Čo je podľa vás morálne dno?
Čo je pre vás morálnu dno,
Dnes mi jeden človek (anonym )napísal,že tu často obhajujem morálne dno .Ja považujem za dno vraždy,tyranie (akékoľvek),znásilnenie
Vy ostatní ,čo to je ,veľa ľudí sa tu prezentuje ako lepší ľudia,morálne správne nadstaveni ,správne žijúci ,to znamená majú rodinu(lebo vsak rodina je zmysel života a nič iné nie je ),ja tebe môžem napísať ,že si sprostý,sprostá ale ty už mňa nie ,tak teda čo je dno
Podľa veľa ľudí tu,každý kto ma v manželstve milenca/milenku,kazdy chlap čo neplatí vyzivne, ako si zena predstavuje ,zena čo bola na potrate ,jooj chlap čo ma sex za peniaze ,ľudia čo mali v zadku vtáka ,to už by ani nemali mať práva ,zena čo ma minisuknu,tanga,je stetka a zaslúži si znásilnenie
Naozaj je toto podľa vás morálne dno
@patrike Ja cirkevných otcov neštudujem a študoval som len okrajovo. Patristika ma až tak nezaujíma, ja sa špecializujem na apologézu a exegézu.
Snaď ti ale nemusím písať, že to čo povedal, alebo napísal Tomáš Akvinský nie je Ex catedra, lebo tomáš akvisnký dokonca ani nebol pápež, takže nie je chránený od omylov. To je úplne normálne a vyskytuje sa to často.
@thirstymonk Slabo si studoval. Aj samotna dogma o neomylnosti papeza je len z roku 1870. Vzhladom na biedne znalosti ludskej biologie a embryologie v minulosti, potraty neboli predmetom politickeho boja, akym ho robite teraz.
@thirstymonk Slabo si studoval. Aj samotna dogma o neomylnosti papeza je len z roku 1870. Vzhladom na biedne znalosti ludskej biologie a embryologie v minulosti, potraty neboli predmetom politickeho boja, akym ho robite teraz.
@patrike Počkaj a nebude to náhodou tým, že potraty neboli vôbec?
Teda nebol potrebný ani politický boj.
Vraždy, znásilnenia, okrádanie, fyzické týranie, ekonomické podvádzanie sú viac ako morálne dno, sú to už prečiny, zločiny, priestupky a riešia sa trestnou legislatívou.
Morálne dno ja považujem obhajovanie klamania, podvádzanie vo vzťahoch, psychické týranie, hrubé zachádzanie s ľuďmi a so zvieratami, absencia ľudskosti a empatie.
Autorka diskusie často dáva v rôznych témach infantilné otázky a prečo? a načo? je dotieravá v otázkach, ktoré dáva pod rúškom akože zvedavosti, ale všimla som si, že tie otázky nemajú nejakú hlbšiu pointu, len potrebu provokovať a rýpať.
@patrike Počkaj a nebude to náhodou tým, že potraty neboli vôbec?
Teda nebol potrebný ani politický boj.
@thirstymonk Tak aj v medicine mas medzery. Preco je asi v Hippokratovej prisahe toto :
Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu ?
@minenkaa Podľa mňa je morálne dno vražda, znásilnenie, pedofília, ublíženie na zdraví s následkom smrti, volenie Smeru, Hlasu, SNS a Republiky. Ľudia, ktorí toto páchajú, sú špinavá chamraď, prašivá svoloč, smradľavá čvarga, páchnúci ľudský odpad.
U mňa je to odrbavanie ľudí o peniaze a profit z ich naivity. Všade je samy liečiteľ terapeut kouč poradca tréner odchovanci zo sociálnych sietí co v realite nevedia nič ale nacitaju si pár zvastov a predstavujú to ako svoje dielo za nenormálne peniaze. Tu sa nájde človek na hranici spáchania samo****dy (kvôli bloku takto) a padne do rúk týmto sarlatanom co ho len vyzdimaju z peňazí, je ich plný fb ig.. To je morálne dno. Kým sa majú oni ako prasce v žite spinavou prácou na druhej strane je človek ktorý je obraty o peniaze v dobrej viere a jeho stav možno ešte horší než bol
@thirstymonk Tak aj v medicine mas medzery. Preco je asi v Hippokratovej prisahe toto :
Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu ?
@patrike No prečo?
@minenkaa pre mňa je morálne dno určite vražda, znásilnenia, domáce násilie, alebo keď v spoločnej domácnosti jeden člen utláča druhých kvôli postaveniu ale to je tiež forma násilia. Nevera je určite zlá ale neoznačujem to za morálne dno. Ale na neveru keď je partnerka tehotná sa pozerám inak, to by som za morálne dno považovala.
@minenkaa Podľa mňa je morálne dno vražda, znásilnenie, pedofília, ublíženie na zdraví s následkom smrti, volenie Smeru, Hlasu, SNS a Republiky. Ľudia, ktorí toto páchajú, sú špinavá chamraď, prašivá svoloč, smradľavá čvarga, páchnúci ľudský odpad.
@jankar1995 a koho volíš ty ? Protistrana tebe nesmie považovať za morálne dno ?
@patrike No prečo?
@thirstymonk Neuhybaj. Co sa pise v Biblii, ty exegeta ? Matus 5 : 37 „Ale vaša reč nech je »áno - áno«, »nie - nie«. Čo je navyše, pochádza od Zlého.“
Cize potraty vo forme aj teraz modernej tabletky boli uz za cias stareho Grecka. Krestanskych ucencov nejako extra potraty netrapili a az teraz je z toho politicka agenda starych Anci, kiez si to v pekle dobre uzije.
@jankar1995 a koho volíš ty ? Protistrana tebe nesmie považovať za morálne dno ?
@lenka13332 Ja dúfam, že voliči zločineckých organizácií Smer, Hlas, SNS a Republika ma považujú za morálne dno a inak na mňa brýzgajú. Lebo to je dôkaz, že robím veci dobre. Ak by ma začai chváliť, znamenalo by to, že by som sa mala nad sebou zamyslieť.
@minenkaa Pre mňa osobne je morálne dno ak niekto, kto má zdravé deti a neprežil napríklad pôrod mŕtveho dieťaťa hovorí o tom, že materstvo je ťažké. Lebo so zdravými deťmi materstvo ani tehotenstvo ani pôrod ťažké nie je.
@minenkaa Pre mňa osobne je morálne dno ak niekto, kto má zdravé deti a neprežil napríklad pôrod mŕtveho dieťaťa hovorí o tom, že materstvo je ťažké. Lebo so zdravými deťmi materstvo ani tehotenstvo ani pôrod ťažké nie je.
@anonym_28b6cc toto myslím,že nemáš pravdu
Ja si Ta autorka mam zafixovanu ako osobu, ktora sa prejavuje neznasanlivo voci urcitym skupinam ludi. Tvoje spravanie minimalne na tomto fore by sa dalo popisat ako "hate speech" alebo podla slov. trestneho zakona by to mohlo spadat pod "hanobenie naroda, rasy a presvedcenia". To je trestny cin, takze neviem ci tu ide o "moralne dno" alebo nie. Hoci vacsina sa tu o trestnych cinoch a moralnom dne zhodla celkom jasne.
Akurat co tu si pod nickom a tazko priradit Tvoje vyjadrenia ku konkretnej osobe, ze...
Tolko k Tebe.
Ja si Ta autorka mam zafixovanu ako osobu, ktora sa prejavuje neznasanlivo voci urcitym skupinam ludi. Tvoje spravanie minimalne na tomto fore by sa dalo popisat ako "hate speech" alebo podla slov. trestneho zakona by to mohlo spadat pod "hanobenie naroda, rasy a presvedcenia". To je trestny cin, takze neviem ci tu ide o "moralne dno" alebo nie. Hoci vacsina sa tu o trestnych cinoch a moralnom dne zhodla celkom jasne.
Akurat co tu si pod nickom a tazko priradit Tvoje vyjadrenia ku konkretnej osobe, ze...
Tolko k Tebe.
@anonym_5460a8 kde som nanobila národ,rasu a presvedčenie?
Tolko k Tebe.
@anonym_5460a8 Akurat co tu si pod nickom a tazko priradit Tvoje vyjadrenia ku konkretnej osobe, ze...
Toto som nepochopila ,vysvetlíš mi to ,alebo hocikto kto to chápe
@anonym_5460a8 kde som nanobila národ,rasu a presvedčenie?
@minenkaa mala by si pamatat, co pises. A nebolo to ani tak davno.
@anonym_5460a8 Akurat co tu si pod nickom a tazko priradit Tvoje vyjadrenia ku konkretnej osobe, ze...
Toto som nepochopila ,vysvetlíš mi to ,alebo hocikto kto to chápe
@minenkaa neviem comu nerozumies. Ak by som vedela Tvoje skutocne meno, tak by Tvoje tvrdenia, ktore su tu zapisane mohli mat trestnopravnu dohru, ale nick minenkaa sa zalovat neda.
@minenkaa neviem comu nerozumies. Ak by som vedela Tvoje skutocne meno, tak by Tvoje tvrdenia, ktore su tu zapisane mohli mat trestnopravnu dohru, ale nick minenkaa sa zalovat neda.
@anonym_5460a8 takže ty chces na mňa podať trestne oznámenie a ani si nevieš zistiť ,či sa do dá?
@anonym_5460a8 a ty si pamatas keď ,sme spolu debatovali a čo bolo dôvodom,na tu debatu?
@minenkaa isteze.
@anonym_5460a8 takže ty chces na mňa podať trestne oznámenie a ani si nevieš zistiť ,či sa do dá?
@minenkaa na to si ako prisla? Mne za to nestojis. Ani som tu neziadala, aby Tvoje spravy vymazali. Nech je pekne jasne, co si zac.
@minenkaa na to si ako prisla? Mne za to nestojis. Ani som tu neziadala, aby Tvoje spravy vymazali. Nech je pekne jasne, co si zac.
@anonym_5460a8 Ale veď to je dobre ,že ľudia vedia čo sim zač ,ja som na seba dosť hrdá .
Ako kto môže vedieť kto ,som zač,keď podľa teba nik nevie čo som,kto som lebo mám len nick
@anonym_28b6cc Lenže zdravé deti môže mať žena, ktorá trpí nejakým zdravotným problémom, oslabuje ju, a preto môže byť materstvo pre ňu objektívne ťažké...prečo by mala byť kvôli tomu považovaná za morálne dno?
@anonym_28b6cc toto je veľmi nešťastne podané...
Vraždy, znásilnenia, okrádanie, fyzické týranie, ekonomické podvádzanie sú viac ako morálne dno, sú to už prečiny, zločiny, priestupky a riešia sa trestnou legislatívou.
Morálne dno ja považujem obhajovanie klamania, podvádzanie vo vzťahoch, psychické týranie, hrubé zachádzanie s ľuďmi a so zvieratami, absencia ľudskosti a empatie.
Autorka diskusie často dáva v rôznych témach infantilné otázky a prečo? a načo? je dotieravá v otázkach, ktoré dáva pod rúškom akože zvedavosti, ale všimla som si, že tie otázky nemajú nejakú hlbšiu pointu, len potrebu provokovať a rýpať.
@anonym_0f5bc9 v témach autorka vystupuje ako emocionálna plochá, svojimi komentmi sa snaží buď šokovať, alebo chce byť zasadne v opozícii, voči zaužívaným normám. Nechodím sem často, pamätám si veľmi málo nickov, ale tento mi vždy udrie do oči svojou snahou vzbudiť keď nie pobúrenie, tak aspoň zaujatie.
Ja len dúfam, že to je len taká virtuálna póza a skutočná osoba sa v realnom živote takto nereprezentuje.

Viacerí tu spomenuli neveru. Ešte k tomu mi napadlo: pri sobáši si dvojica sľubuje - v dobrom aj v zlom, sľubujú si vernosť. Čiže je to určitý spoločenský štandard morálky manželstva. Kľudne teda nevera môže byť pre niekoho morálne dno.