škaredé?
@anonym_2e9b5b Ale to nikoho nemusí zaujímať, že aké sú dôvody. Dôležitý je výsledok. A ten je bohužiaľ aký je...
@anonym_2e9b5b Ja tiež beriem lieky, ale Nepribrala som z liekov. Ja som mala akútnu psychózu, schudla som na chodiacu kosť (aj s liekmi). Pribrala som jedine vtedy, keď som sa ako tak dala dokopy a začala som normálne jesť. Na psychiatriu som šla s 50kg, schudla som na 40kg a následne som pribrala na 60kg. Potom som bola v nemocnici ešte párkrát, a vždy som pribrala. Teraz mám výsledných 73kg, lebo som sa tam prežierala. Poznám veľa ľudí, čo tam so mnou boli. Boli takí, čo od liekov skôr schudli.
@anonym_autor keď som bola malá bola som škaredé káčatko ktoré vyrástlo do krásy a v puberte som bola veľmi pekná obľúbená a hlavne chudá 175 CM a 52 kg ale keďže od malička som mala psychické problémy tak po puberte v 20 rokoch som pribrala na 118 a po pôrode som pribrala na 136 a bohužiaľ stále teraz mám toľko kil aj keď sa chystám chudnúť ale či to vydržím neviem , no v prvom rade nosím rozpustené vlasy pekne sa obliekam a maľujem to je zaklad ostatné no ..ale pekne sa obliect môže hocikto aj ten čo nieje pekný od prírody 🙂
@anonym_2e9b5b Ja tiež beriem lieky, ale Nepribrala som z liekov. Ja som mala akútnu psychózu, schudla som na chodiacu kosť (aj s liekmi). Pribrala som jedine vtedy, keď som sa ako tak dala dokopy a začala som normálne jesť. Na psychiatriu som šla s 50kg, schudla som na 40kg a následne som pribrala na 60kg. Potom som bola v nemocnici ešte párkrát, a vždy som pribrala. Teraz mám výsledných 73kg, lebo som sa tam prežierala. Poznám veľa ľudí, čo tam so mnou boli. Boli takí, čo od liekov skôr schudli.
@simonbrk prosím a ako si schudla ? Lebo ja beriem dosť psychiatrických liekov a mám dosť kg teda
@simonbrk prosím a ako si schudla ? Lebo ja beriem dosť psychiatrických liekov a mám dosť kg teda
@barborienka2001 Ja som neschudla, mám 73kg. Ja som tým komentárom chcela len toľko, že sa netreba vyhovárať na lieky. Lieky síce zvyšujú chuť do jedla, ale nepriberá sa z nich. Priberá sa od prežierania sa.
@anonym_2e9b5b Ale to nikoho nemusí zaujímať, že aké sú dôvody. Dôležitý je výsledok. A ten je bohužiaľ aký je...
@anonym_bab59a ja ziram. Ake dokážu byť ženy k ženám hnusne
@anonym_bab59a ja ziram. Ake dokážu byť ženy k ženám hnusne
@anonym_2e9b5b co je na tom hnusne? ved je to logicke.. mna tiez zarazil tvoj sposob uvazovania, ze ako ked zena priberie z liekov, tak nema byt povazovana za nepeknu, lebo za to nemoze.. ale ta nadvaha na sebe nenesie napis - vazny dovod a nie je rozdiel nad vzhladom zeny pribratej z liekov a pribratej z inych pricin.. hnusne je, ze niekto vobec dokaze posudzovat a odsudzovat cloveka za jeho vzhlad.. nech ma pricinu akukolvek, alebo ziadnu.. ako fajn, ked sa mi niekto vizualne nepaci, tak nebudem tvrdit, ze sa mi paci.. ale tato honba za fyzickou krasou a doslova ponizovanie ludi, ktori nesplnaju terajsie kriteria - to je hnusne..
som povedzme vizualne komplikovana, mam nesymetricku tvar atd viemto od detstva, zazila som si vysmievanie, nahradzam to inteligenciou, muza mam pekneho a dieta je po nom
Takto - u mna skor v mladosti som bola pekna, ale pritom ja som sama seba povazovala za skaredu. Prislo mi, ze mam krive nohy, velke brucho, ziadny pas apd. A pritom dnes ked sa vidim na tych fotkach 15-23 bola som krasna, stihla baba. Ale ja som sa videla inak.
@anonym_ff90ca mam to rovnake. To je to, ze sme na seba velmi kriticke. Preto som nemala vela chlapov,lebo som im neverila, ze saim ozaj pacim. Nepripustala som si napadnikov k telu. U mojho muza som ten pocit nemala a dala som tomu sancu. Asi to tak malo byt. Pri pohlade na stare fotky si poviem, kde som mala rozum .
Žije sa mi vcelku normálne, iba ma občas muži odmietnu so slovami ,,Nepáčiš sa mi." :D
@simonbrk
No ty rozhodne nie si škaredá žena.To,že máš pár kíl navyše nič neznamená.
Píšte si, čo chcete, ale fyzická krása je u ženy veľmi dôležitá. Možno bude mať kvôli nej v živote zopár závistlivých žien, ale bude mať aj obdiv, dostatok mužskej pozornosti a takáto žena to má celkovo ľahšie. Krásnej žene muži radi pomôžu, sú k nej galantní, štedrí, ochotní. Vnímam to celý život a som rada, že moja dcéra je veľmi pekná. Šikovná je tak normálne, nie je hlúpa, ale ani geniálna, ale viem, že práve krása jej otvorí dvere, ktoré budú pred škaredými ženami zatvorené.
Hlásim sa 🙂 mám predkus, veľký nos .. no nič moc, decká sa mi vysmievali najmä na základke ale aj na strednej. No potom som odišla do zahraničia a to mi veľmi pomohlo, potom keď som sa vrátila na Slovensko začala som cvicit, pekne sa obliekať … a bolo to lepšie, no stále som nemala vážny vzťah .. až som spoznala môjho už manžela a teraz som veľmi šťastná, mame dve malé deti, krásnu rodinu a v podstate sa mi splnilo všetko po com som vždy túžila
Píšte si, čo chcete, ale fyzická krása je u ženy veľmi dôležitá. Možno bude mať kvôli nej v živote zopár závistlivých žien, ale bude mať aj obdiv, dostatok mužskej pozornosti a takáto žena to má celkovo ľahšie. Krásnej žene muži radi pomôžu, sú k nej galantní, štedrí, ochotní. Vnímam to celý život a som rada, že moja dcéra je veľmi pekná. Šikovná je tak normálne, nie je hlúpa, ale ani geniálna, ale viem, že práve krása jej otvorí dvere, ktoré budú pred škaredými ženami zatvorené.
@anonym_2cfa3f aj si dokazes tu naklonnost uzit, ked vies, ze je to len preto, ze si pekna? a staci, keby si vypadala trochu inak a zrazu uz by ti mili ludia k tebe boli lahostajni, ci hnusni? ja by som o taku priazen rozhodne nestala
@anonym_2cfa3f aj si dokazes tu naklonnost uzit, ked vies, ze je to len preto, ze si pekna? a staci, keby si vypadala trochu inak a zrazu uz by ti mili ludia k tebe boli lahostajni, ci hnusni? ja by som o taku priazen rozhodne nestala
@reanda Veru, užívala som si to. Aj ja som si vyberala len tých krajších mužov. Čo je na tom? Každý chce to najlepšie z ponuky, len nie každý to mať môže. Byť škaredá nie je nič, po čom človek túži. A žiadna dobrá povaha to nespraví. A pekná neznamená automaticky zlá. Len máš väčší výber a väčšie možnosti.
@reanda Veru, užívala som si to. Aj ja som si vyberala len tých krajších mužov. Čo je na tom? Každý chce to najlepšie z ponuky, len nie každý to mať môže. Byť škaredá nie je nič, po čom človek túži. A žiadna dobrá povaha to nespraví. A pekná neznamená automaticky zlá. Len máš väčší výber a väčšie možnosti.
@anonym_2cfa3f no dobre, no.. suhlasim, ze kazdy chce to najlepsie, len pre kazdeho je to najlepsie nieco ine 😀 ... tvoje najlepsie mne vobec nechuti 😀
Ja som kvôli tomu, že som škaredá trpela celé detstvo a vlastne trpím tým doteraz. Decká sa mi posmievali za môj výzor, že vyzerám ako opica. Pozreli na mňa a mi povedali len fuj. Mali také reči, že som škapa, hnusná, nemám sa radšej pozerať do zrkadla, lebo praskne. Vysmievali sa mi za moje pery, že ich nemám také výrazné, ale veľmi tenke. Keď som si s niekým písala cez zoznamku, tak dotyčný sa prestal ozývať hneď potom, ako som poslala fotku. Nikto mi nikdy nepovedal že som pekná, krásna, nikdy nikto. Najhoršie bolo to, že moja vlastná matka sa mi vysmieval za môj výzor. Závidela som a doteraz závidím vyzorovo krásnym ženám. Chcela som sa zabiť, nechcela som žiť. Ale som bola riadny poser a neodvážila sa skočiť pod vlak. Teraz mám 35 rokov a ostala mi kvôli tomu trauma do konca života.
@anonym_autor ja si uprimne neviem predstavit, ako vyzera “skareda” zena, alebo aj chlap, to je v podstate jedno. Pretoze vsetci ti neatraktivni ludia su v podstate len zanedbani, nestaraju sa o seba (nechcu alebo nevedia), alebo su to zli, zatrpknuti, neprijemni ludia. S fyzickym vzhladom sa vzdy da pracovat, a nemyslim rovno chirurgicke zakroky, s debilnou povahou to uz je tazsie.
@sissy27 nevieš si predstaviť škaredého človeka?
Ja veľmi ľahko. Aj škaredí ľudia chodia po svete a nemajú to ľahké a nie je to ich vnútorným nastavením, ani ich vzhľad nie je výsledkom toho, že sú to zlí ľudia. Ten pokrivený charakter mávajú práve často krat tí pekní.
Bavíme sa o skutočnej škaredosti, nie nejakej vnútornej “kráse”.
Krása je síce subjektívna, ale všeobecne je isté percento krásnych, potom je nejaký priemer, tých je väčšina a potom zase určite percento škaredých. Ešte ľudia v rámci toho priemeru s tým vzhlaďom môžu niečo urobiť a mierne vylepšiť, ale skutočne škaredym to, podľa mňa, nepomože, ak teda nehovoríme o totálnom chirurgickom prerobení.
Ja som kvôli tomu, že som škaredá trpela celé detstvo a vlastne trpím tým doteraz. Decká sa mi posmievali za môj výzor, že vyzerám ako opica. Pozreli na mňa a mi povedali len fuj. Mali také reči, že som škapa, hnusná, nemám sa radšej pozerať do zrkadla, lebo praskne. Vysmievali sa mi za moje pery, že ich nemám také výrazné, ale veľmi tenke. Keď som si s niekým písala cez zoznamku, tak dotyčný sa prestal ozývať hneď potom, ako som poslala fotku. Nikto mi nikdy nepovedal že som pekná, krásna, nikdy nikto. Najhoršie bolo to, že moja vlastná matka sa mi vysmieval za môj výzor. Závidela som a doteraz závidím vyzorovo krásnym ženám. Chcela som sa zabiť, nechcela som žiť. Ale som bola riadny poser a neodvážila sa skočiť pod vlak. Teraz mám 35 rokov a ostala mi kvôli tomu trauma do konca života.
@anonym_cd9098
Preboha to čo máš za vládnu mater?? Tu pošli do očká. Veď väčšinou výzor je zdedený a keď nie po nej tak vybrala sama teda "škaredého otca". Toľko hnusu vo vlastnej mátery!
Inak mne sa raz takto opísala jedna spolužiačka. Ona bola taká výrazná. Nižšia, tmavšia, nemala 90/60/90 ale za mňa bola pekná. A hlavne vtipná, milá, chytá. Volala sa Zuzka a hrala na kontrabas. Super baba podľa mňa. Až som bola nahnevaná, keď sa tak hanlivo opísala! Mňa opísala oproti sebe fakt pekne. A pritom ona bola naozaj pekná, len nie taká z obálky časopisov. Do dnes dúfam, že je šťastná a má skvelého muža. Už vtedy som jej to veľmi priala ♥️
A tebe to prajem tiež, aby si našla v sebe to krásne a prežití to na povrch. Mala som aj vyzorovo pekne spolužiačky a vnutri to boli aj ostali hyeny bezcharakterne do dnes.
A ešte v našom meste bolo jedno dievča, vždy mala problémovú tvár, veľa viraziek. Otehotnela a ona tak neskutočne opeknela, nádherná bola. A to bola tá vnútorná krása, šťastie ktoré ju "rozžiarili".
Prajem ti všetko len to najlepšie 🌺
Žiadna žena nie je škaredá preto lebo sa škaredá narodila alebo sa ňou stala. Škaredou sa stala len preto lebo jej druhí povedali niečo čo ju zranilo. Každé dieťa si verí. Každé dievčatko je princeznou a ľúbi sa. Ako príde škola a druhe deti zrazu je to o tom ze ty si príliš chudá príliš tučná máš škaredé vlasy máš krivé nohy máš hnusne zuby.. A ty si vezmeš názor druhého človeka (úplne nepodstatneho) za svoju identitu. Na tom budujes ďalej a budú ti chodiť do života ľudia ktorí ťa presvedčia ze je pravda to ze si myslíš ze si škaredá. Obhliadni sa okolo seba. Áno je veľa žien krajších (aj keď to bude len tvoj osobný názor) ale viď od koľkých žien si krajšia ty. Neber názor druhých za svoju identitu.
@anonym_2e9b5b tak toto sú fakt už totálne bludy. Aj deti sú škaredé, nehovorím, že im to treba pripomínať, alebo sa im vysmievať, ale skratka niekedy sa tie gény tak pomiešajú, že výsledok je jednoducho neestetický. Raz to dieťa príde do veku, keď si uvedomí, že nie je krásne a všimne si to aj bez toho, aby mu to niekto denne pripomínal.
Každý človek má možnosť pozrieť sa do zrkadla a nežije v sociálnej izolovanosti. I keď ľudia sa vidia často krat horšie ako v skutočnosti sú, alebo majú nejakú skreslenú predstavu o svojom vzhľade, skôr či neskôr im dobije, kde sa v rámci “rebríčka krásy” nachádzajú…
@anonym_cd9098
Niekto opeknie až vekom,dozrie...Neskúsiš konzultáciu u plastického chirurga?Dnes sa dá všetko urobiť krásne a prirodzene.

krasne zeny maju lahsi zivot, ale urcite nie stastnejsi.
krasa ide zvnutra, to clovek zisti rokmi, skusenostami, zivotom.
ale pokial je mlady, citlivy a zranitelny, nie je to jednoduche a mnohe ublizenia na dusi bolia aj po rokoch. A tazko sa v puberte clovek vyrovnava a hlada sebalasku, ked je porovnavany s krajsimi vrstovnickami.
Neopeknela som na starobu , skoda 😅, ale zijem si svoj zivot, naplnam ho tym, co ma bavi a snazim sa hladat stastie v drobnostiach.