icon

Prečo niektorí považujú opačný názor za závisť?

17. jan 2024

Často tu v diskusiách vidím, že dotyčná napíše svoj názor, to čo si myslí a druhá jej napíše, že závidí. Prečo si hneď niekto myslí, že mu druhý závidí? To nemôže mať svoj názor bez toho aby závidel?

nataly420
•
17. jan 2024

Podľa seba súdim teba :D

mikasa_ackerman
•
18. jan 2024

Toto je moja oblúbená odpoveď, vždy sa na tom pobavím🤣 hlavne, keď to niekto napíše pod situáciu, ktorú by reálne NIKTO nezávidel🤣

oli18
•
18. jan 2024

Druhou univerzalnou formulkou je, ze "musis mat velmi nudny zivot". To pisu tie, ktore nevedia pripustit iny nazor, nez svoj vlastny.

vilma7
•
18. jan 2024

A ja tiež predám jednu : nemám problém, vyrobím si ho!!!

katka700
•
18. jan 2024

Moja "obľúbená" je "každý si je strojcom svojho šťastia". Zaujímavé že väčšinou to píšu také čo sú riadne za vodou a podla toho čo o sebe prezradili nikdy nezažili existenčné problémy 😂

janickacrazy
•
18. jan 2024

@katka700 stačí sa narodiť pod šťastnou hviezdou 😁

autor
•
18. jan 2024

@katka700 Alebo ich muž podniká a vďaka nemu sa majú dobre. Akoby sa nevedeli vcítiť do kože druhého.

autor
•
18. jan 2024

@oli18 Vidíš, na toto som úplne zabudla. Lebo všetci musíme závidieť alebo mať nudný život 😁

milanemila
•
18. jan 2024

S tou zavistou je to trapna formulacia, rovnako ako tato tvoja “Alebo ich muž podniká a vďaka nemu sa majú dobre. Akoby sa nevedeli vcítiť do kože druhého.” 🤷🏼‍♀️

autor
•
18. jan 2024

@milanemila Veď sú také čo sa chvália cudzím perím.

777januska777
•
18. jan 2024

Tak je to diskusia, každý ten problém vidi inak. Niekto tam tu závisť vidi, niekto nie. V tomto sú diskusie fajn, že vidíme ako druhý človek rozmýšľa.