Akú máte dĺžku vlasov a prečo?
Aku mate dlzku vlasov a preco?
Pod lopatky. Lebo chcem mat taku dlzku.
to by som musela odmerať.
kučeravé, vlnité aké len chceš.
Keby som mala krátke, tak som ako baranček. min. po plecia musia byť, aby som vyzerala k svetu.
Pred ca 2 t som si ostrihla po uši dlhé vlasy na krátke pixie s undercut Prečo? Momentálne sa mi páčia krátke vlasy a takto mi lepšie sedia ako dlhšie vlasy
Tesne nad zadok v sede. Cisto z praktickeho dovodu pouzitia toalety.
po laket..akurat za mna :D mne sa nepacia kratke, ale ani velmi dlhe (po zadok npr)
Pred ca 2 t som si ostrihla po uši dlhé vlasy na krátke pixie s undercut Prečo? Momentálne sa mi páčia krátke vlasy a takto mi lepšie sedia ako dlhšie vlasy
@stellarstar kratke mi nepasuju, tak ako dlhsie a uz som ich viac krat ostrihala z praktickeho hladiska, tak uvazujem ci mam tak urobit aj teraz, alebo uz nie.
Tesne nad zadok v sede. Cisto z praktickeho dovodu pouzitia toalety.
@anonym_008948 ako zvladas narocnejsiu starostlivost?
@anonym_autor dlhé blond po zadok. A mám ich, lebo som také vždy chcela.
Po ramená ,viac nenarastú
@anonym_autor dlhé pod lopatky, lebo sa mi nepáčia krátke vlasy na ženách a ja som vysoká a taká mohutnejšie postava , preto by som nevolila ani mikádo a podobné strihy, príde mi to smiešne , mala hlava a veľké telo , tak preto
@anonym_008948 ako zvladas narocnejsiu starostlivost?
@anonym_autor ja mam teraz kusok pod lopatky, mala som aj po zadok. S dlhymi vlasmi je menej roboty ako ked som mala kratke
V lete som mala po pas, ale strihla som asi 15 cm, takze aktualne mam takmer po pas. Mne vlasy strasne rychlo rastu a mam ich huste. Nerada chodim ku kadernickam, takze si ich upravujem sama a neznasam vymyslat, co s nimi. Mam za to, ze cim kratsie vlasy, tak tym vyzaduju viac casu na to, aby z nich clovek vykuzlil nejaky fajn uces. Takze ich mam dlhe a najcastejsie nosim zapletene v jednom vrkoci.
@anonym_autor kúsok pod plecia bob vpredu trocha kratsie
Momentálne po pás, rovné. Cez týždeň sa dám ostrihať, asi po ramená. Lebo chcem
Ja mam vlasy pod zadok, myslim, ze mozu mat aj meter a dovod je, ze sa nemam cas o ne starat,tak si kludne rastu 😀
kratke, z cisto praktickeho hladiska,neznasam, ked mi pri praci v sklonenej hlave padaju vlasy do oci a vypnute v drdole nepokladam za uces.Su rychlo umyte, vysusene, pregelujem, za 15 min. zo vším všudy 😅hotovo.
@anonym_autor kratke, kvoli bazenu.
Ja mam vlasy pod zadok, myslim, ze mozu mat aj meter a dovod je, ze sa nemam cas o ne starat,tak si kludne rastu 😀
@sashka22 ked nemas cas sa o ne starat, tak potom mas cas na ich pravidelnu udrzbu?
@anonym_autor dlhé blond po zadok. A mám ich, lebo som také vždy chcela.
@anonym_e7f4e0 ako stihas starostlivost?
Po plecia. Pretoze su riedke. Inak by som si nechala dlhsie, aspon po lopatky.
Chyba mi asi 10 centi po zadok, mám dlhé, husté na 4 hlavy a vlnité
@zuzubb007 nerobi ti problem starostlivost?
@anonym_autor Ja mam cca po pas, to je dlzka, do ktorej dorastu.
@marianarem stihas sa o ne starat, ked su take dlhe?

Aktuálne po lopatky. Od pondelku to bude po ramená. Lebo ... Tak to chcem teraz.