Akú máte dĺžku vlasov a prečo?
Aku mate dlzku vlasov a preco?
@anonym_autor Už druhý rok po posledné rebro, lebo ďalej nerastú. Mám ich silno vlnité.
@anonym_95dd5d tiez nechavas volne vyschnut?
@anonym_autor Ano.
Monentalne po plecia, dorastaju. Ja sa casto davam strihat, striedam ucesy. Bavi ma to. Teraz susim na volno, nechcem fenovat, ked nemusim. Nevadia mi mokre vlasy.
@anonym_autor Už druhý rok po posledné rebro, lebo ďalej nerastú. Mám ich silno vlnité.
@d_ivana @katkazatka ako prebieha starostlivost?
@anonym_autor Ano.
@anonym_95dd5d @luizina tak to je lepsie, ked vam nevadia mokre vlasy, ja mam pocit, ze vtedy padaju este viac a mam ich vsade, okrem toho mi je potom zima na hlavu.
@anonym_95dd5d @luizina tak to je lepsie, ked vam nevadia mokre vlasy, ja mam pocit, ze vtedy padaju este viac a mam ich vsade, okrem toho mi je potom zima na hlavu.
@anonym_autor kedy akoze padaju viac? Ked su mokre, nevysusene? To co je za uvaha?
@anonym_autor pár cm nad zadok a striham každé tri mesiace, lebo je to pre mňa pohodlné a pristane mi to 🤷
@anonym_autor klasika. Nic specialne. Len to cesanie....
@anonym_autor kedy akoze padaju viac? Ked su mokre, nevysusene? To co je za uvaha?
@anonym_fa317c ako nemyslim, ze padaju viac, ale myslim to v tom zmysle ako ked si umyjes hlavu, tak tiez mas vo vani vlasy a ja mam pocit, ze este potom su vsade.
@anonym_autor pár cm nad zadok a striham každé tri mesiace, lebo je to pre mňa pohodlné a pristane mi to 🤷
@michaela329 ako ich susis?
@katkazatka ako ich susis?
@anonym_autor fen. A vela vlasoveho oleja.
@anonym_autor ako kedy, ak sa mi chce, fenujem. Ak nie a mám čas, necham tak.
Uz cca 20r mam dlzku po bradu, pretoze mam na hlave dokopy cca 3 jemne vlasy a akonahle ich necham narast dlhsie, su splasnute a bez objemu. Tato dlzka mi vyhovuje aj kvoli kazdodennemu umyvaniu, ked chcem aby posobili upravene.
@anonym_fa317c ako nemyslim, ze padaju viac, ale myslim to v tom zmysle ako ked si umyjes hlavu, tak tiez mas vo vani vlasy a ja mam pocit, ze este potom su vsade.
@anonym_autor podla mna to moc riesis. Jasne, ze po umyti vlasov nejake vypadnu. To je logicke.
@anonym_autor fen. A vela vlasoveho oleja.
@katkazatka olej nepouzivam vobec, lebo by sa mi mastili este viac.
@anonym_autor ako kedy, ak sa mi chce, fenujem. Ak nie a mám čas, necham tak.
@michaela329 nevadia ti mokre vlasy?
@anonym_autor podla mna to moc riesis. Jasne, ze po umyti vlasov nejake vypadnu. To je logicke.
@anonym_fa317c asi aj moc riesim.
Uz cca 20r mam dlzku po bradu, pretoze mam na hlave dokopy cca 3 jemne vlasy a akonahle ich necham narast dlhsie, su splasnute a bez objemu. Tato dlzka mi vyhovuje aj kvoli kazdodennemu umyvaniu, ked chcem aby posobili upravene.
@adik64 ja tiez kvoli umyvaniu rozmyslam, ze skratim.
@michaela329 nevadia ti mokre vlasy?
@anonym_autor nie, veď z nich voda nekvapka, ak ich dobre vystískam v uteráku. Na vzduchu uschnu a potom ich precesem. A olej sa dáva len na konce - dobrý olej vlasy neumastí.
@anonym_autor nie, veď z nich voda nekvapka, ak ich dobre vystískam v uteráku. Na vzduchu uschnu a potom ich precesem. A olej sa dáva len na konce - dobrý olej vlasy neumastí.
@michaela329 zima na hlavu ti nie je?
@anonym_autor Umývam raz do týždňa - šampón, maska, leave-in kondicionér. Češem tiež len raz do týždňa, pri vlnitých sa neodporúča česať nasucho.
@michaela329 zima na hlavu ti nie je?
@anonym_autor prečo by mala byť? V dome máme okolo 22-25 stupňov, fakt nám tu nemrzne. Ja tú starostlivosť neberiem ako tragédiu a to umývam obdeň lebo dosť cvičím.
@anonym_autor Umývam raz do týždňa - šampón, maska, leave-in kondicionér. Češem tiež len raz do týždňa, pri vlnitých sa neodporúča česať nasucho.
@d_ivana @michaela329 tak nieco vymyslim.

Po zadok.