Ako stráviť Vianoce osamote?
Ahojte, rada by som si vypočula váš názor, čo by ste robili počas sviatkov na mojom mieste. Dajte nejaké inšpirácie. Som aktuálne sama. Rodičov žiaľ už nemám, ani súrodencov. Som čerstvo po rozchode, čiže toto budú moje prvé Vianoce a Silvester, čo budem úplne sama. Mám voľno od 19.12 do 11.01, čo je 23 dní. Nikdy som takto dlho dovolenku ešte nemala. Na žiadne dovolenky už aktuálne nepôjdem, ani na nejaké wellness pobyty, všetko je už rezervované, popravde nemám na to aktuálne ani budget. A ani by som sama nešla. Čiže musím si urobiť nejaký program doma. Mám v pláne cvičiť, robiť si prechádzky, urobiť si poriadok v skriniach, pofotiť veci, čo chcem predať a dať na internet. Určite si pozriem nejaké seriály, popracem, uvarím si vianočné jedlo /nerobím si sama pre seba kapustnicu, si kúpim šalát a rybu/. Nepečiem a nejem ani sladké. Ako si vyplniť čas? Moja jediná kamoška je odcestovaná v tom čase, bude u rodičov, čiže sa neuvidíme, len si budeme volať. Kamoš je na dlhodobej PN, čiže občas vybehneme niekde na kávu v čase jeho vychádzok, ale to bude len občas. Samozrejme, pôjdem do útulku venčiť psov, aj im niečo donesien a plánujem ísť do kostola. Ale čo ešte by som mohla? Ako využiť čas?
z akeho si mesta ?
Ja to myslim uplne vazne - vyuzila by som to na stretko zo zoznamky za ucelom kvalitneho sexu 😉 takeho, kde este 2 dni budes dospavat. Kludne niekolko za to obdobie, to ta nabije tolkou energiou. Nikdy som na to nebola, po 15 rocnom manzelstve som ostala zufalo sama, deti u exmanzela, skusila som a raz za rok je to neuveritelny zazitok😀
Ja to myslim uplne vazne - vyuzila by som to na stretko zo zoznamky za ucelom kvalitneho sexu 😉 takeho, kde este 2 dni budes dospavat. Kludne niekolko za to obdobie, to ta nabije tolkou energiou. Nikdy som na to nebola, po 15 rocnom manzelstve som ostala zufalo sama, deti u exmanzela, skusila som a raz za rok je to neuveritelny zazitok😀
@anonym_f57c8e budeš sa čudovať, ale ja na toto veľmi nie som. Neviem spať s chlapom, ku ktorému niečo necítim. Možno keď som mala 20, alebo 25, teraz už je to inak. A popravde, ja tomu sexu ani veľa už nedám...

@anonym_autor co sa tyka "pozicania" zvierata na par tyzdnov, utulok napriklad Srdce pre macky hladaju vianocne docasky pre mice, ktorym docaskari odchadzaju domov na sviatky, a je im velmi tazke niekoho najst... Dali by ti celu vybavu pre micu.
@anonym_356c24 ja len, ze som alergicka, do macky by som nesla.. ked uz tak psik.