Ako sa zmieriť s vlastným vzhľadom?
Snažím sa už roky akceptovať, takú, aká som. No nedarí sa mi. Moja tvár je proste otrasná, nesymetrická. Nos široký, veľké nosové dierky, keď sa usmejem, tak je to hrôza. Tenké pery. Jazvy po akné na lícach, a mnoho iného. Až na mňa ľudia zazerajú. Preto sa kontaktu s ľuďmi vyhýbam, ak to nie je nutné. Musím sa namaľovať, aby sa na mňa aspoň dalo pozrieť (čo ma vytáča, lebo sa nerada maľujem). Nezdedila som ani prirodzený priemer. Nemaľujem sa často. Jednak sa mi nechce, a ak áno tak ma potom neskutočne štípu oči a slzia mi.
Ak mi chcete povedať, že mám len malé sebavedomie a paranoju, že si to určite nikto nemyslí, tak to tak nie je. Tých poznámok na môj vzhľad som si vypočula mnoho a jedna z nich zvlášť zabolela. Dokonca môj vlastný brat ma celé detstvo volal škaredá Betty. Viem, že krása je subjektívna, no ja som jedna z tých, čo nič z tej krásy nič nepodedili.
Peniaze na plastiku nemám, ani ju popravde nechcem, keď tak len nos. Pravdepodobne alergia na niečo zo šminiek. A dávať si tonu make upu na tvár sa mi nechce každý deň. Som z toho nešťastná.
Ani neviem akú radu od vás čakám, je to hlavne rant.
Dnes dokazu plasticki chirurgovia zázraky
@anonym_33514a Áno za peknú pálku prachov.
to máš koľko rokov keď si takto zamindrákovaná....
Takéto stavy som mávala vo veku 13-15 r.
Teraz už mám mladé roky dávno za sebou a ja sa cítim pekná a žiadaná. 😉
sebavedomie spraví neskutočne veľa. chcela by si takého chlapa čo nie je sabavedomí? no asi ťažko. 😉
@anonym_33514a Áno za peknú pálku prachov.
@anonym_autor no a? Nikto nerobí zázraky zadarmo
Nepíšeš o aký vek sa jedná. Ono krása nebýva len čisto o fyzickom zovňajšku, ale musí vyžarovať i z tvojho vnútra. Ak nemáš dokonalú pleť, pomôže ti i kozmetička a nestojí to až také hriešne peniaze, ako keby si navštvila plastického chirurga. Neverím, že by to bolo s tvojím vzhľadom až také tragické.
@anonym_autor
Aj styling vie spravit zazraky, to je ako ten vtip, rano nemozem zapnut mobil pokial sa nenamalujem, - nepoznama😄
@anonym_autor tiez ma vela ludi oznacovalo, ako nie uplne najkrajsiu... nie najchudsiu. a pritom som bola normalne stavene a pekne dievca... sebalaske som sa naucila vekom... paradoxne som mala naozaj krasnych muzov... myslim vztahovo... ak s niecim bytostne nie si spokojna- ako nos- smer chirurg, male pery- smer plastik takisto, jazvy po akne- v dnesnej dobe takisto riesitelne... tiez sa nerada malujem a nemusis mat kilo niecoho na sebe... ale spirala , no makeup makeup, trochu bronzu do lic, trochu licka... hned ta tvar vyzera lepsie... a mas pravdu, krasa je naozaj subjektivna... pridaj styling vlasov, trochu popracuj na sebavedomi... pekne sa oblec a urcite som vnutorne presvedcena , ze to nebude s tebou naozaj take priserne... dolezite je , comu veris... popracuj na tom, kto si...
@anonym_autor poviem ti tajomstvo, aj krásne ženy v určitom veku strácajú čo mali, prídu vrásky, tvár ovísa, prepadáva sa. Dokonca pokožka na celom tele už nie je napniuta, ale taká mlandravã. Vlasy väčšine tiež rednú, zosivejú. K iným častiam tela sa radsej nevyjadrujem. Kašli na to, buď rada že si zdravá a mladá.
Ak si uvedomuješ, že nie si pekná, tak bohužiaľ musíš použiť makeup a starať sa o seba. Na jazvy po akné je dobrý frakčný laser alebo chemické peelingy - chod ku dermatologicke aj kozmeticke a oni ti poradia. Každý by chcel byt pekný od narodenia ale veľa ľudí to tak proste nemá a musia sa snažiť. Videla som nádherne baby ktoré dá zhovadili plastikami a výplňami a naopak “nie prirodzene pekne” ktoré sa dokázali krásne nalíčiť a ich sebavedomie im dodávalo ten šmrnc, že vyzerali v skutočnosti oveľa lepšie.
Ak máš komplexy z nosa - chod na plastiku, naozaj. Našetrí si alebo si vezmi pôžičku a choď aj na laser aj na plastiku nosa.
Bude ti mentálne lepšie možno akoby si sa mala celý život trápiť že si “škaredá”. Podľa mňa neexistuje škaredá žena, len neupravená a zanedbaná. Tak sa o seba staraj .. ak ta štípu mihalnice z masakry tak vyskúšaj predĺžené mihalnice alebo nalepiť si umelé. Obočie a mihalnice urobia najväčšiu zmenu na tvári.
To že máš úzke pery nevadí. Aj Emma Watson ma, aj Keira Knightley aj Natalie Portman. Nemusia mať všetky ženy napichane pery. Aale ak ta to trápi, napichat si. Nemusíš pravidelne. Stačí raz či sa ti to vôbec bude páčiť - ta kyselina do roka aj tak väčšine ľudí vyprchá.
ked daco chces zmenit tk to zmenis ... alebo sa zmieris s tym ako to je... tiez nemam peniaze na rozhadzovanie-ale na plastiku som si usetrila .. setrila som co sa dalo ,,, odoprela si veci kt som nepotrebovala... nemala som xy vyhovoriek ... nemusis minat na sminky a podobne-ale starat sa o plet a zmiernit nasledky doterajsieho nicenia sa da aj za par korun ... ist si dat poradit k odbornik tiez stoji za zvazenie ...
@anonym_autor Plastika, aj ja som mala nejaké veci, ktoré sa mi na sebe nepáčili. Hneď ako som mala 18, som to riešila. Stálo to za každý jeden cent a nie je to až tak drahé, ako to opisuješ. Nič nie je zadarmo, ale napríklad vravíš, že máš úzke pery, 1 ml, ak si mimo BA, ide aj za 250 € a vie vydržať roky. Predtým než niekto zaútočí, našetrila som si na to sama z brigád popri škole, nikto mi to nepreplácal 🙂
Myslím si, že sa to oplatí. Plastika nosa tiež nie je nejaká extra pálka, možno 4k, ale keď nemáš deti, tak si na to našetríš. Neviem, akú radu konkrétne chceš, tieto veci sa dajú riešiť len plastikou. Psychiater ti nepomôže, keď vyzeráš zle, môžeš sa presviedčať, že nie, ale mentálne budeš stále vedieť, že proste vyzeráš zle.
@anonym_autor Plastika, aj ja som mala nejaké veci, ktoré sa mi na sebe nepáčili. Hneď ako som mala 18, som to riešila. Stálo to za každý jeden cent a nie je to až tak drahé, ako to opisuješ. Nič nie je zadarmo, ale napríklad vravíš, že máš úzke pery, 1 ml, ak si mimo BA, ide aj za 250 € a vie vydržať roky. Predtým než niekto zaútočí, našetrila som si na to sama z brigád popri škole, nikto mi to nepreplácal 🙂
Myslím si, že sa to oplatí. Plastika nosa tiež nie je nejaká extra pálka, možno 4k, ale keď nemáš deti, tak si na to našetríš. Neviem, akú radu konkrétne chceš, tieto veci sa dajú riešiť len plastikou. Psychiater ti nepomôže, keď vyzeráš zle, môžeš sa presviedčať, že nie, ale mentálne budeš stále vedieť, že proste vyzeráš zle.
@anonym_adddf0 roky 1 ml urcite nevydrzi.. aj ma extremne uzke pery. odporucam jednorazovo bullhorn lift a nemusi pichat nic... je to lepsie ako nafukovat uzku peru, ktora nikdy nebude vyzerat prirodzene
@anonym_adddf0 roky 1 ml urcite nevydrzi.. aj ma extremne uzke pery. odporucam jednorazovo bullhorn lift a nemusi pichat nic... je to lepsie ako nafukovat uzku peru, ktora nikdy nebude vyzerat prirodzene
@anonym_7cee88 Ale hej, vydrží asi záleží od človeka. Poznám aj také, čo chodia raz za 5 rokov, pretože im to proste drží. Aj ja som bola naposledy 2 roky dozadu a doteraz sa ma ľudia pýtajú, či idem z pier.
Tie jazvy podľa mňa by tiež išli riešiť
Samozrejme, že to stojí peniaze všetko
Ale buď chceš na všetko nadávať alebo našetris a uz bude menej veci na čo budeš nadávať
Nepodceňujem tvoj problém,len bez riešenia ci fyzicky alebo psychicky budeš na tom ako dlho takto? zbytočne sa trápiš, keď existujú možnosti
A ved pre seba nic nerobis. Vies, ze ak sa primalujes, vyzeras lepsie. Ale, neprimalujes sa , lebo. Tak kup ine sminky, co Ti nebudu drazdit oci. Aj take su, predstav si. Mas len vyhovorky
@anonym_autor tuto mne cely život vraveli aká som bacuľatá a aké líca mám a veľký nos a potom raz prišiel taký moment keď som si pozerala fotky z detstva a mladosti a nejak mi doplo že ty brdo veď som vždy vyzerala normálne, nikdy som nebola bacuľatá áno licka som mala vždy ale bola som vždy normalna a odvtedy aj po 2 tehu si vážim seba a teraz som fakt o 20-30kg ťažšia ako vtedy 😁 ale som spokojná a nikto a nič má už nebude takto súdiť.
A nech mám líca aj nos dôležité je pre mna že nemusím mat pocit že musím nejak vyzerať
@anonym_autor zadaj si ciel, zrovna toto je vec ktora sa da ovplyvnit. Setri na plastiku. Chod na konzultaciu tam ti poradia.. Pochybujem ze si taka skareda ako si myslis. Daj si sama sebe druhu sancu
@anonym_autor
Pozri niekto krásnie a zreje až vekom.Po ďalšie-ty si myslíš že všetky sme krásne bez šminiek?To len také prirodzené krásky ala Ivana Gáboríková ale zas koľko ich je?Poväčšinou každá potrebuje primaľovať.Obočie jemne dokresliť,upraviť vlasy.Skúšať rôzne ceruzky na oči a riasenky.S nosom a perami ti pomôže len chirurg.Môžno keby ti zdvihol peru ako tu bolo vyššie spomínané tak ani ten nos by nepôsobil tak hrozne ale proporcie v tvári by sa vyrovnali.
Ďalšie vec je cvičenie a tvarovanie postavy.
Nie všetky sme dostali mega krásu do vienka ale musíme jej pomôcť.
@anonym_autor
Pozri niekto krásnie a zreje až vekom.Po ďalšie-ty si myslíš že všetky sme krásne bez šminiek?To len také prirodzené krásky ala Ivana Gáboríková ale zas koľko ich je?Poväčšinou každá potrebuje primaľovať.Obočie jemne dokresliť,upraviť vlasy.Skúšať rôzne ceruzky na oči a riasenky.S nosom a perami ti pomôže len chirurg.Môžno keby ti zdvihol peru ako tu bolo vyššie spomínané tak ani ten nos by nepôsobil tak hrozne ale proporcie v tvári by sa vyrovnali.
Ďalšie vec je cvičenie a tvarovanie postavy.
Nie všetky sme dostali mega krásu do vienka ale musíme jej pomôcť.
Ten lifting pier si pozri na nete pred a po.Je to trvalé a žiadne napichovačky.Ozaj vytiahnu peru doslova z ničoho.
@anonym_autor pozri sa keď nedáš fotku ťažko ti radiť alebo ta povzbudiť. Myslím ale ze 90% žien v puberte má podobný vzťah k sebe bohužiaľ. Takže vážne nie si v tom sama naozaj aj v tom postoji aj v tom ako vyzeráš....myslíš že každá je topmodelka?vieš čo podľa mňa sa veľmi na to zameriavas,keď sa úplne od toho odosobnis a prestaneš to riešiť väčšinou to okolie prestane riešiť tiež,ver mi. Zacni sportovat,nájdi si záľuby, kamošky, chod na nejaký kurz...proste zabudni na to. Si milovaná Božia dcéra aj s nedostatkami. Každý sme nejaký. Keby som mala vymenovať za seba tak mam obrovské vačky pod očami a to mam len 42,stále mastnú lesklú pleť, stále mastné vlasy a šedivé tak ze si ich musím každý mesiac farbiť,nos dohora-a bohužiaľ sa tak ku mne ľudia podľa toho správajú-myslia si furt že som namyslená 🫣 mam krivé zuby a to hneď tie prve predné a vidno to na kilometer mam dvojitú bradu pri každom pohybe hlavy dodola,odstavaju mi uši,mam tenké pery a to sme len pri hlave 😂 keby mam pokračovať telom tak sme tu do rána, ale ja sa vôbec nemalujem nechce sa mi a nejak extra mi to ani nepomáha, zabijem aj hodinu a pol v kúpeľni aj tak na fotkách vyzerám úplne rovnako akokeby som sa ani nelicila,ale akceptujem sa musela som sa naučiť žiť v svojom tele a ty by si mala tiež ináč budeš celý život nešťastná. To chceš?
Musia existovat aj podpriemerni ludia.. bud s tym nieco urobis (makeup, zakroky, plastiky), alebo sa s tým zmieris (sebalaska, praca na sebe, psychológ), alebo sa budes trapit. Je to na tebe
Ja som myslela, ze ludom sa pacia im podobni, tak aky je problem? Nehladaj u inych skupin, ale podobnych a na ostatnych sa vykasli, ze zazeraju.
Ten lifting pier si pozri na nete pred a po.Je to trvalé a žiadne napichovačky.Ozaj vytiahnu peru doslova z ničoho.
@ketrin1984 no ja som si to pozrela zo zaujimavosti lebo nepočula som o tom
Ale to nieje pre každého
Napríklad ja mam cca 10 mm medzi hornou perou a nosom
A mne by to nemohli urobiť 😅
Škoda 😋
@anonym_autor tuto mne cely život vraveli aká som bacuľatá a aké líca mám a veľký nos a potom raz prišiel taký moment keď som si pozerala fotky z detstva a mladosti a nejak mi doplo že ty brdo veď som vždy vyzerala normálne, nikdy som nebola bacuľatá áno licka som mala vždy ale bola som vždy normalna a odvtedy aj po 2 tehu si vážim seba a teraz som fakt o 20-30kg ťažšia ako vtedy 😁 ale som spokojná a nikto a nič má už nebude takto súdiť.
A nech mám líca aj nos dôležité je pre mna že nemusím mat pocit že musím nejak vyzerať
@anonym_338b44 ja mam podobnú skúsenosť, vždy ale vždy som mala komplexy z mojich nôh, kvôli tomu som cely život bola v rifliach a to som bola vždy prirodzene štíhla. No moja mama mala od narodenia krásne nohy ako srnka a mne celý život hustila ze ja mam také kláty,hrubé stehná atď atď...no a toto počúvaj celý život od mamy,ktorú ináč miluješ a ona to asi nikdy nemusela myslieť zle ale keď to hovorí furt a všade tak tomu uveris aj ty...no až raz som šla s mojim manželom na rande a dala som si úzke mini šaty aby som naňho zapôsobila odfotil ma vtedy v tých šatách a lodickach a keď som sa videla na tej fotke neverila som vlastným očiam!mala som mega krásne štíhle nohy!!!takže od vtedy ubehlo už veľa času a odrodila dve deti a samozrejme som od vtedy aj pribrala aj na nohách už ale od vtedy viem ze naozaj krása je veľmi relatívny pojem.
@ketrin1984 no ja som si to pozrela zo zaujimavosti lebo nepočula som o tom
Ale to nieje pre každého
Napríklad ja mam cca 10 mm medzi hornou perou a nosom
A mne by to nemohli urobiť 😅
Škoda 😋
@anonym_a608d3
Potom máš nos blízko pery ako Zuzka Šebová
@anonym_autor poznám pár žien, ktoré na prvý pohľad vôbec nezodpovedajú nejakým parametrom krásy, povedala by si, že sú škaredé, ale majú v sebe také vyžarovanie, že sú zaujímavé, nevšedné, majú charizmu. Sú pre chlapov velmi sexy a to uz majú aj nejaký vek. Ani tie vrásky nevadia tomu vyžarovaniu.
Stavím sa, že to s tebou nie je také zlé, ako sa sama vidíš.
Ani Adela Banášová nie je pekná a nijako jej to neprekáža v kariére ani v osobnom živote

Dnes dokazu plasticki chirurgovia zázraky