icon

Čo robia chlapi na mamičkovskej stránke?

Včera o 22:49

Čo tu robia chlapy na tejto stránke keď to je pre mamičky a ženy?

Strana
z2
anonym_b74948
Dnes o 10:26
@anonym_e0aa3c

@anonym_autor prečo používaš auto alebo hociktoré iné výdobytky doby ktoré sú predovšetkým mužskými vynálezmi ?🥴

@anonym_e0aa3c no ty si jeden z nich,čo som spomenula

rozculena
Dnes o 10:28
@galganka

Ale no, zase sa netvárme, že chlapi o koníku nevedia. Ale vedia. Akurát si všetky naše perly a perličky nečítajú priamo tu, ale na Reddite. 😀 čo tam je za vlákna a komentáre. Tak sa potom nemôže človek čudovať, že sem pár z nich zablúdi a nejakí aj vytrvajú.

@galganka aj na reddite? tam moc nechodím,stačí mi stránka na IG😂

anonym_b74948
Dnes o 10:30
@earlgrey

@katkazatka A hlavne neútočia, neponižujú a nevysmievajú sa iným ženám. To, ako dokáže jedna žena - matka ponížiť inú ženu - matku, je na zaplakanie na tejto stránke.

@earlgrey asi zle čítaš

galganka
Dnes o 11:07
@rozculena

@galganka aj na reddite? tam moc nechodím,stačí mi stránka na IG😂

@rozculena pravidelne každú chvíľu mi manžel hlási. ja tam nie som, stačí mi cez jeho mobil to čítať 😀

earlgrey
Dnes o 11:14
@anonym_b74948

@earlgrey asi zle čítaš

@anonym_b74948 asi hej 🤷‍♀️

heln
Dnes o 11:36

@anonym_autor raz si pamatam nejakeho chlapa, mal v starostlivosti male dieta, uz si nepamatam okolnosti, ale potreboval poradit s krmenim a mnohym na co nemal zrucnosti. tak preco by sa neporadil so zenami, matkami.

alkoholik
Dnes o 11:37

Sme tu preto lebo novy cas uz nieje co byval...
A potrebujeme na wc sa zasmiat pri potrebe.
Teraz vazne. Aj my mame deti a sme otcovia a snazime sa niekedy pochopit nepochopitelne. Ako napr tema: manzel isiel pocas oslavy pomoct svagrovi ci komu. A skusit napisat muzsky pohlad na danu vec. Cim viac by nas tu bolo je mozne ze by sme zacali byt viacej chapavejsi napr... Uz je na kazdom, co si z tejto stranky vezme.

anonym_8fecdf
Dnes o 12:18
@anonym_9ad06b

. Normálny chlap tu ani nepáchne. Neliečim si žiadne komplexy, Som šťastne vydatá, ale toto nie. Veď mňa si občas trochu môj doberá za to, že som tu. Nemá kôň dobrú povesť v širokej verejnosti. Ten názor nado mnou, úplne trápny. Pred tým nemali ženy ani volebné právo, ani nemohli študovať. Mohli len držať pysk a rodiť. Vynálezca a predstaviteľ múdrejšieho pohlavia-čo také si vymyslel ty konkrétne? Našlo sa pár priekopníčok, čo s niečím prišli napriek odsúdeniu a výsmechu zo strany mužov. Teraz už za vami v ničom nezaostávame.

@anonym_autor @anonym_9ad06b ... založte si fórum pre feministky, tam sa muži zapájať nebudú, keď máte s nimi problém. Mne tu viac vadia arogantné a agresívne ženy ako muži.

bielasovicka
Dnes o 14:32

Mne tu chlapi vôbec nevadia.

Strana
z2