icon

Ako zvládnuť strach z budúcnosti?

Včera o 13:51

Ahojte.. ked som bola mladsia urobila som kopec chyb v zivote. Predala som si strechu nad hlavou mala som hypoteku na vlastny byt. Urobila som to kvoli susede ktora mi nicila zivot. Tie peniaze z bytu som minula casom na najmy jedlo a pod.. mala som 20 rokov strasne hlupa som bola viem. Potom sa mi naskytlo byvat sice nie v mojom vlastnom ale zadarmo som mohla byvat a ja som odisla lebo som si tam nevedela najst pracu. Dokonca som mala narok rok marodovat a chodila mi krasna marodka a ja som si ju zrusila lebo som chcela pracovat a pracu som si nenasla pol roka potom. Teraz zijem v zdielanom byte mam 30 rokov nemam nic nasetrene ani cent. A bojim sa ze takto budem zit uz dokonca zivota s cudzimi ludmi ktory vam mozu robit peklo zo zivota. Mam este nadej ? Co mam robit? Dakujem.

anonym_3e252a
Včera o 13:55

Čo máš robiť? Makat !

crazy_cat_lady
Včera o 13:59

Najdi si lepsie platenu pracu a setri/investuj. Pripadne chod zahranicia, ved ta tu nic nedrzi, aspon si zarobis

anonym_0fef6b
Včera o 14:00

@anonym_autor nie si prva ani posledna, ktora v tridsiatke nic nema. Nema vyznam sa zozierat zivotnymi chybami. Normalne pracuj nadalej.

anonym_677aac
Včera o 14:04

@anonym_autor popri práci si nájdi víkendovú brigádu, alebo pár hodín cez týždeň po práci, tak si ľahšie našetríš na základ hypo. Na začiatok ti stačí malá garsónka... Treba makať a nie sa ľutovať ❤

anonym_a3932d
Včera o 14:04

@anonym_autor vydať sa!!!

anonym_1945b8
Včera o 14:12

Bud sa pouc, alebo naozaj nechaj rozhodovat za seba niekoho ineho, ked ti to nejde. Mas 30, dost casu sa postavit na nohy.

anonym_788dbc
Včera o 14:12

@anonym_autor mas 30 rokov a nevies, co mas robit? Treba ta vodit za rucicku? Si snad dospela. Skus sa zamysliet sama, co ASI treba urobit, aby ti bolo v zivote lepsie

anonym_cb8882
Včera o 14:25

Klud. Zacni odznova. Najdi si pracu, pracuj, setri, ale aj uzivaj. Mozno niekde stretnes chlapa. Vo dvojici sa aj financie riesia lahsie. Alebo si najdes nejakeho s byvanim.. len mysli pozitivne. A rob nieco preto, aby ti bolo lepsie. Vizualizuj si, po com tuzis, nie, coho sa bojis.. 🩷

anonym_70de59
Včera o 17:13

Treba sa poucit z vlastnych chyb, a ist dalej. Mas 30, nie 60. Drz sa, ak vynalozis usilie a pojdes spravnym smerom, bude to fungovat. 😉

anonym_0cd533
Včera o 17:56

@anonym_autor vies, poloz si otazku, umieras? Ostava ti par dni? Vies, ak si zdrava, kazdy den mozes zacat odznova, tak sa nelutuj a kopni sa. Pouc sa z chyb, kazdy ich robime, a nikdy nevieme, ci nase rozhodnutie daco urobit je 100 % spravne, ucime sa cely zivot
Vies kolko krat som ja lutovala veci? Zmen veci, co zmenit mozes, a co zmenit nemozes, z toho sa len pouc...Pozeraj dopredu, nie dozadu sa utapat, to ti uz nepomoze, mlieko sa uz vylialo

anonym_92e4fa
Včera o 20:35

@anonym_autor Áno máš nádej! Napriek ťažkostiam je cesta možná.