Bude svet v roku 2026 ako domček z karát?
Aj by mate niektorí pocit ze nie či ale kedy sa to vo svete zruti ako domček z karát?
Neuveriteľné
Zažijeme dramatické zmeny, ale po každej búrke vyjde Slnko.
.?? A vie o tomto stave tvoj psychiater?
@anonym_c9623c aj ja mam taky dojem, ze svet sa otriasa v zakladoch, vela politickych komentatorov ma rovnaky nazor, k psychiatrovi sa nechystam.
Dokedy sme si mysleli, že to môže takto, v takomto stave fungovať? Áno, čaká nás zmena, ale aby sme neboli prekvapení...nebude to nič jednoduché. Bude to sakra ťažké.
To sa hovorí každý rok od 2020 minimálne. Pred tým nás týmto strašili na prelome milénia.
Prežijes tento rok tak isto na prášky ako každý iný ak budeš v tomto nastaveni
@anonym_autor
Vypni si internet a ziadne socialne media uvidis hned sa budes citit lepsie, garantujem
@anonym_autor Asi áno. Bude to tento rok divoká cesta smerom dole (hlavne pre Európu).
tak ja som kedysi citala predpoved nejakej jasnovidky,nie baby Vangy🙂,a ta predpovedala,ze 2026 zacnu revolucie po celej europe ,bude tu vojna, a do roku 2030 ostane v europe polovica a hlavne mesto europy bude Rim, no neviem
@anonym_autor Podľa mnohých jasnovidcov mal byť koniec sveta už v roku 2000. Už to mešká 26 rokov.
tak ja som kedysi citala predpoved nejakej jasnovidky,nie baby Vangy🙂,a ta predpovedala,ze 2026 zacnu revolucie po celej europe ,bude tu vojna, a do roku 2030 ostane v europe polovica a hlavne mesto europy bude Rim, no neviem
@anonym_39ecbd pribudnú vojny a vojnové konflikty, chudoba, hlad a epidémie, ľudstvo ako také prežije, nevyhubíme sa
čo sa týka miest tak prežijúci najprv budú musieť postupne po vojne vyčistiť zem a potom sa môžu nanovo budovať mestá, bude sa stavať z ekologických materiálov a nie tak nahusto "králikárne" a slumy ako je to v súčasnosti
hranice krajín ako ich poznáme dnes budú zbytočné a nebudú sa obnovovať, na zemi prežijú len mierumilovný ľudia ktorý budú ochotný sa podriadiť novej vláde

.?? A vie o tomto stave tvoj psychiater?