icon

Ako zvládnuť strach z budúcnosti?

darius_a
28. feb 2026

Ako pracujete s úzkosťou - ženy a muži vo svetle dnešných svetových udalosti?

Ako zvládnuť strach z budúcnosti?
petamich
28. feb 2026

Necitim uzkost, situaciu sledujem, je mi z toho nie dobre ale zaroven nicomu nepomoze ak sa zlozim a budem riesit uzkost.

anonym_6b8e38
28. feb 2026

@darius_a uzkost si preco nepocitoval(a) ked zautocili Afganistan na Pakistan? Ci to sa nepremielalo v medaich, tak ani nevies? Tak ako pise @petamich - nie je to nic na jasanie od radosti, ale stale sa nieco deje...

anonym_b00653
28. feb 2026

Nepociťujem úzkosť, iba mám väčšiu istotu že všetko ide podľa plánu a postupne sa plní. Čím ďalej tým bude horšie.

anonym_82205c
28. feb 2026

@darius_a
A co si o tomto myslis, nikdo tom nepise
Áno, v Jemene prebieha od konca roka 2014 brutálna občianska vojna, ktorá spôsobila jednu z najhorších humanitárnych kríz na svete. Boje prebiehajú najmä medzi vládnymi silami (Prezidentská rada) a povstalcami (hnutie Húsíovcov)čo si vyžiadalo už viac ako 150-tisíc obetí a spôsobilo masový hladomor a zrútenie ekonomi

anonym_39925e
28. feb 2026

Som tak zahltená vlastnými starosťami, že tento vojnový konflikt síce evidujem, ale moc neriešim.
Podobne bol konflikt Rusko - Ukrajina.

unbeholfen
28. feb 2026

@darius_a fuuuuu velmi sa bojíme.

anonym_362f09
1. mar 2026
@anonym_b00653

Nepociťujem úzkosť, iba mám väčšiu istotu že všetko ide podľa plánu a postupne sa plní. Čím ďalej tým bude horšie.

@anonym_b00653 aký je plán?

anonym_5d7ffa
1. mar 2026

Nesleduj to a budes mat pokoj.Vzdy to tak platilo a plati to dodnes.Ako s covidom,ako s ockovanim,ako s vojnou na Ukrajine ako zo vsetkym.Strach je to cim sa zivia,ak ho mat nebudes aj tvoja dusa prestane mat uzkosti.

sara07
1. mar 2026

žijem pre tento den tak ako mi to dovoluje okruh km
su veci ktore neovplyvniš, načo sa pre ne až takto stresovat
ano dost vela udalosti by som bola radšej keby boli inak, ak sa mi da pomôžem v rozsahu aky môžem ...

sara07
1. mar 2026
@anonym_362f09

@anonym_b00653 aký je plán?

@anonym_b00653 a toto je nick čo tu minule pisal že boži trest a podobne proroctva začinaju , krestansky fanatizumus, tam pomoc nie je
@anonym_362f09