icon

Ako ženy financujú svoj luxusný životný štýl?

Včera o 12:41

Toto nie je závisť …. Iba fakt niekedy nechápem odkiaľ ľudia berú také palky každý mesiac na všetko…. Žiadna škola vyštudovana , odrazu len kurz estetiky tvare …. A potom kszdy mesuac dovolenka kde hotel stojí 1800€ na noc…… keďže tu minule boli témy na Plackovu , Zidekovu , sisqe … zaujímala by ma Barbarita ak viete niektoré o koho sa jedna….. viem že kedysi bola s Kolárom … ale normálne ako ona žije to je čistý extrém a na nic sa nehrá … ona neujde na low kost dovolenku za 800€ a hotel za 90€. Ona chodí do hotelov za 1800€ na noc. Potom sa vráti , ma na prerabku salónu , do toho sedí od rana do večera v reštaurácii , potom ju človek vidí ako si kupi Dior alebo Chanel a určite nie fake… alebo prsteň za 10 tisíc a tvrdí ako si to kúpila za svoje …. A tvári sa aká je emancipovana tvarová estetička….to fakt tie baby zarábajú 30 tisíc.?Teda mne príde že ona za mesuac minie aj 50 tisíc. O aute na ktoré ma pomlčím… ako to že je fakt pekná inšpiratívna a postavu ma bohyne ….. opakujem toto neni závisť ! Ale úvaha či si urobím kurz …

Strana
z2
anonym_a45b7d
Včera o 12:44

Neviem o koho sa jedná, ale väčšinou takýto ľudia žijú na dlh, alebo majú rôzne spolupráce, v najhoršom prípade sa predávajú rôznym spôsobom... ešte teoreticky mohla vyhrať nejakú lotériu a nepriznala sa.

anonym_f7f853
Včera o 12:45

@anonym_autor väčšina zarába na of, spolupráce

alica_matejka
Včera o 12:46

netusim, ako to robia ine zeny, ja viem len jedno - mna to nezaujima. 🙂 kazdy nech si proste zije svoj zivot a bude vsetko v poriadku.

anonym_4d6afd
Včera o 12:51

@anonym_autor tak ony hlavne zarabaju velke prachy na socialnych sietach

autor
Včera o 12:54
@anonym_4d6afd

@anonym_autor tak ony hlavne zarabaju velke prachy na socialnych sietach

@anonym_4d6afd ona nie je influ. Nerobí žiadne spolupráce… len ukazuje svoj luxusný život… a že robí skincare v salóne.

anonym_dcdf51
Včera o 12:59

@anonym_autor nesledujem neviem, ale prečítam si Topky, a Pikošky a tak a ta Plačková a jej muž boli obvinení z držby?, pašovania? Kokainu? Omamných látok? Už nepamätám presne. Tak, asi majú takéto " finančné zdroje". Radšej pôjdem ľahnúť na deku ku jazeru, ako toto robiť v živote.

anonym_4d6afd
Včera o 13:02
@anonym_dcdf51

@anonym_autor nesledujem neviem, ale prečítam si Topky, a Pikošky a tak a ta Plačková a jej muž boli obvinení z držby?, pašovania? Kokainu? Omamných látok? Už nepamätám presne. Tak, asi majú takéto " finančné zdroje". Radšej pôjdem ľahnúť na deku ku jazeru, ako toto robiť v živote.

@anonym_dcdf51 neboli obvinení.

anonym_6558c8
Včera o 13:04

Ved ona je prostitútka...tym sa chváliť urcite nebude 😀 aj tá jej kamarátka Veronika ak si pamätáte kauzu znásilnenie politikov ej dcery, to bola ona s manželom a teraz sa hrá na paničku...proste takto vydierali politikov a kadečo ine

anonym_6558c8
Včera o 13:06

Kedysi ju aj niekto vypatral na nejakej stránke rakúskej luxusného eskortu cena tam bola neviem ci nie až okolo 1000eur za hodinu

autor
Včera o 13:06
@anonym_6558c8

Ved ona je prostitútka...tym sa chváliť urcite nebude 😀 aj tá jej kamarátka Veronika ak si pamätáte kauzu znásilnenie politikov ej dcery, to bola ona s manželom a teraz sa hrá na paničku...proste takto vydierali politikov a kadečo ine

@anonym_6558c8 ale ona vyzerá ako v pohode dievča … ma dcéru malú … a kedy stíha robiť prostitútku 😅

anonym_6558c8
Včera o 13:08
@anonym_autor

@anonym_6558c8 ale ona vyzerá ako v pohode dievča … ma dcéru malú … a kedy stíha robiť prostitútku 😅

@anonym_autor https://www.cas.sk/tip-od-vas/vase-horuce-tipy/... pardon Londýnska stránka 😂 neverim ze niekto zneužil jej fotky to fakt nie 😂😂 a na dovolenky chodi s hnusnými chlapmi ktorý to platia..no napr na tej dovolenke co je teraz si myslíš ze išla zadarmo a dcéru nechala doma 😂😂

autor
Včera o 13:08
@anonym_6558c8

@anonym_6558c8 nie to neviem … áno aj tá Veronika mi vyskočí tá tiež žije extrém ale ona vidím že fakt sa venuje tomu Salónu a fakt sa vypracovala extrém. To obdivujem.

anonym_6558c8
Včera o 13:09
@anonym_autor

@anonym_6558c8 nie to neviem … áno aj tá Veronika mi vyskočí tá tiež žije extrém ale ona vidím že fakt sa venuje tomu Salónu a fakt sa vypracovala extrém. To obdivujem.

@anonym_autor mne sa takýto ľudia hnusia, jej ex je napojený na Smer odtial ma kšefty odtial mali vtedy peniaze a co robí tento neviem

autor
Včera o 13:10
@anonym_6558c8

@anonym_autor mne sa takýto ľudia hnusia, jej ex je napojený na Smer odtial ma kšefty odtial mali vtedy peniaze a co robí tento neviem

@anonym_6558c8 áno Pavol ..ale jeho rodičia majú Frays to je špičková klinika on je skôr povolanie syn.

autor
Včera o 13:12
@anonym_6558c8

@anonym_autor https://www.cas.sk/tip-od-vas/vase-horuce-tipy/... pardon Londýnska stránka 😂 neverim ze niekto zneužil jej fotky to fakt nie 😂😂 a na dovolenky chodi s hnusnými chlapmi ktorý to platia..no napr na tej dovolenke co je teraz si myslíš ze išla zadarmo a dcéru nechala doma 😂😂

@anonym_6558c8 ale to je staré 15 rokov…. To ešte ani dcéru nemala

anonym_6558c8
Včera o 13:12
@anonym_autor

@anonym_6558c8 ale to je staré 15 rokov…. To ešte ani dcéru nemala

@anonym_autor nemala a co myslíš ze sa živí zrazu inak hej?Ze vycisti par kamarátkam ksicht a ma na toto?

autor
Včera o 13:20
@anonym_6558c8

@anonym_autor nemala a co myslíš ze sa živí zrazu inak hej?Ze vycisti par kamarátkam ksicht a ma na toto?

@anonym_6558c8 no veď sa snažím zistiť 😅 kto by taký život nechvel. Keď to sledujem.

anonym_f2d09d
Včera o 13:21

Socialne siete a zarabanie kontroverziou vedie k tomu, ze vela ludi prispeje malou sumou , pripadne klikanim a pozeranim reklamy a preto su tito kvazi influenceri bohati. Plus ludia, co sa dostanu nejako, kadejako k peniazom (neplatia dane, odrbavaju stat, eurofondy, eurodotacie, politici a uplatky) sa nezabudnu pochvalit, ako sa maju dobre. Ale uz sa nedozvies od priemerne zarabajuceho, ze siel s rodinou na low cost dovolenku ryan air cez booking com do Grecka na tyzden za 1000-1500 eur a nie na Mauricius all in.

anonym_f2d09d
Včera o 13:26
@anonym_6558c8

Kedysi ju aj niekto vypatral na nejakej stránke rakúskej luxusného eskortu cena tam bola neviem ci nie až okolo 1000eur za hodinu

@anonym_6558c8 Potom preco sa hovori, ze remeslo ma zlate dno. 🙂

autor
Včera o 13:29
@anonym_6558c8

@anonym_6558c8 viem že kedysi keď bola opitá nahrala storku že ten byt ktorý ma. Ma preto lebo ju kedysi dávno znásilnili nejakí vplyvní chlapi…. A preto ma ten luxusný byt. Aj tak tomu tiež nerozumiem. To bude mať ako so konca života ? Tiež raz bude stará slivka nikto o ňu nezakopne.

petronelag
Včera o 14:38
@anonym_autor

@anonym_6558c8 viem že kedysi keď bola opitá nahrala storku že ten byt ktorý ma. Ma preto lebo ju kedysi dávno znásilnili nejakí vplyvní chlapi…. A preto ma ten luxusný byt. Aj tak tomu tiež nerozumiem. To bude mať ako so konca života ? Tiež raz bude stará slivka nikto o ňu nezakopne.

@anonym_autor Top jej mohli dať tí vplyvní muži za mlčanie a ten byt je teraz v jej vlastníctve. Ona sa pohybuje v iných kruhoch ľudí, aj do salónu chodia rôzné vplyvné ženy, aj na dovolenkách sa dá nadviazať veľa kontaktov, ona zverení o sebe len čo chce, dokonca to ani nemusí byť pravda a podstatné veci nezverejňuje.

biba_18
Včera o 15:17

OF, eskort, drogy… vyber si…

anonym_a910b3
Včera o 15:31

To je len take pozlatko nachvilu, potom to splasne a hotovo. Nechci byt v jej kozi, musi sa podkladat a ponizovat a ver, taky zivot nie je lahky, aj ked sa prezentuje, ako uzasne si uziva. Nikomu nic z neba nespadne len tak, jedine tum narodenim v spravnej rodine - tzv.povolanie syn, dcera

autor
Včera o 15:35
@anonym_a910b3

To je len take pozlatko nachvilu, potom to splasne a hotovo. Nechci byt v jej kozi, musi sa podkladat a ponizovat a ver, taky zivot nie je lahky, aj ked sa prezentuje, ako uzasne si uziva. Nikomu nic z neba nespadne len tak, jedine tum narodenim v spravnej rodine - tzv.povolanie syn, dcera

@anonym_a910b3 tak reálne si zoberem koľko žien žije s kokmi ktorý ich ponižuje a ešte aj žijú ako chudery … a nedokážu odísť lebo peniaze … si myslím, že radšej toto ako chudoba a kreten .

autor
Včera o 15:36
@anonym_a910b3

@anonym_a910b3 a to ešte predpokladám , že dokáže z tých chlapov vycucat tak aby sa zabezpečila na neskôr….

juliet86
Včera o 16:21
@anonym_6558c8

@anonym_6558c8 posles mi link na nejaky clanok o tomto?

juliet86
Včera o 16:26
@anonym_autor

@anonym_a910b3 a to ešte predpokladám , že dokáže z tých chlapov vycucat tak aby sa zabezpečila na neskôr….

@anonym_autor prostituciou sa da zarobit vela... "modelky" co chodia do dubaja do viedne atd.... proste sugar daddies atd. predstava ze ma cisty zisk mesacne zo salonu 20 az 30tisic je nerealna

anonym_64748f
Včera o 16:31

@anonym_autor všetky tieto dievčatá, ktoré majú peniaze bez práce ficia na only fans, alebo robia "spoločníčky". Proste si ich niekto vydržiava

denithestrange1993
Včera o 16:32

@anonym_autor neviem o koho sa jedna,ale moznosti je vela - peniaze od rodiny,peniaze od partnera,vlastne zarobene peniaze, barter,uver. Kazdy robi co vie,mozno keby si vedela co pre to musela urobit tak by si ju polutovala alebo inspirovala sa.

anonym_6558c8
Včera o 17:13
@juliet86

@anonym_autor prostituciou sa da zarobit vela... "modelky" co chodia do dubaja do viedne atd.... proste sugar daddies atd. predstava ze ma cisty zisk mesacne zo salonu 20 az 30tisic je nerealna

@juliet86 ona takto dávno predtym ako si otvorila salon žila

Strana
z2