Čo robiť s IQ 155?
mate iq 155. Co teraz? Predstavte si, ze ste v tej situlaci a vsetko co sa vam zdalo za cele roky normalne, zistite ze je vynimocne v inom meradle. Zrazu si mate vybrat co dalej. Vyuzivat to pre svoje dobro? Pre dobro komunity? Ci sveta? .. Zneuzili by ste to vo svoj prospech a manipulovali svetom okolo vas?. Co by ste proste urobili, ak jedneho dna by ste zistili ze ste iny, lepsi, nad.
Myslim, ze poznam viacero ludi s takym IQ a normalne ziju, nezachranuju vesmir vo velkom 😄. Hoci niektori v malom ✌️.
Toto mi je strasne na smiech 😀 Ako keby teraz vysoke IQ malo znamenat, ze si superhrdina a ovladnes svet 😀
@anonym_autor nic v zlom, ale prave tento prispevok a sposob zmyslania presne svedci o tom, ze IQ nie je vsetko 😉
Vyššie iq nerovná sa superhrdina/ superzloduch. Je to len schopnosť vidieť súvislosti,kde väčšina nevidí. V bežnom živote je vyššie ig využiteľné tak do výšky 120. Nad túto hranicu tak v akademickom prostredí. Navyše okrem IQ existuje EQ, ktoré majú mnohí ľudia s vyšším IQ nižšie. Teda síce zvládajú kvantovu mechaniku ( vraj je takých asi 5 ľudí na svete) , ale nevyznajú sa vo vzťahoch.
Využila by som svoj intelekt na to, aby som bola bohatá a stala by som sa Iron Woman. A zmenila by som si meno na Tonya Stark.
Nemyslim si, ze zakladatel ma IQ 155, len ho zaujimaju odpovede, mozno je to nejaky prieskum, alebo o tom napise clanok.
Kazdopadne to, ze ma clovek IQ nad 150, nezisti zo dña na deñ, ale pravdepodobne to tusi od mladeho veku, a tomu prisposobuje svoje smerovanie a napredovanie.
:DDDDDDD IQ 155 je nejaka superschopnost? to co su za irelevantne otazky?
@anonym_autor takto to nefunguje. Taky clovek je iny odmalicka. Je extremne nepravdepodobne take precitnutie v dospelom veku😂
Čo myslíš, čo teraz s toľkým IQ dokážeš? Nemyslím, že to vieš nejak reálne využiť alebo speňažiť 😀
no mam 2 take deti a nic zvladtne sa nedeje, ono kde panbožko prida inde vezme... takze nie je to ziadne waw mat iq nad priemerom
...a preco sa ty trapis problemom inych?
@anonym_autor spytat sa na modrom koniku 🤣🤣🤣
s vysokým IQ chápeš ľahšie súvislosti ale ani fyziku ani matematiku nemusíš vôbec ovládať 🤷🙈😂😂😂
@anonym_autor
v prvom rade by som isla k psychologycke aby mi poradila, ako tym mojim vysokým ig nestaz ostatných! Vies, tych "normalnych/pod".
K tomu treba práve aj to vysoké EQ a potom bude tvoj život fajn.
A ked budeš mat toto poriesene, odpovieš si ľahko na vľavo ju otázku sam.
Ďalšia otázka k tomuto časovému obdobiu - kolko mas rokov, čo robíš a co vies?
Ak si bezcharaktetny zmätok, svoje schopnosti zneužije, pokial splnis vyššie uvedené- budeš prospešný pre ostatných aj seba.
Pokial sa nenaučil vychádzať s ľuďmi a byt spokojny/šťastný- budeš len ďalší jedinec s vysokým IQ - nasraný na všetkých. Lebo všetci budú blby, len ty to nepochopene lietadlo 😉
A teda aj zdravé sebavedomie ake aj skromnosť pomôžu.
@anonym_autor Tak, ale EQ velke nemas. Ak chces manipulovat bez EQ to nepojde.
Teraz keď vieš aké presne máš IQ.....cítiš sa ako iný človek?Ako niekto iný?Alebo že si zrazu NIEKTO?
😱🫣🥴
.....alebo radšej ani neodpovedaj.
Ty kokos no, tak pokým nevieš levitovať, čítať myšlienky alebo vyriešiť svetový konflikt, tak odporúčam normálne ísť ďalej svojim dňom 🙈 ono vysokointeligentných ľudí je veľmi veľa, niektori o tom ani nevedia, lebo ich to nezaujíma (čo je podľa mňa správny prístup).
@anonym_autor už som tu raz dávala takú skladačku. IQ je len taka špička základne, potom nastupuje emočná inteligencia (schopnost vcítiť sa, pochopiť inych), sociálna inteligencia (schopnost fungovat s ostatnymi), vytrvalosť- teda schopnosť prekonávať prekážky a nevzdávat sa, keď to práve nejde...
Samo osebe vysoké IQ šťastný a spokojný život nezaručí zďaleka.
Ako ja vravím, doba, keď si mohol byť čudný vedec a spasiť sám svet, je dávno za nami. Dnes je alfou a omegou schopnost spolupracovať, komunikovať....
Ak by som s tým IQ mala lepšiu šancu pamätať si veci,údaje a informácie, tak by som začala čítať všetky možné encyklopédie a prihlásila by som sa do súťaží ako beží napríklad na JOJke Dobre vedieť. Takto by som tie znalosti aspoň využila a aj si zarobila Teraz tam je jeden Čech, dnes ide tuším už ôsmy krát....ale ako klobúk dole pred jeho znalosťami. V dobrom mu to závidím. Ja žiaľ takú pamäť nemám, musela by som jednu encyklopédiu čítať 5 krát 🤣
@anonym_autor
v prvom rade by som isla k psychologycke aby mi poradila, ako tym mojim vysokým ig nestaz ostatných! Vies, tych "normalnych/pod".
K tomu treba práve aj to vysoké EQ a potom bude tvoj život fajn.
A ked budeš mat toto poriesene, odpovieš si ľahko na vľavo ju otázku sam.
Ďalšia otázka k tomuto časovému obdobiu - kolko mas rokov, čo robíš a co vies?
Ak si bezcharaktetny zmätok, svoje schopnosti zneužije, pokial splnis vyššie uvedené- budeš prospešný pre ostatných aj seba.
Pokial sa nenaučil vychádzať s ľuďmi a byt spokojny/šťastný- budeš len ďalší jedinec s vysokým IQ - nasraný na všetkých. Lebo všetci budú blby, len ty to nepochopene lietadlo 😉
A teda aj zdravé sebavedomie ake aj skromnosť pomôžu.
@svetlonos dokonale. cisla 2.3.5 .. mas tam 235 samohlasok a 325 spoluhlasok. spolu 560 hasok. 5 je cislo nemenne a cisla menne su nasobene vzajomne s vysledkom 6. preto 560
@anonym_autor volať záchranku???
@anonym_autor Hlavne sa z toho nezblázniť, je kopec "géniov", ktorí zle dopadli. Neznamená to automaticky lepšie uplatnenie a šťastnejší život. Podstatnejšie za mňa je EQ, trošku šťastia a chuť pracovať.
155 nie je zas nejaké výnimočne vysoké IQ a je ti aj na nič, pokial nemáš nejakú snahu to využívať.
Ja mám tiež vyššie IQ aj EQ ale som zasa extrémne citlivá a náchylná na depresie a úzkosti celý život a nie je to lahké, neustále všetko analyzovať a cítiť všetky tie emócie okolo ludí a tak.
Ako sa mam vcitit do tak nizkeho iq ked mam iq skoro 200?
a ako sa maju do toho vcitit ludia s iq povedzme 110, 120?
Určite pre dobro sveta
Ale aj pre seba lebo toľko vecí ma zaujima len troška vyššie iq keby bolo🙂
Chod do NASA🤣
My sme mali na ZS najmudrejsieho v rocniku (2triedy,61 deciek) tomu to fakt palilo, mohol dat gympel, VS lavou zadnou, presadil si priemyslovku, aj tam este vynikal, len VS ho nebavila, tusim 3 vyskusal, podnikal, zbohatol, bol zavrazdeny... Zamotal sa s mafiou, celkom by ma zaujimalo, kde, ako, preco... Nebesa mu dali nadanie, len to boli "perly sviniam".,..kolkokrat si poviem, to by bol doktor, pravnik, politik, ked tam vidim habkat tie čudá. 🥀

IQ nie je všetko🤣