icon

Ako zvládať tajomstvá bez tiaže na svedomí?

10. jan 2026

Dobrý deň...
Nájdu sa tu nejaké ženy, alebo aj muži, ktorí majú nejaké tajomstvo,ktoré nemôžu nikomu, naozaj nikomu vyzradiť? Ja osobne jedno mám. Svedomie ma neťaží. Ale ten pocit, že nemôžete s nikým na svete zdieľať svoje pocity, je hrozný...a cítim, že som z toho stále viac nervózna, aj moje okolie už to vníma...
Ako ventilovať tieto stavy?

ariannazara
10. jan 2026

Mam nieco co vie iba jedna kamoska.

andrejka2424
10. jan 2026
@anonym_c4d3e7

@anonym_f63777 no ona možno odoláva, ale ktovie ci takto rozmýšľa aj jej muž? Možno on ma nejakú bokovku, len o tom nikto ešte nevie 🤣

@anonym_c4d3e7 Si ty múdra žena. To ma nenapadlo. Mali by sme sa všetci vzájomne podvádzať. Preventívne, lebo však nikdy nevieš.

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_c4d3e7

@anonym_f63777 no ona možno odoláva, ale ktovie ci takto rozmýšľa aj jej muž? Možno on ma nejakú bokovku, len o tom nikto ešte nevie 🤣

@anonym_c4d3e7 na neveru ti staci aj hodina casu. Na hodinu nepotrebujes ani vyhovorku. To ti doma nikto nema ako dokazat. Preto nema zmysel.zozierat sa sledovanim partnera. Ked chce bude verny ked nechce nezabranis.

minenkaa
10. jan 2026
@andrejka2424

@anonym_c4d3e7 Si ty múdra žena. To ma nenapadlo. Mali by sme sa všetci vzájomne podvádzať. Preventívne, lebo však nikdy nevieš.

@andrejka2424 sbytocne prežívaš neveru iných ľudí,je to ich zivot ,teba tiež nik nenúti aby si zila podľa nich

anonym_182f91
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
10. jan 2026
@minenkaa

@andrejka2424 sbytocne prežívaš neveru iných ľudí,je to ich zivot ,teba tiež nik nenúti aby si zila podľa nich

@minenkaa Ja nemám prečo prežívať neveru iných. Nemám rada také to hádzanie do jedného vreca . Každý sme iný . Keď podvádzaš ty, neznamená, že podvádzajú všetky ženy .Ale som s tým ok, deň mi to ozaj nepokazilo. 😉

anonym_566a73
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_3dc143 myslíš, že je to svedomie? Necítim sa previnilo ....

@anonym_autor
no nic, ste 2 kusy moralneho ludskeho odpadu bez chrbtovej kosti a stipky charakteru - toho dobreho. No nech ta rozdrapi z tvojho uzasneho tajomstva. Alebo povedz muzovi - hlavne ze ta svedomie netrapi. On to poriesi za teba ty chudatenko male.

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_566a73

@anonym_autor
no nic, ste 2 kusy moralneho ludskeho odpadu bez chrbtovej kosti a stipky charakteru - toho dobreho. No nech ta rozdrapi z tvojho uzasneho tajomstva. Alebo povedz muzovi - hlavne ze ta svedomie netrapi. On to poriesi za teba ty chudatenko male.

@anonym_566a73 ty tiez budes asi potrebovat psychiatra ze?

anonym_dceb16
10. jan 2026

mam, ale ked som zistila, ake hrozne tajomstva maju ini, ja som si pripadala svata, zvedomit a odpustit si

anonym_566a73
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_566a73 ty tiez budes asi potrebovat psychiatra ze?

@anonym_f63777
nie, a uz vobec nie za vyjadrenie na tieto 2 vadne kusy. Nevera sa stane ale ist tu pomaly chvalit za to, ved to kazdy robi - halo?
A pani autorka oi je aj celkovo nedvyzreta. Ved ked uz niekto takto zije, neriesi to na fore, lebo ju ide roztrhnut z takeho tajomstva. Su to proste bezcharakterni zmetkovia.
A ty mas potrebu vzdy ludi s opacnym nazorom posielat k psychiatrovi? S tebo je urcite radost komunikovat.

autor
10. jan 2026
@anonym_566a73

@anonym_f63777
nie, a uz vobec nie za vyjadrenie na tieto 2 vadne kusy. Nevera sa stane ale ist tu pomaly chvalit za to, ved to kazdy robi - halo?
A pani autorka oi je aj celkovo nedvyzreta. Ved ked uz niekto takto zije, neriesi to na fore, lebo ju ide roztrhnut z takeho tajomstva. Su to proste bezcharakterni zmetkovia.
A ty mas potrebu vzdy ludi s opacnym nazorom posielat k psychiatrovi? S tebo je urcite radost komunikovat.

@anonym_566a73 nikto ma nechváli a nie som bezcharakterna a nevyzreta ...

anonym_248d10
10. jan 2026
@anonym_dceb16

mam, ale ked som zistila, ake hrozne tajomstva maju ini, ja som si pripadala svata, zvedomit a odpustit si

@anonym_dceb16 co takw hrozne to.bolo??

svetlonos
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
nie si bezcharakterna?? A ako to potom nazyvaš? Milujuca manzelka, ktora si obcas najde milenca bez vycitky svedomia? Sevarefkexia ti tiez nic nehovori?
Alebo tadrahy manzel vytaca dlho niecim a preto nemas teraz vycirky? A netreba hovorit ako je doma u vas krasavcov doma vsetko v pohode.
Jeby bolo, tak neriesis milenca ani ak by bol neviem aky super. A si nezrela, inak by si tu ozaj neriesila svoje sexualne exempóre.

anonym_2e2e95
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f63777
@anonym_f63777
..áno, nevera ... Ale neťaží ma ani tak to, že som neverná, ako to, že nemôžem nikomu povedať o ňom, o nás .. ani neviem, prečo by som to mala chcieť, je to celé také divné ...a nie je v tom láska, ale skôr príťažlivosť, ktorej sa nedá odolať ... A hlavne, keď osobu denne stretávam ...

@anonym_autor ja mám to iste. Som neverná, ale nemám problém sa o tom zdôveriť najlepšej kamarátke. Žiaľ doma to nefunguje už roky …

anonym_f63777
10. jan 2026
@svetlonos

@anonym_autor
nie si bezcharakterna?? A ako to potom nazyvaš? Milujuca manzelka, ktora si obcas najde milenca bez vycitky svedomia? Sevarefkexia ti tiez nic nehovori?
Alebo tadrahy manzel vytaca dlho niecim a preto nemas teraz vycirky? A netreba hovorit ako je doma u vas krasavcov doma vsetko v pohode.
Jeby bolo, tak neriesis milenca ani ak by bol neviem aky super. A si nezrela, inak by si tu ozaj neriesila svoje sexualne exempóre.

@svetlonos bacha na tlak

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_2e2e95

@anonym_autor ja mám to iste. Som neverná, ale nemám problém sa o tom zdôveriť najlepšej kamarátke. Žiaľ doma to nefunguje už roky …

@anonym_2e2e95 patri to k zivotu.

svetlonos
10. jan 2026
@anonym_f63777

@svetlonos bacha na tlak

@anonym_f63777
mam ho nizky 😉

anonym_248d10
10. jan 2026
@anonym_2e2e95

@anonym_2e2e95 a preco sa radsej nerozvedies?

anonym_4131b3
10. jan 2026
@anonym_2e2e95

@anonym_2e2e95 Myslíš, že aj tvoj partner doma to rieši rovnako? Bolo by pekné v takom prípade byť otvorený, nech si aj on bez výčitiek zasunie ,keď má do čoho.Chápeš, obojstranná spokojnosť.

anonym_dceb16
10. jan 2026
@anonym_248d10

@anonym_dceb16 co takw hrozne to.bolo??

@anonym_248d10 rozne hnusne podrazy partnerom, najblizsim ludom

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_4131b3

@anonym_2e2e95 Myslíš, že aj tvoj partner doma to rieši rovnako? Bolo by pekné v takom prípade byť otvorený, nech si aj on bez výčitiek zasunie ,keď má do čoho.Chápeš, obojstranná spokojnosť.

@anonym_4131b3 kazdy do vsetkeho vidi 😃 nik ani ty nevues ake to maju doma ci aj on nezasuva. Niekde si partnetov striedaju. A naco by sa rozvadzala? Ved je to nevyhodne. Dobre robi mlada a ked je chut....

anonym_4131b3
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_4131b3 kazdy do vsetkeho vidi 😃 nik ani ty nevues ake to maju doma ci aj on nezasuva. Niekde si partnetov striedaju. A naco by sa rozvadzala? Ved je to nevyhodne. Dobre robi mlada a ked je chut....

@anonym_f63777 Alebo stará rachetla, čo si takto dvíha sebavedomie, čo my vieme? Len tak, lebo by nikoho neojebabrávala, a nič by jej nebránilo v sexovaní so svojim milým.Aj bývať by mohli spolu,aj do zrkadla sa môže pozrieť bez toho ,aby videla klamárku falošnú.

diana228
Autor odpoveď zmazal
alenka58
10. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa problém nie je "to", ale to, že ma to ťaží ako informácia, ktorú nemôžem zdieľať, aj keď neviem, na čo by som to robila.. jednoducho to ťaží......a kým to ja, alebo on neprezradíme, tajomstvo to bude ...

@anonym_autor takýchto tajomstiev je kopu a vyjdu najavo až keď náhodou žena otehotnie a niekedy ani to nie

anonym_797b4f
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_797b4f pocet milencov nie je vobec dolezity. Kludne aj 10 alebo 20. Je to iba sex. Nic viac

@anonym_f63777 dúfam, že tento názor zdieľate v tvojom vzťahu obaja

anonym_797b4f
10. jan 2026
@anonym_566a73

@anonym_autor

@anonym_566a73 😄👍

anonym_3dc143
11. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_3dc143 myslíš, že je to svedomie? Necítim sa previnilo ....

@anonym_autor jasné že to nieje svadomie inak by si v tom nepokračovala
Len máš to dosť komplikované ale vlastnou pohodlnostou
Veď koho by tak bavilo žiť a byť naozaj spoko
Asi z čoho si nervózna? ake to je super a si šťastná v oblacikoch?
A to nemyslím v zlom

anonym_628b67
11. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor autorka, ako to robite, ked doma fungujete obaja normalne? spavate spolu aj doma s muzom? ako sa to da? to sa pytam iba zo zvedavosti, nic v zlom. ja ked som bola "chemicky" namotana na ineho, nedokazala som spat s tym mojim. proste je mi to proti srsti. a on doma tiez pravidelne spi s manzelkou?

anonym_f63777
11. jan 2026
@anonym_628b67

@anonym_autor autorka, ako to robite, ked doma fungujete obaja normalne? spavate spolu aj doma s muzom? ako sa to da? to sa pytam iba zo zvedavosti, nic v zlom. ja ked som bola "chemicky" namotana na ineho, nedokazala som spat s tym mojim. proste je mi to proti srsti. a on doma tiez pravidelne spi s manzelkou?

@anonym_628b67 vela ludi s tym problem vobec nema.

anonym_248d10
11. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_628b67 vela ludi s tym problem vobec nema.

@anonym_f63777 ano,.tiez takych poznam