icon

Povedala som, čo si myslím o jej vzťahu

5. júl 2026

Ahojte. Mám troška výčitky svedomia.. Mám najlepšiu kamošku z detstva, ktorá žije s mužom, s ktorým sa rozchádzajú cca každé 2-4 týždne.. Tie 4 týždne to je len lepší mesiac. Problém je ten, že ona stále chodí za mnou vyplákať, má stále nejaké výkyvy nálad, naposledy ma aj urazila, povedala mi, že som zúfalá, pretože som šla na jedno rande s takým mužom, ktorý mi písal cez sociálne siete a ona že: zo mňa srší zúfalosť keď sa na každého chytím.. ja som len chcela zistiť čo je zač, tak sme šli na kávu do mesta.. Ten jej partner si nájde stále nejaký problém aby ju mohol uraziť, aby sa mohli pohádať a vlastne je jedno či ona niečo urobí alebo nie, proste je na vine ona.. Mne začína vadiť, že je nervózna napätá a poslednú dobu len všetkých uráža. Zo mňa vyhŕklo, že som naňho alergická, pretože mi je nepríjemné, že sa hádajú za totálne banality, ktoré nie sú ani hodné hádky a ona kvôli tomu ako 30 ročná plače Taktiež som jej povedala, že by si mala nájsť normálneho chlapa, pri ktorom bude mať oporu a bude stabilný a ona sa bude cítiť psychicky v pohode, že to jej prajem.... On vždy situáciu nafúkne douráža ju a buchne dverami.. Mne jednoducho nerobí dobre to počúvať a sa na to pozerať.. Len ona má stále pocit, že my okolie jej ten vzťah závidíme..

kkovacovak
5. júl 2026

@anonym_autor dobre si spravila

anonym_25434f
5. júl 2026

nepreriekla si sa - len si onecne povedala pravdu ..a snad ti uz da pokoj a nebude viac kontaktovat -taky clobek nieje to najlepsie co chces v zivote mat ..ona kamaratka nieje a ani nebola ...

laurika999
5. júl 2026

@anonym_autor Načo Ti je taká "kamarátka". Iba Ti saje energiu.

euka210
5. júl 2026

@anonym_autor ved si jej len povedala pravdu. Naco jej s takym zit a trapit sa?

domkakvet
5. júl 2026

@anonym_autor dobre si urobila.

anonym_b1abdb
5. júl 2026

Reaguj neurčito.

anonym_e21ea3
6. júl 2026

@anonym_autor bože, takto sa zahlcovať cudzími problémami. To je jej život, nechaj ju s jej mužom na pokoji, nestretávaj sa s ňou, nereaguj na jej psycho veci a máš svätý pokoj.

anonym_f92135
6. júl 2026

@anonym_autor povedala by som jej raz, nech mi o tom nehovorí viacej, že ma to nezaujíma. Lebo je to stále dokola to isté. To, že tebe vytkla že si zúfalá i príde len jej vlastná projekcia, to ona je tá zúfala, ktorá je stále s chlapom čo ju uráža, ale neprizná si to. Buď sa rozídu nadobro alebo sa s ňou prestaneš kamarátiť lebo ti bude vysávať energiu tými nezmyslami.

januska12323
6. júl 2026

Povedala si jej len pravdu, ako s tým naloží je jej vec.

anonym_b546c2
6. júl 2026

takže zúfalka ti povedala že ty si zúfalá 🙂
no už ti toho nakládla veľa na plecia, máš právo a nárok jej dosť jasne a rázne vytmaviť všetko čo máš na srdci aj na jazyku. teba zahlcuje, vysáva ti energiu, nerieši toho svojho trtka a svoje kakanice, ale tebe naloží ?! už by som jej povedala aj jadrnejšie a postupne sa odstrihla.
potrebuješ guľu na nohe ? Ona nech si ju má, jeho ked to tak chce, ale že teba ťahať do jej kakaníc ? Jasne že dobré kamošky si povedia, zveria sa, poradia si, pomôžu, ale ona už dlllllho vyciciava teba.
je ti toto treba ?!

simca06022011
6. júl 2026

@anonym_autor dobre si povedala, a ak nepomoze, aj by som pritvrdila. TO nie on ti ide na nervy, ale ona s jej vykyvami a placmi ti ide na nervy. Ak to jej vyhovuje, ok, ale ja by som odmietla uz staznosti pocuvat napr o tom... nech si problemy partnerske riesi doma a rovnako, napr takato dama, nema co inym radit do vztahov, ked sama nema prave ukazkovy sukromny zivot ;)
nemaj vycitky, treba jej oci otvorit. Ak by chcela pomoct, vymotat sa z tohto, pomozem, chapem, ale poplakat si a utekat spat je cele zle... netreba to podporovat. Pre nu je to tazke z takehoto vztahu vyjst viditelne, tiez som si takym presla a za mna, sanca ako dlhodoby takyto hojdackovy vztah ukoncit pre mna bola len odstahovat sa, zmenit vsetky kontakty, zablokovat... ono aj ked jej je zle atd, bez toho aby jej niekto otvoril oci, budu sa takto natahovat aj roky