Ako sa zmieriť s postavou po pôrode?
Prišla som sa kúsok vyliať sem..som nešťastná z mojej postavy ktorá mi ostala. Vždy som mala kúsok väčšie prsia už aj vtedy to bol problém ale zvykla som si ale teraz mám ich už strašne veľké a boky ani nehovorím aké mi ostali po pôrode a ja vlastne ani neviem čo si obliecť vo všetkom sa cítim zle ak keď si niečo nové kúpim aj z pôvodného šatníka.. pred pôrodom som mala dlhodobú váhu 68kg a tak som bola stym ok k mojej výške teraz mi ostali cca 4kg po pôrode takze to nie je nejaké strašne ale ja fakt neviem čo mám nosiť aby som sa cítila dobre. Už som skúšala vyber oblečenia podľa postavy ale do kabínky si mozrm zobrať aj 20ks a max skončím pritom že si vezmem jedno tričko.. neviem ako zas mať rada vlastne telo. Vravím si ze ho obdivujem ta to že 9 mesiacov nosilo dieťa že som porodila a ešte aj kojím ale hlava si ide proste svoje…
@anonym_autor nauc sa mat rada seba a svoje telo, nech je akekolvek. 9-mesiacov si nosila v sebe dieta, porodila, je logicke, ze telo uz nebude take, ako predtym. To vsak neznamena, ze si o nieco horsia ako predtym. Naopak, tvoja hodnota stupla, lebo si matka a minimalne pre svoje dieta budes stred vesmiru.

taketo myslienky kvoli +4kg.... asi nebudem popularna, ale podla mna je to na psychologa