icon

Akú máte dĺžku vlasov a prečo?

25. sep 2026

Aku mate dlzku vlasov a preco?

anonym_e9a7e3
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@marianarem stihas sa o ne starat, ked su take dlhe?

@anonym_autor praveze cim dlhsie vlasy mam, tym mam menej starosti s nimi. Ked ich mam kratsie tak sa mi kadejako vlnia a ked su dlhe su rovne. Urobim si hore cop ked potrebujem a vyzeram dobre

autor
•
25. sep 2026
@zuzubb007

@anonym_autor prečo by mala? Ja vidím len lenivosť u žien, čo sa dajú nakrátko ostrihať, aby mali pokoj, zmyť vlasy si dokáže každý snáď

@zuzubb007 ako ich susis?

autor
•
25. sep 2026
@anonym_e9a7e3

@anonym_autor praveze cim dlhsie vlasy mam, tym mam menej starosti s nimi. Ked ich mam kratsie tak sa mi kadejako vlnia a ked su dlhe su rovne. Urobim si hore cop ked potrebujem a vyzeram dobre

@anonym_e9a7e3 skor som myslela umyvanie a susenie.

anonym_e9a7e3
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_e9a7e3 skor som myslela umyvanie a susenie.

@anonym_autor neviem, mne to nepride nic strasne, ved namocis hlavu a ked mas kvalitny sampon co dobre peni tak je uplne jedno ake mas dlhe vlasy. A fenujem v predklone uschnu v pohode a kym chodim po byte tak doschnu uplne

anonym_fa317c
•
25. sep 2026

Mam dlzku do pol chrbta, budem pestovat dokedy budem moct. Kratke vlasy by som na sebe nezniesla.

zuzubb007
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@zuzubb007 ako ich susis?

@anonym_autor fénom

autor
•
25. sep 2026
@zuzubb007

@anonym_autor fénom

@zuzubb007 lebo mne to strasne dlho trva, mam kvalitny fen.

anonym_fa317c
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@zuzubb007 lebo mne to strasne dlho trva, mam kvalitny fen.

@anonym_autor a musis si susit vlasy fenom? Ja mam huste vlasy a za 2 hodiny mi preschnu same, take vlhke ich natocim a spim s natocenymi.

marianarem
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@marianarem stihas sa o ne starat, ked su take dlhe?

@anonym_autor Praveze s nimi nic nerobim, len umyvam a cesem. Asi nie su ako zo salonu, ale mne sa pacia, manzelovi tiez 🙂

anonym_0ee7cc
•
25. sep 2026

Po pás, lebo chcem 🤷🏼‍♀️

autor
•
25. sep 2026
@anonym_fa317c

@anonym_autor a musis si susit vlasy fenom? Ja mam huste vlasy a za 2 hodiny mi preschnu same, take vlhke ich natocim a spim s natocenymi.

@anonym_fa317c nemam rada, ked mam mokre vlasy, to bude asi ten najvacsi problem u mna.

autor
•
25. sep 2026
@marianarem

@anonym_autor Praveze s nimi nic nerobim, len umyvam a cesem. Asi nie su ako zo salonu, ale mne sa pacia, manzelovi tiez 🙂

@marianarem fenujes ich?

marianarem
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@marianarem fenujes ich?

@anonym_autor To malokedy, iba ked potrebujem mat rychlo suche.

autor
•
25. sep 2026
@marianarem

@anonym_autor To malokedy, iba ked potrebujem mat rychlo suche.

@marianarem nevadi ti mokra hlava?

marianarem
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@marianarem nevadi ti mokra hlava?

@anonym_autor To mi nevadi. Syn a manzel nemaju radi mokru hlavu, ja s tymto problem nemam. V lete to robim aj tak, ze vyjdem s mokrou hlavou normalne von a za chvilu je sucha.

demodun
•
25. sep 2026

Po lopatky, dlhšie už nechcem. Mám husté vlasy, zle sa mi sušia.

autor
•
25. sep 2026
@marianarem

@anonym_autor To mi nevadi. Syn a manzel nemaju radi mokru hlavu, ja s tymto problem nemam. V lete to robim aj tak, ze vyjdem s mokrou hlavou normalne von a za chvilu je sucha.

@marianarem ked je leto, tak to nevadi ani mne, ale v zime uz ano.

anonym_95dd5d
•
25. sep 2026

@anonym_autor Dlhe vlasy v cope, lebo som nekreativna, nemam cas a chut sa o ne starat kazdy den a ani chodit ku kadernicke.

autor
•
25. sep 2026
@anonym_95dd5d

@anonym_autor Dlhe vlasy v cope, lebo som nekreativna, nemam cas a chut sa o ne starat kazdy den a ani chodit ku kadernicke.

@anonym_95dd5d tiez nechavas volne vyschnut?

marca12
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_e7f4e0 ako stihas starostlivost?

@anonym_autor o dlhe vlasy nie je ziadna starost podla mna. Tiez mam dlhe. Len umyjem,vysusim a dam do copu alebo vyzehlim a mam rozpustene. Pre mna bola vacsia starost,ked som mala po plecia. Tak divne sa krutili a nemali ziadny tvar. Ale momentalne uvazujem,ze si dam skratit po lopatky. Trosku zmenu a odlahcit hlavu.

autor
•
25. sep 2026
@marca12

@anonym_autor o dlhe vlasy nie je ziadna starost podla mna. Tiez mam dlhe. Len umyjem,vysusim a dam do copu alebo vyzehlim a mam rozpustene. Pre mna bola vacsia starost,ked som mala po plecia. Tak divne sa krutili a nemali ziadny tvar. Ale momentalne uvazujem,ze si dam skratit po lopatky. Trosku zmenu a odlahcit hlavu.

@marca12 to susenie je pri dlhych vlasoch zdlhave.

anonym_883e5a
•
25. sep 2026

Mam cca do pol chrbta.. viac nerastú.. ak by rástli mám ich po pás.

lilian183
•
25. sep 2026

@anonym_autor takmer do pol chrbta. Vždy som mala dlhé vlasy. A páči sa mi to

marca12
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@marca12 to susenie je pri dlhych vlasoch zdlhave.

@anonym_autor To je pravda. V lete si umyvam kazdy den vlasy a teda susenie je otravne.

autor
•
25. sep 2026
@marca12

@anonym_autor To je pravda. V lete si umyvam kazdy den vlasy a teda susenie je otravne.

@marca12 ja iba v lete nesusim.

anonym_6a7e16
•
25. sep 2026

Nejak po prsia, cca 50cm alebo viac, neviem a mám ich také lebo teraz chcem mať také 😃

anonym_fa317c
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_fa317c nemam rada, ked mam mokre vlasy, to bude asi ten najvacsi problem u mna.

@anonym_autor ja zas neznasam fenovat vlasy, nevadi mi ked mi schnu prirodzene a mokra hlava mi vobec nevadi, mne vadi fen. To uz kazdy ako mu vyhovuje🤷‍♀️

anonym_e8c020
•
26. sep 2026

Skoro po pás, rýchlo rastú, podstrihujem ich sama, aby posobili zdravo..
Milujem svoje vlasy, rada sa o ne starám, kto mi chytí vlasy čaká hrubý vlas, ale mam ich jemné, husté, lesklé, po umytí sú hneď suché, nechápu ani kaderníčky, najprv prevracajú oči ako ma zbadajú, že ma budú hodinu fénovať, ale za 10 min majú hotovo..

fairyy
•
26. sep 2026

mam huste kucerave vlasy niekde do spodnej casti chrbta... keby ich strihnem po lopatky skocia prilis ...takto dlhe su tazke a neskrutia sa tak extremne ...ano pri suseni to trva aj hodinu... ale zas nic ine nemusim robit s nimi robit 🤷 kucerave vlasy sa ani necesu denne len po umyti...

anonym_f838f5
•
26. sep 2026

Také,aby som ich mohla zopnut do chvosta. Prečo? Kôli sportu.Raz pod ramená,raz po ramená. Keď mám chuť,niekedy dám predĺžiť na ešte dlhšie po pás.