icon

Čo robiť s IQ 155?

3. okt 2025

mate iq 155. Co teraz? Predstavte si, ze ste v tej situlaci a vsetko co sa vam zdalo za cele roky normalne, zistite ze je vynimocne v inom meradle. Zrazu si mate vybrat co dalej. Vyuzivat to pre svoje dobro? Pre dobro komunity? Ci sveta? .. Zneuzili by ste to vo svoj prospech a manipulovali svetom okolo vas?. Co by ste proste urobili, ak jedneho dna by ste zistili ze ste iny, lepsi, nad.

Strana
z2
anonym_8b33aa
3. okt 2025

IQ nie je všetko🤣

k47
3. okt 2025

Myslim, ze poznam viacero ludi s takym IQ a normalne ziju, nezachranuju vesmir vo velkom 😄. Hoci niektori v malom ✌️.

babina_33
3. okt 2025

Toto mi je strasne na smiech 😀 Ako keby teraz vysoke IQ malo znamenat, ze si superhrdina a ovladnes svet 😀

vikusjk
3. okt 2025

@anonym_autor nic v zlom, ale prave tento prispevok a sposob zmyslania presne svedci o tom, ze IQ nie je vsetko 😉

bambulkaaskatulka
3. okt 2025

Vyššie iq nerovná sa superhrdina/ superzloduch. Je to len schopnosť vidieť súvislosti,kde väčšina nevidí. V bežnom živote je vyššie ig využiteľné tak do výšky 120. Nad túto hranicu tak v akademickom prostredí. Navyše okrem IQ existuje EQ, ktoré majú mnohí ľudia s vyšším IQ nižšie. Teda síce zvládajú kvantovu mechaniku ( vraj je takých asi 5 ľudí na svete) , ale nevyznajú sa vo vzťahoch.

yelena159
3. okt 2025

Využila by som svoj intelekt na to, aby som bola bohatá a stala by som sa Iron Woman. A zmenila by som si meno na Tonya Stark.

tenerifka
3. okt 2025

Nemyslim si, ze zakladatel ma IQ 155, len ho zaujimaju odpovede, mozno je to nejaky prieskum, alebo o tom napise clanok.
Kazdopadne to, ze ma clovek IQ nad 150, nezisti zo dña na deñ, ale pravdepodobne to tusi od mladeho veku, a tomu prisposobuje svoje smerovanie a napredovanie.

anonym_56ab78
3. okt 2025

:DDDDDDD IQ 155 je nejaka superschopnost? to co su za irelevantne otazky?

guudy
3. okt 2025

@anonym_autor takto to nefunguje. Taky clovek je iny odmalicka. Je extremne nepravdepodobne take precitnutie v dospelom veku😂

eliaska101
3. okt 2025

Čo myslíš, čo teraz s toľkým IQ dokážeš? Nemyslím, že to vieš nejak reálne využiť alebo speňažiť 😀

kacena4
3. okt 2025

no mam 2 take deti a nic zvladtne sa nedeje, ono kde panbožko prida inde vezme... takze nie je to ziadne waw mat iq nad priemerom

haley7897
3. okt 2025

...a preco sa ty trapis problemom inych?

derdia
3. okt 2025

@anonym_autor spytat sa na modrom koniku 🤣🤣🤣

haley7897
3. okt 2025
@vikusjk

@anonym_autor nic v zlom, ale prave tento prispevok a sposob zmyslania presne svedci o tom, ze IQ nie je vsetko 😉

@vikusjk pise "mate iq 155"... autor(ka) si len predstavuje "co keby...?" 🫣

zuzanka.zuzu
3. okt 2025

s vysokým IQ chápeš ľahšie súvislosti ale ani fyziku ani matematiku nemusíš vôbec ovládať 🤷🙈😂😂😂

svetlonos
3. okt 2025

@anonym_autor
v prvom rade by som isla k psychologycke aby mi poradila, ako tym mojim vysokým ig nestaz ostatných! Vies, tych "normalnych/pod".
K tomu treba práve aj to vysoké EQ a potom bude tvoj život fajn.
A ked budeš mat toto poriesene, odpovieš si ľahko na vľavo ju otázku sam.
Ďalšia otázka k tomuto časovému obdobiu - kolko mas rokov, čo robíš a co vies?
Ak si bezcharaktetny zmätok, svoje schopnosti zneužije, pokial splnis vyššie uvedené- budeš prospešný pre ostatných aj seba.
Pokial sa nenaučil vychádzať s ľuďmi a byt spokojny/šťastný- budeš len ďalší jedinec s vysokým IQ - nasraný na všetkých. Lebo všetci budú blby, len ty to nepochopene lietadlo 😉
A teda aj zdravé sebavedomie ake aj skromnosť pomôžu.

beata_k
3. okt 2025

@anonym_autor Tak, ale EQ velke nemas. Ak chces manipulovat bez EQ to nepojde.

anonym_acd484
3. okt 2025

Teraz keď vieš aké presne máš IQ.....cítiš sa ako iný človek?Ako niekto iný?Alebo že si zrazu NIEKTO?
😱🫣🥴
.....alebo radšej ani neodpovedaj.

michaela789
3. okt 2025

Ty kokos no, tak pokým nevieš levitovať, čítať myšlienky alebo vyriešiť svetový konflikt, tak odporúčam normálne ísť ďalej svojim dňom 🙈 ono vysokointeligentných ľudí je veľmi veľa, niektori o tom ani nevedia, lebo ich to nezaujíma (čo je podľa mňa správny prístup).

janage
3. okt 2025

@anonym_autor už som tu raz dávala takú skladačku. IQ je len taka špička základne, potom nastupuje emočná inteligencia (schopnost vcítiť sa, pochopiť inych), sociálna inteligencia (schopnost fungovat s ostatnymi), vytrvalosť- teda schopnosť prekonávať prekážky a nevzdávat sa, keď to práve nejde...
Samo osebe vysoké IQ šťastný a spokojný život nezaručí zďaleka.
Ako ja vravím, doba, keď si mohol byť čudný vedec a spasiť sám svet, je dávno za nami. Dnes je alfou a omegou schopnost spolupracovať, komunikovať....

7miriam77
3. okt 2025

Ak by som s tým IQ mala lepšiu šancu pamätať si veci,údaje a informácie, tak by som začala čítať všetky možné encyklopédie a prihlásila by som sa do súťaží ako beží napríklad na JOJke Dobre vedieť. Takto by som tie znalosti aspoň využila a aj si zarobila Teraz tam je jeden Čech, dnes ide tuším už ôsmy krát....ale ako klobúk dole pred jeho znalosťami. V dobrom mu to závidím. Ja žiaľ takú pamäť nemám, musela by som jednu encyklopédiu čítať 5 krát 🤣

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
3. okt 2025
@svetlonos

@anonym_autor
v prvom rade by som isla k psychologycke aby mi poradila, ako tym mojim vysokým ig nestaz ostatných! Vies, tych "normalnych/pod".
K tomu treba práve aj to vysoké EQ a potom bude tvoj život fajn.
A ked budeš mat toto poriesene, odpovieš si ľahko na vľavo ju otázku sam.
Ďalšia otázka k tomuto časovému obdobiu - kolko mas rokov, čo robíš a co vies?
Ak si bezcharaktetny zmätok, svoje schopnosti zneužije, pokial splnis vyššie uvedené- budeš prospešný pre ostatných aj seba.
Pokial sa nenaučil vychádzať s ľuďmi a byt spokojny/šťastný- budeš len ďalší jedinec s vysokým IQ - nasraný na všetkých. Lebo všetci budú blby, len ty to nepochopene lietadlo 😉
A teda aj zdravé sebavedomie ake aj skromnosť pomôžu.

@svetlonos dokonale. cisla 2.3.5 .. mas tam 235 samohlasok a 325 spoluhlasok. spolu 560 hasok. 5 je cislo nemenne a cisla menne su nasobene vzajomne s vysledkom 6. preto 560

anonym_e85522
3. okt 2025

@anonym_autor volať záchranku???

mirka2405
3. okt 2025

@anonym_autor Hlavne sa z toho nezblázniť, je kopec "géniov", ktorí zle dopadli. Neznamená to automaticky lepšie uplatnenie a šťastnejší život. Podstatnejšie za mňa je EQ, trošku šťastia a chuť pracovať.

anonym_6f1a68
3. okt 2025

155 nie je zas nejaké výnimočne vysoké IQ a je ti aj na nič, pokial nemáš nejakú snahu to využívať.

Ja mám tiež vyššie IQ aj EQ ale som zasa extrémne citlivá a náchylná na depresie a úzkosti celý život a nie je to lahké, neustále všetko analyzovať a cítiť všetky tie emócie okolo ludí a tak.

anonym_0493e8
3. okt 2025

Ako sa mam vcitit do tak nizkeho iq ked mam iq skoro 200?
a ako sa maju do toho vcitit ludia s iq povedzme 110, 120?

anonym_0c9786
3. okt 2025

Určite pre dobro sveta
Ale aj pre seba lebo toľko vecí ma zaujima len troška vyššie iq keby bolo🙂

anonym_549e45
3. okt 2025

Chod do NASA🤣
My sme mali na ZS najmudrejsieho v rocniku (2triedy,61 deciek) tomu to fakt palilo, mohol dat gympel, VS lavou zadnou, presadil si priemyslovku, aj tam este vynikal, len VS ho nebavila, tusim 3 vyskusal, podnikal, zbohatol, bol zavrazdeny... Zamotal sa s mafiou, celkom by ma zaujimalo, kde, ako, preco... Nebesa mu dali nadanie, len to boli "perly sviniam".,..kolkokrat si poviem, to by bol doktor, pravnik, politik, ked tam vidim habkat tie čudá. 🥀

k47
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2