Akú máte dĺžku vlasov a prečo?
Aku mate dlzku vlasov a preco?
@anonym_autor prečo by mala? Ja vidím len lenivosť u žien, čo sa dajú nakrátko ostrihať, aby mali pokoj, zmyť vlasy si dokáže každý snáď
@zuzubb007 ako ich susis?
@anonym_autor praveze cim dlhsie vlasy mam, tym mam menej starosti s nimi. Ked ich mam kratsie tak sa mi kadejako vlnia a ked su dlhe su rovne. Urobim si hore cop ked potrebujem a vyzeram dobre
@anonym_e9a7e3 skor som myslela umyvanie a susenie.
@anonym_e9a7e3 skor som myslela umyvanie a susenie.
@anonym_autor neviem, mne to nepride nic strasne, ved namocis hlavu a ked mas kvalitny sampon co dobre peni tak je uplne jedno ake mas dlhe vlasy. A fenujem v predklone uschnu v pohode a kym chodim po byte tak doschnu uplne
Mam dlzku do pol chrbta, budem pestovat dokedy budem moct. Kratke vlasy by som na sebe nezniesla.
@anonym_autor fénom
@zuzubb007 lebo mne to strasne dlho trva, mam kvalitny fen.
@zuzubb007 lebo mne to strasne dlho trva, mam kvalitny fen.
@anonym_autor a musis si susit vlasy fenom? Ja mam huste vlasy a za 2 hodiny mi preschnu same, take vlhke ich natocim a spim s natocenymi.
@marianarem stihas sa o ne starat, ked su take dlhe?
@anonym_autor Praveze s nimi nic nerobim, len umyvam a cesem. Asi nie su ako zo salonu, ale mne sa pacia, manzelovi tiez 🙂
Po pás, lebo chcem 🤷🏼♀️
@anonym_autor a musis si susit vlasy fenom? Ja mam huste vlasy a za 2 hodiny mi preschnu same, take vlhke ich natocim a spim s natocenymi.
@anonym_fa317c nemam rada, ked mam mokre vlasy, to bude asi ten najvacsi problem u mna.
@anonym_autor Praveze s nimi nic nerobim, len umyvam a cesem. Asi nie su ako zo salonu, ale mne sa pacia, manzelovi tiez 🙂
@marianarem fenujes ich?
@marianarem fenujes ich?
@anonym_autor To malokedy, iba ked potrebujem mat rychlo suche.
@anonym_autor To malokedy, iba ked potrebujem mat rychlo suche.
@marianarem nevadi ti mokra hlava?
@marianarem nevadi ti mokra hlava?
@anonym_autor To mi nevadi. Syn a manzel nemaju radi mokru hlavu, ja s tymto problem nemam. V lete to robim aj tak, ze vyjdem s mokrou hlavou normalne von a za chvilu je sucha.
@anonym_autor To mi nevadi. Syn a manzel nemaju radi mokru hlavu, ja s tymto problem nemam. V lete to robim aj tak, ze vyjdem s mokrou hlavou normalne von a za chvilu je sucha.
@marianarem ked je leto, tak to nevadi ani mne, ale v zime uz ano.
@anonym_autor Dlhe vlasy v cope, lebo som nekreativna, nemam cas a chut sa o ne starat kazdy den a ani chodit ku kadernicke.
@anonym_autor Dlhe vlasy v cope, lebo som nekreativna, nemam cas a chut sa o ne starat kazdy den a ani chodit ku kadernicke.
@anonym_95dd5d tiez nechavas volne vyschnut?
@anonym_e7f4e0 ako stihas starostlivost?
@anonym_autor o dlhe vlasy nie je ziadna starost podla mna. Tiez mam dlhe. Len umyjem,vysusim a dam do copu alebo vyzehlim a mam rozpustene. Pre mna bola vacsia starost,ked som mala po plecia. Tak divne sa krutili a nemali ziadny tvar. Ale momentalne uvazujem,ze si dam skratit po lopatky. Trosku zmenu a odlahcit hlavu.
@anonym_autor o dlhe vlasy nie je ziadna starost podla mna. Tiez mam dlhe. Len umyjem,vysusim a dam do copu alebo vyzehlim a mam rozpustene. Pre mna bola vacsia starost,ked som mala po plecia. Tak divne sa krutili a nemali ziadny tvar. Ale momentalne uvazujem,ze si dam skratit po lopatky. Trosku zmenu a odlahcit hlavu.
@marca12 to susenie je pri dlhych vlasoch zdlhave.
Mam cca do pol chrbta.. viac nerastú.. ak by rástli mám ich po pás.
@anonym_autor To je pravda. V lete si umyvam kazdy den vlasy a teda susenie je otravne.
@marca12 ja iba v lete nesusim.
Nejak po prsia, cca 50cm alebo viac, neviem a mám ich také lebo teraz chcem mať také 😃
@anonym_fa317c nemam rada, ked mam mokre vlasy, to bude asi ten najvacsi problem u mna.
@anonym_autor ja zas neznasam fenovat vlasy, nevadi mi ked mi schnu prirodzene a mokra hlava mi vobec nevadi, mne vadi fen. To uz kazdy ako mu vyhovuje🤷♀️
Skoro po pás, rýchlo rastú, podstrihujem ich sama, aby posobili zdravo..
Milujem svoje vlasy, rada sa o ne starám, kto mi chytí vlasy čaká hrubý vlas, ale mam ich jemné, husté, lesklé, po umytí sú hneď suché, nechápu ani kaderníčky, najprv prevracajú oči ako ma zbadajú, že ma budú hodinu fénovať, ale za 10 min majú hotovo..
mam huste kucerave vlasy niekde do spodnej casti chrbta... keby ich strihnem po lopatky skocia prilis ...takto dlhe su tazke a neskrutia sa tak extremne ...ano pri suseni to trva aj hodinu... ale zas nic ine nemusim robit s nimi robit 🤷 kucerave vlasy sa ani necesu denne len po umyti...
Také,aby som ich mohla zopnut do chvosta. Prečo? Kôli sportu.Raz pod ramená,raz po ramená. Keď mám chuť,niekedy dám predĺžiť na ešte dlhšie po pás.

@marianarem stihas sa o ne starat, ked su take dlhe?
@anonym_autor praveze cim dlhsie vlasy mam, tym mam menej starosti s nimi. Ked ich mam kratsie tak sa mi kadejako vlnia a ked su dlhe su rovne. Urobim si hore cop ked potrebujem a vyzeram dobre