icon

Ako zvládať tajomstvá bez tiaže na svedomí?

10. jan 2026

Dobrý deň...
Nájdu sa tu nejaké ženy, alebo aj muži, ktorí majú nejaké tajomstvo,ktoré nemôžu nikomu, naozaj nikomu vyzradiť? Ja osobne jedno mám. Svedomie ma neťaží. Ale ten pocit, že nemôžete s nikým na svete zdieľať svoje pocity, je hrozný...a cítim, že som z toho stále viac nervózna, aj moje okolie už to vníma...
Ako ventilovať tieto stavy?

minenkaa
10. jan 2026

@anonym_autor ale vies,že ak to ďalej chces tak to nie je problém a za chvíľu to nebude ani tajomstvo

lentakyterapeut
10. jan 2026

Ja ti to prajem. Normalna vec v zivote. Polka ludi to bud robi alebo s tym ma skusenost.

autor
10. jan 2026
@minenkaa

@anonym_autor ale vies,že ak to ďalej chces tak to nie je problém a za chvíľu to nebude ani tajomstvo

@minenkaa problém nie je "to", ale to, že ma to ťaží ako informácia, ktorú nemôžem zdieľať, aj keď neviem, na čo by som to robila.. jednoducho to ťaží......a kým to ja, alebo on neprezradíme, tajomstvo to bude ...

minenkaa
10. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa problém nie je "to", ale to, že ma to ťaží ako informácia, ktorú nemôžem zdieľať, aj keď neviem, na čo by som to robila.. jednoducho to ťaží......a kým to ja, alebo on neprezradíme, tajomstvo to bude ...

@anonym_autor a ty si myslis ,že časom si to nik nevšimne,never tomu

autor
10. jan 2026
@minenkaa

@anonym_autor a ty si myslis ,že časom si to nik nevšimne,never tomu

@minenkaa neviem, či si to niekto všimne. Myslím, že sme nenápadní dostatočne ..

minenkaa
10. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa neviem, či si to niekto všimne. Myslím, že sme nenápadní dostatočne ..

@anonym_autor musíš len pockat

anonym_e1f202
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor A komu to chces vykladat? A na co? Ak chces zoficialnit tuto aferu, tak to je ine. Ale chce to aj tvoj milenec?
Ved si v tichosti uzivaj. Lenze ja mam dojem, ze ty si sa namotala a on nie. Chce ta len na unik z funkcneho stereotypu. A ty by si asi chcela aj nieco viac.

mimikarol
10. jan 2026

No vidíš tak už si sa podelila o tajomstvo s xy ľuďmi. Neboj sa, na každú sviňu sa voda varí a nečuduj sa keď vám na to prídu.

anonym_f63777
10. jan 2026
@mimikarol

No vidíš tak už si sa podelila o tajomstvo s xy ľuďmi. Neboj sa, na každú sviňu sa voda varí a nečuduj sa keď vám na to prídu.

@mimikarol ty co motas o svinach? Ty jej zavidis ze?

autor
10. jan 2026
@mimikarol

@anonym_e1f202 však práveže nechcem, neviem, načo by som to robila,len jednoducho.. možno práve preto,že to nesmiem vyzradiť, tak mi to vŕta v hlave ...
..ak myslíš namotanie v zmysle, že s ním chcem žiť, bývať atď... to vôbec.. ak.myslis namotanie v zmysle byť s ním viac, tak to áno ....
@mimikarol nepríde na to nikto ...

autor
10. jan 2026
@minenkaa

@anonym_autor musíš len pockat

@minenkaa ako dlho to môže trvať? Jedine, že by nás niekto niekde načapal ... To by bol prúser ...

mimikarol
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_f63777 hej 🤣

pralinka25
10. jan 2026

totalna haluz. nechapem ten pocit naco by si to komu mala mat potrebu to niekomu vykladat. celkovo naco by si komu hovorila ze s niekym spis aj keby to nebola nevera. nerozumiem vlastne o co ti ide. nevera samotna ta netazi ale to ze nemozes nikomu povedat ze s niekym drichmes ano? pre boha aj keby to neboa nevera snad by si to niekomu nemala potrebu vesat na nos. fakt si myslis ze niekoho zaujima s kym spis a ze ti to robi dobre? preco by si to chcela niekomu hovorit aj keby to nebolo tajomstvo?

mimikarol
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
10. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa ako dlho to môže trvať? Jedine, že by nás niekto niekde načapal ... To by bol prúser ...

@anonym_autor no a presne to sa stane
Ja ti poradím,buď si to užívaj a časom nes následky a ak ich nezvládnes ,tak to ukonči

autor
10. jan 2026
@pralinka25

totalna haluz. nechapem ten pocit naco by si to komu mala mat potrebu to niekomu vykladat. celkovo naco by si komu hovorila ze s niekym spis aj keby to nebola nevera. nerozumiem vlastne o co ti ide. nevera samotna ta netazi ale to ze nemozes nikomu povedat ze s niekym drichmes ano? pre boha aj keby to neboa nevera snad by si to niekomu nemala potrebu vesat na nos. fakt si myslis ze niekoho zaujima s kym spis a ze ti to robi dobre? preco by si to chcela niekomu hovorit aj keby to nebolo tajomstvo?

@pralinka25 však až takto zrovna nie, ale tak napríklad s kamoškami, keď sa pýtajú, kde som, s kým som, tak odpoviem, že som s Mišom tam a tam ... A nemusím si vymýšľať 😀

anonym_4131b3
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_f63777 Nevera je podvod a klamstvo a voči partnerovi je to nefér. Nech je frajerka, nech povie ,čo robí a nech si za to nesie následky.Možno má muža, čo má gule a pošle ju do teplých krajín, možno trtáka, ktorému stačí, keď mu sĺúbi, že bude sekať dobrotu, možno prídu na to,že obaja majú za ušami.Ale preboha, čo už na tomto je možné závidieť? Akože niečo v zmysle, že takú frajerinu trtkať s každým pri ktorom jej zvlhne ako hárajúca fena a ťahať parnera za nos by každý nedokázal? Tak to už hej,zaslúži si obdiv 👌

anonym_f63777
10. jan 2026
@pralinka25

@pralinka25 su zeny ktore ked si vypiju vytaraju vsetko kazdemu aj kolko nasobny je ich muz parohac a s kym. Aj s jeho akoze kamaratmi. Staci vypit a chvalia sa same.

anonym_f63777
10. jan 2026
@pralinka25

@pralinka25 mna zaujimaju vsetky detaily.

pralinka25
10. jan 2026
@anonym_f63777

@pralinka25 mna zaujimaju vsetky detaily.

@anonym_f63777 coho? kamosiek ktora to ako robi? mna teda vobec. naco by mi taka info bola?

minenkaa
10. jan 2026

Tak autorka otvor fľašku vina a nápis všetky detaily

pralinka25
10. jan 2026
@anonym_autor

@pralinka25 však až takto zrovna nie, ale tak napríklad s kamoškami, keď sa pýtajú, kde som, s kým som, tak odpoviem, že som s Mišom tam a tam ... A nemusím si vymýšľať 😀

@anonym_autor tak v zivote nemozeme mat vsetko. aj vzruso aj pokoj.

anonym_f63777
10. jan 2026

Mna zaujima vsetko asi kazda ma kolegu ktory nadbieha a nevadi mu ze sa pozna s muzom. Ako to zacalo ako pokracovalo. Toto chcem vediet.

anonym_4131b3
10. jan 2026
@anonym_f63777

Mna zaujima vsetko asi kazda ma kolegu ktory nadbieha a nevadi mu ze sa pozna s muzom. Ako to zacalo ako pokracovalo. Toto chcem vediet.

@anonym_f63777 Pohoníš?

autor
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_f63777 začalo to normálne ..ako kolegovia. Ale to časom cítiš, že je niečo inak ..ako s ostatnými ...

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f63777 začalo to normálne ..ako kolegovia. Ale to časom cítiš, že je niečo inak ..ako s ostatnými ...

@anonym_autor a dalej? Pribeh to je na citanie zaujimavy

autor
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_autor a dalej? Pribeh to je na citanie zaujimavy

@anonym_f63777 písanie, volanie, vyznanie, dohoda, stretnutie, užívanie si, písanie, volanie, skrývanie ...a tak stále dokola 😏

anonym_32731d
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f63777 písanie, volanie, vyznanie, dohoda, stretnutie, užívanie si, písanie, volanie, skrývanie ...a tak stále dokola 😏

@anonym_autor koľko más rokov? Či došlo k prvému zlyhaniu po 30 rokoch v manželstve alebo si čerstvo vydatá

autor
10. jan 2026
@anonym_32731d

@anonym_autor koľko más rokov? Či došlo k prvému zlyhaniu po 30 rokoch v manželstve alebo si čerstvo vydatá

@anonym_32731d ..po vyše 20 rokoch s mužom, manželia sme kratšie .... Mám menej ako 40 ..

alickapusinka
10. jan 2026

Tak pokiaľ nebudeš tehotna tak to tajiť budete ale vždy to môže vyjsť najavo hlavne ked najmenej čakáš vtedy to príde. A potom budete musieť riešiť následky svojho nerozvažneho konania. Potom to praskne určite s následkami.Pre jeho a tvoje manželstvo.Nevera nie je o tom čo píšeš doma u neho je všetko OK aj u nás no nie je to tak snažiš sa to ospravedlniť a nahovarať si ak by to bolo všetko OK nemám potrebu hľadať spať s niekým iným ked som v spokojnom manželstve aj dotyční.Takže nie nie je to v poriadku nič ani u vás ani u neho doma ak by to tak bolo nerozvracate si návzajom rodiny.Ja som názoru najprv ukonči jedno potom začni druhe.Po nevere by som sa nedokazala tvariť a dalej spať s manželom a že sa nič nestalo.Navyše TY spíš s manželom on s manželkou vy dvaja spolu no čista katastrofa.