icon

Bude svet v roku 2026 ako domček z karát?

Včera o 21:51

Aj by mate niektorí pocit ze nie či ale kedy sa to vo svete zruti ako domček z karát?
Neuveriteľné

anonym_c9623c
Včera o 22:03

.?? A vie o tomto stave tvoj psychiater?

anonym_edc418
Včera o 22:25

Zažijeme dramatické zmeny, ale po každej búrke vyjde Slnko.

anonym_5813b2
Včera o 22:58
@anonym_c9623c

.?? A vie o tomto stave tvoj psychiater?

@anonym_c9623c aj ja mam taky dojem, ze svet sa otriasa v zakladoch, vela politickych komentatorov ma rovnaky nazor, k psychiatrovi sa nechystam.

anonym_9ea9c0
Včera o 23:04

Dokedy sme si mysleli, že to môže takto, v takomto stave fungovať? Áno, čaká nás zmena, ale aby sme neboli prekvapení...nebude to nič jednoduché. Bude to sakra ťažké.

doriiis
Včera o 23:19

To sa hovorí každý rok od 2020 minimálne. Pred tým nás týmto strašili na prelome milénia.
Prežijes tento rok tak isto na prášky ako každý iný ak budeš v tomto nastaveni

anonym_9b73cf
Včera o 23:31

@anonym_autor
Vypni si internet a ziadne socialne media uvidis hned sa budes citit lepsie, garantujem

pr85
Dnes o 05:33

@anonym_autor Asi áno. Bude to tento rok divoká cesta smerom dole (hlavne pre Európu).

anonym_39ecbd
Dnes o 08:26

tak ja som kedysi citala predpoved nejakej jasnovidky,nie baby Vangy🙂,a ta predpovedala,ze 2026 zacnu revolucie po celej europe ,bude tu vojna, a do roku 2030 ostane v europe polovica a hlavne mesto europy bude Rim, no neviem

anonym_eaee28
Dnes o 09:31

@anonym_autor Podľa mnohých jasnovidcov mal byť koniec sveta už v roku 2000. Už to mešká 26 rokov.

anonym_edc418
Dnes o 09:35
@anonym_39ecbd

tak ja som kedysi citala predpoved nejakej jasnovidky,nie baby Vangy🙂,a ta predpovedala,ze 2026 zacnu revolucie po celej europe ,bude tu vojna, a do roku 2030 ostane v europe polovica a hlavne mesto europy bude Rim, no neviem

@anonym_39ecbd pribudnú vojny a vojnové konflikty, chudoba, hlad a epidémie, ľudstvo ako také prežije, nevyhubíme sa
čo sa týka miest tak prežijúci najprv budú musieť postupne po vojne vyčistiť zem a potom sa môžu nanovo budovať mestá, bude sa stavať z ekologických materiálov a nie tak nahusto "králikárne" a slumy ako je to v súčasnosti
hranice krajín ako ich poznáme dnes budú zbytočné a nebudú sa obnovovať, na zemi prežijú len mierumilovný ľudia ktorý budú ochotný sa podriadiť novej vláde