icon

Čo robiť, keď vás omylom považujú za tehotnú?

Včera o 15:32

Ahojte, už viac krát sa mi stalo, že si ľudia mysleli, že som tehotná, hoci nie som.
Mám 172 cm, 64 kg, nie som tučná, mám normálnu postavu, štíhle nohy, na bruchu nemám tehličky, ale ani žiadnu pneumatiku. Jediným problémom sú veľké prsia - mám 75E. Čiže ja keď si zoberiem niečo čo i len trochu voľnejšie, tak si ľudia myslia, že som tehotná.

Už keď som mala 18, bola som vyberať niečo s mamou a predavačka mi povedala, že toto mi bude dobré aj o pár mesiacov, keď mi bude vidno bruško.

Pár krát sa mi stalo, že ma ľudia pustili si v električke sadnúť. Pri tom som mala top, ktorý bol vtedy strihnutý pod prsiami - ten som nosiť hneď prestala, hoci bol nádherný.

Na letisku sa ma letuška pýtala, či som tehotná a či i býva zle.
To len preto, že som mala voľné tričko. Pár známych sa ma tiež niekedy opýtalo, či môžu blahoželať a kedy čakáme. Na čom povedala, že nič nečakáme. Keď si dám vypasované tričko, top, rolák, hocičo, tak je to ok. Ale vtedy vidno veľmi prsia. Snažím sa vyhnúť výstrihom.

Ako s týmto ďalej?

Strana
z2
ivik4
Včera o 15:39

To som este nepocula ze kvôli prsiam by si o zene mysleli ze je tehotna. Ja by som si ich dala asi zmensit , musi to byt zataz aj na chrbticu. Takze skrz to, nie skrz sproste reci

anonym_b00f4f
Včera o 15:41

Mám rovnakú výšku, rovnakú veľkosť prs akurát asi o 4 kg menej. Už som sa rokmi naučila, čo si obliecť a čo nie. Ak už voľné tričko, tak aspoň nejakú časť zasunúť do nohavíc alebo sukne. Zvačša jednu bočnú časť, niekedy stred. To záleží od oblečenia.
Nemožné dať si voľné šaty....zostane to stáť v úrovni pŕs a zbytočne to urobí objem aj na bruchu.
Dobre padnúca podprsenka je základ, dobré strihy. Ber to ako prednosť, iné ženy chodia na silikóny, my nemusíme.

13uzivatelka11
Včera o 15:42

Nenafukuje ťa po jedle? Lebo tiež som fakt nikdy nepočula, hlavne teraz v dobe plastických operácií, že by si o žene mysleli že je tehotná kvôli prsiam..

autor
@anonym_b00f4f

Mám rovnakú výšku, rovnakú veľkosť prs akurát asi o 4 kg menej. Už som sa rokmi naučila, čo si obliecť a čo nie. Ak už voľné tričko, tak aspoň nejakú časť zasunúť do nohavíc alebo sukne. Zvačša jednu bočnú časť, niekedy stred. To záleží od oblečenia.
Nemožné dať si voľné šaty....zostane to stáť v úrovni pŕs a zbytočne to urobí objem aj na bruchu.
Dobre padnúca podprsenka je základ, dobré strihy. Ber to ako prednosť, iné ženy chodia na silikóny, my nemusíme.

@anonym_b00f4f ja si kupujem naozaj kvalitné podprsenky, ide to do peňazí, ale tak inak to nejde. Vždy sa zasmejem, keď vidím niekde v Tezenis alebo Hmku a podobných NY reťazcoch tie podprsenky za pár eur na A, B prsia.

anonym_b00f4f
@ivik4

To som este nepocula ze kvôli prsiam by si o zene mysleli ze je tehotna. Ja by som si ich dala asi zmensit , musi to byt zataz aj na chrbticu. Takze skrz to, nie skrz sproste reci

@ivik4 75E zase nie sú také obrie prsia, kvôli ktorým by mala žena podstúpiť operáciu.

autor
Včera o 15:43
@13uzivatelka11

Nenafukuje ťa po jedle? Lebo tiež som fakt nikdy nepočula, hlavne teraz v dobe plastických operácií, že by si o žene mysleli že je tehotná kvôli prsiam..

@13uzivatelka11 nie, nenafukuje ma vôbec. Problémom je čokoľvek, čo je voľné. Voľné tričko, tunika, šaty apd.

autor
Včera o 15:44
@anonym_b00f4f

@ivik4 75E zase nie sú také obrie prsia, kvôli ktorým by mala žena podstúpiť operáciu.

@anonym_b00f4f ja mám moje prsia rada, sú pekné, zvykla som si na to, ja cvičím pravidelne. Možno raz, keď ich budem mať vykojené po kolená, ale momentálne nie.

anonym_b00f4f
Včera o 15:44
@anonym_autor

@anonym_b00f4f ja si kupujem naozaj kvalitné podprsenky, ide to do peňazí, ale tak inak to nejde. Vždy sa zasmejem, keď vidím niekde v Tezenis alebo Hmku a podobných NY reťazcoch tie podprsenky za pár eur na A, B prsia.

@anonym_autor Chápem, skús vyradiť zo šatníka úplne voľné veci, robia najväčšiu neplechu pri väčších prsiach.

wolf_
Včera o 15:53

Hm.. A nie je to jedno?.. Lebo vieš, ak sa ty sama sebe páčiš aj v takom outfite, v takých kúskoch oblečenia, tak by som nič nemenila len preto, že niektorým to evokuje "tehotná". Chápem, že to asi nie sú príliš komfortné situácie (popravde si myslím, že pre tú druhu stranu to musí byť ešte nepríjemnejšie 😏), ale ak je toto jediný dôvod, tak.. za mňa kašlať na to 🙂

anonym_3a832c
Včera o 16:08

@anonym_autor 😂 mňa sa to pravidelne pýtajú, vždy odpoviem, že nie som tehotná, iba sa mám dobre😂 nič, chill, ideš ďalej 🤷‍♀️😂 pekný deň

dadis
Včera o 16:19

Tiez mam taku kamosku - ma stihly pas a krasne velke prsia a tiez sa jej stava, ze sa jej to spytaju 🤷‍♀️

anonym_85a088
Včera o 17:08
@ivik4

@ivik4 ja mam 85G-H, tak si skus predstavit, ked si dam volne tricko, vyzeram 2x taka tucna, nez som a moze to vyzerat vselijak. No 75E, co by som dala za take male, zmensit by som takuto velkost veru nedavala, len preto, ze sa ludia nevedia spravat a drzat jazyk za zubami.

anonym_d6c633
Včera o 17:16

Akože mi nehovor, že teda máš “štíhly” pás a toto sa Ti deje .. kvôli prsiam uricte nie. Čiže asi niečo natom bruchu a možno aj držania tela bude … možno aj tá pneumatika. Ja mám 175cm a 60 kíl a keď sa fakt že poriadne najem alebo pri PMS mám brucho dosť veľké ..

ivicatolic
Včera o 17:25

@anonym_autor veď ty musíš byť riadna kočka, si spokojná ty a ostatní sú vieš kde..😊👍👉👁️

anonym_911698
Včera o 17:26
@anonym_autor

@13uzivatelka11 nie, nenafukuje ma vôbec. Problémom je čokoľvek, čo je voľné. Voľné tričko, tunika, šaty apd.

@anonym_autor tak sa proste zmier s tým, že máš väčšie prsia, urob z toho tvoju prednosť a začni sa obliekať vhodne k postave, nie ako vrece.

anonym_1c3420
Včera o 17:30
@anonym_b00f4f

@anonym_b00f4f mam tvoju vysku, pri tej vahe mam postavu idealnu, ale ani gram naviac uz som potom obtlstla na bruchu. Tie pidprsenky v nakupnych centrach tiez sa smejem 😊

autor
Včera o 17:30
@anonym_d6c633

Akože mi nehovor, že teda máš “štíhly” pás a toto sa Ti deje .. kvôli prsiam uricte nie. Čiže asi niečo natom bruchu a možno aj držania tela bude … možno aj tá pneumatika. Ja mám 175cm a 60 kíl a keď sa fakt že poriadne najem alebo pri PMS mám brucho dosť veľké ..

@anonym_d6c633 ja mám 64 kg, ale teda jedno moje prso má cez 2kg, čiže ja pod 60 neviem ísť. Teda viem, ale už nevyzerá dobre.

anonym_6c7e06
Včera o 17:36

nejak by som to neriesila, alebo by som povedala, ze nie som tehotna

andreatytler
Včera o 18:12

@anonym_autor skoda ze si prestala nosit ten nadherny top koli tymto otazkam. Asi by som prestala nosit volne veci. Mas svoje telo rada take ake je, ukaz ho a nos veci na telo. Tie reci sa asi nezmenia. Asi len ignorovat.

cyberk
Včera o 18:14

Tak toto je zaujimave, ja som mala 70F dakedy a nik si ma nepomylil s tehotnou, ak ich nemas ovisnute, tak asi mas len velke brucho. Skus na tom skor popracovat, 64kg som mala ked som rodila…

autor
Včera o 18:16
@cyberk

Tak toto je zaujimave, ja som mala 70F dakedy a nik si ma nepomylil s tehotnou, ak ich nemas ovisnute, tak asi mas len velke brucho. Skus na tom skor popracovat, 64kg som mala ked som rodila…

@cyberk nemám veľké brucho, nemám tehličky, to je pravda, ale normálne nosím nohavice veľkosti S a hore nosím Mko, prípadne ak sako, tak oversize L.

autor
Včera o 18:17
@andreatytler

@anonym_autor skoda ze si prestala nosit ten nadherny top koli tymto otazkam. Asi by som prestala nosit volne veci. Mas svoje telo rada take ake je, ukaz ho a nos veci na telo. Tie reci sa asi nezmenia. Asi len ignorovat.

@andreatytler ten top bol nádherný, ale zrejme pre ženu s dvojkami. Lebo takto strihnuté pod prsiami... naozaj mi uvoľnili 2x miesto v električke. To bolo smiešne aj priateľovi vtedy :D :D

anonym_923842
Včera o 18:55
@cyberk

@cyberk To, ze ti to mas takto, neznamena, ze iny to ma inak.. 64kg je uplne normalna hmotnost zeny. Ze ty si v takejto hmotnosti rodila ma byt akoze uspech, za ktory ti mame tlieskat?? wau.. dufam, ze sa ti spokojnejsie dnes zaspi, ked si sa nad niekoho takto povysila.. hned mas vyssiu hodnotu.. wau.. obdiv.. pani je mila empaticka mamicka..ze ovisnute cecky 🤦‍♀️🤡

anonym_ead93f
Včera o 19:08

Ved aspon ta pustia sadnut, v rade mozes ist dopredu ...

rozculena
Včera o 19:12

Pred X rokmi som mala 50kilo aj s topánkami a kabát voľného strihu a uvolnili mi miesto,tak som si sadla,nebudem vysvetlovať že nie som tehotná,😂
Robíš si zbytočné problémy,tak si sadni a seď.Ak sa niekto pýta,povedz NIE a ďalej nedebatuj.
Nemám problém,vyrobím si problém🙄

anonym_706c82
Včera o 19:15

Ja som štíhla a mám prsia D. Kvôli nim vóbec nič šikoké nenosím, lebo na prsiach sa široké veci nadnášajú a ozaj aj štíhla žena vyzerá ako tehotná. To viem odjakživa, preto nosím veci výhradne cez prsia vypasované.

autor
Včera o 19:16
@anonym_706c82

Ja som štíhla a mám prsia D. Kvôli nim vóbec nič šikoké nenosím, lebo na prsiach sa široké veci nadnášajú a ozaj aj štíhla žena vyzerá ako tehotná. To viem odjakživa, preto nosím veci výhradne cez prsia vypasované.

@anonym_706c82 ďakujem, čiže vidím, že to má veľa žien s prsiami podobne.

anonym_0a35ae
Včera o 19:17

A čo keby si pridala foto? bez tváre..

anonym_706c82
Včera o 19:59
@anonym_autor

@anonym_706c82 ďakujem, čiže vidím, že to má veľa žien s prsiami podobne.

@anonym_autor ano, presne. Široké pristanú len štíhlym ženám s plochým hrudníkom. Všimni si to na modelkách, ktoré sú oblečené v sirokom, prsia majú maličké.

anonym_4e9fe0
Včera o 20:11

@anonym_autor daj sem fotku a napíšeme ti.

Strana
z2