Čo robiť, keď vás omylom považujú za tehotnú?
Ahojte, už viac krát sa mi stalo, že si ľudia mysleli, že som tehotná, hoci nie som.
Mám 172 cm, 64 kg, nie som tučná, mám normálnu postavu, štíhle nohy, na bruchu nemám tehličky, ale ani žiadnu pneumatiku. Jediným problémom sú veľké prsia - mám 75E. Čiže ja keď si zoberiem niečo čo i len trochu voľnejšie, tak si ľudia myslia, že som tehotná.
Už keď som mala 18, bola som vyberať niečo s mamou a predavačka mi povedala, že toto mi bude dobré aj o pár mesiacov, keď mi bude vidno bruško.
Pár krát sa mi stalo, že ma ľudia pustili si v električke sadnúť. Pri tom som mala top, ktorý bol vtedy strihnutý pod prsiami - ten som nosiť hneď prestala, hoci bol nádherný.
Na letisku sa ma letuška pýtala, či som tehotná a či i býva zle.
To len preto, že som mala voľné tričko. Pár známych sa ma tiež niekedy opýtalo, či môžu blahoželať a kedy čakáme. Na čom povedala, že nič nečakáme. Keď si dám vypasované tričko, top, rolák, hocičo, tak je to ok. Ale vtedy vidno veľmi prsia. Snažím sa vyhnúť výstrihom.
Ako s týmto ďalej?
Ja mam 65J , a mam o 10kil menej. 😆 mne sa smeju ze najprv vojdu prsia potom ja 😀 ale v zivote sa ma nikto neopytal ci som tehotna. Pytaju sa ma ci mam svoje prsia 😀
ale áno baby, keď máte vačšie prsia, v širokých tričkách jednoducho pás ani brucho nevidno a človek vyzerá že má aj to brucho veľké, aj keď nemá…
autorka, no čo ti poradiť - nenos široké veci na bruchu. buď tvarované fit tričká alebo zakasať do gati…
@anonym_d6c633 ak by si mala vačšie prsia tak by si vedela že sa to deje práve kvôli tým prsiam 😏
Tak ja mam 175, 70 kil a brucho ako v 6. mesiaci. Nohy chude a brusisko a prsia velke. Uz som si zvykla, dokonca to niekedy aj zneuzijem. Uz som sa neraz predbehla v rade, lebo som tehotna. A ked sa ma nejaka zakaznicka v praci spyta, ci este vladzem s tym bruskom, tak poviem, ze muz vari tak dobre, ze vzdy vladzem vsetko zjest. Alebo surovo - nie som tehotna, len tucna. Mas vidiet tie tvare 😂
Ja mam 65J , a mam o 10kil menej. 😆 mne sa smeju ze najprv vojdu prsia potom ja 😀 ale v zivote sa ma nikto neopytal ci som tehotna. Pytaju sa ma ci mam svoje prsia 😀
@anonym_bfde92 to chce foto... take "pismeno" som asi nikdy nevidela...
@anonym_b00f4f ja si kupujem naozaj kvalitné podprsenky, ide to do peňazí, ale tak inak to nejde. Vždy sa zasmejem, keď vidím niekde v Tezenis alebo Hmku a podobných NY reťazcoch tie podprsenky za pár eur na A, B prsia.
@anonym_autor a preco sa akoze zasmejes, ked vidis v h m a tezenis podprsenky za par eur na a a b prsia? Co je na tom akoze smiesne?
@anonym_b00f4f mam tvoju vysku, pri tej vahe mam postavu idealnu, ale ani gram naviac uz som potom obtlstla na bruchu. Tie pidprsenky v nakupnych centrach tiez sa smejem 😊
@anonym_1c3420 prosim vysvetlit to smianie sa na podprsenkach v nakupnych centrach,fakt nechapem.
Tak ja mam 175, 70 kil a brucho ako v 6. mesiaci. Nohy chude a brusisko a prsia velke. Uz som si zvykla, dokonca to niekedy aj zneuzijem. Uz som sa neraz predbehla v rade, lebo som tehotna. A ked sa ma nejaka zakaznicka v praci spyta, ci este vladzem s tym bruskom, tak poviem, ze muz vari tak dobre, ze vzdy vladzem vsetko zjest. Alebo surovo - nie som tehotna, len tucna. Mas vidiet tie tvare 😂
Typicke jablko, chude nohy, ziadny zadok a velke brucho a prsia, tento typ postavy je dost nestastny a horsie sa koriguje oblecenim.
@anonym_e0afd8 to, že tam si môžu za lacné peniaze kúpiť podprsenku ženy iba s malými veľkosťami... btw, keď sa niekto smeje, nemusí byť na tom nič smiešne. môže to byť zábavné...
@anonym_e0afd8 to, že tam si môžu za lacné peniaze kúpiť podprsenku ženy iba s malými veľkosťami... btw, keď sa niekto smeje, nemusí byť na tom nič smiešne. môže to byť zábavné...
@biba_18 naozaj nemusis odpovedat za kazdeho, tvoju odpoved som citat nechcela.
@anonym_e0afd8 keď píšeš, tak daj do zátvorky kto nemá na teba odpovedať. ja neviem kto si keďže si anonym a v budúcej diskusii to tiež nebudem vedieť. tak to budeš musieť vydržať. kvoli tvojim mentálnym problemom nebudem pisať ako anonym…
Typicke jablko, chude nohy, ziadny zadok a velke brucho a prsia, tento typ postavy je dost nestastny a horsie sa koriguje oblecenim.
@anonym_e0afd8 bohuzial ano 🙈 ja ked aj schudnem, to brucho tam stale je. Sice nie tak vyrazne, ale je. A ked priberien, len tam.
No ak je baba dole od pasa stihla a hore prsnata da si na seba vrece tak to naozaj moze vyzerat ze sa snazi maskovat brucho, tak ako pisali baby, daj si opasok, alebo zastrc vrch do nohavic alebo maj na haku
@cyberk nemám veľké brucho, nemám tehličky, to je pravda, ale normálne nosím nohavice veľkosti S a hore nosím Mko, prípadne ak sako, tak oversize L.
@anonym_autor ja vidím práve v tom problém a viem, o čom hovorím, keďže máme rovnaké prsia a veľmi podobne sme výškou a váhou. Ja si nikdy nemôžem dať strih oversize sako a ešte k tomu L, ak si dám oversize ale potom vo veľkosti S a to je tak akurát. A pod to obtiahnuté tričko, sako rozopnuté.

dcéra 20r, 175cm, 64kg, prsia 80D. Tiež sa jej kámošky smejú že to má detskú čiapku a nie podprsenku. Nosí len obtiahnuté tričká.