icon

Čo si myslíte o dvoch pracujúcich ľuďoch, ktorí si za 9 rokov nenašetrili na dovolenku?

Dnes o 11:41

Co si myslite o dvoch pracujucich ludoch, ktory za 9 rokov neboli na dovolenke? Deti nemaju, ale ked sa ich pytam, tak povedia, ze nemali na to peniaze. To je tak tazke si vo dvojici nasetrit? On bol teda po operacii, chapem, vtedy je menej penazi, ale aj tak. Bud nevedia hospodarit alebo ja neviem.

bomba36
Dnes o 12:07
@anonym_autor

@anonym_3fdfda Ja sa vazne pytam, ze ako je to mozne, ak su dvaja pracujuci. Len ma to zaujima. Urazky si nechaj pre niekoho od cesty, ja komunikujem slusne.

@anonym_autor možno tie peniaze majú, len ti to povedali aby si sa prestala vypytovať sprostosti a dala im pokoj

anonym_6c6353
Dnes o 12:08

Nic o nich nevieme, tak ti tu nemozme vypotit, co robia z peniazmi. To vidis ty. Napr. Suseda mala sporak z roku 1977 doteraz dalsia v jej veku ich skantrila 8, tych sporakov. Teraz bud mudra. Jedna prospela ekologii🌿, druha ekonomike...

226lenka
Dnes o 12:09

Bože to sú v poslednom čase témy. Predvčerom tu baba riešila kolegovu vazektomiu, včera sterilizáciu žien a dnes dovolenku dvoch ľudí, ktorí neboli pri mori. A čo sa ty staráš? Zacnite sa už všetci starať o seba a nie o cudzích

zmrzlinka2021
Dnes o 12:12
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 Ano, vcera som bola na navsteve u nich. Ona je z toho dost nestastna, chcela by konecne niekam ist, ale podla jej slov sa vzdy nieco pokazi, pokasle.

@anonym_autor

Tak ti buď klame

alebo

Sú obaja finančne negramotní

zmrzlinka2021
Dnes o 12:13
@bomba36

@anonym_autor možno tie peniaze majú, len ti to povedali aby si sa prestala vypytovať sprostosti a dala im pokoj

@bomba36 normálny človek povie, že dovolenka nie je jeho priorita

zmrzlinka2021
Dnes o 12:14
@226lenka

Bože to sú v poslednom čase témy. Predvčerom tu baba riešila kolegovu vazektomiu, včera sterilizáciu žien a dnes dovolenku dvoch ľudí, ktorí neboli pri mori. A čo sa ty staráš? Zacnite sa už všetci starať o seba a nie o cudzích

@226lenka ona sa nestará, len ju zaujímajú názory iných ľudí, či to je možné. Bežný babsky pokec

13uzivatelka11
Dnes o 12:16
@anonym_c7d4a5

@anonym_autor A prečo ti ich je ľúto? Ber to tak, že sú leniví a hlúpi. Ľudia, ktorí chcú ísť na dovolenku a pritom používajú takúto výhovorku sú jednoducho takí alebo finančne negramotní. Za tie roky by našetrili, ale možno radšej prefajčia, prepijú.

@anonym_c7d4a5 ani my sme neboli napríklad ešte na dovolenke pri mori, za 8 rokov ako sa poznáme s mužom, celkovo sme na poriadnej dovolenke ani neboli ešte, len také predĺžené víkendy možno, lebo veľku časť peňazí sme investovali do domu a záhrady prvé roky a necítim sa za to lenivá a finančne negramotna len preto, že som nebola niektoré roky na dovolenke.. a to ani nepijeme, nefajčíme a ani neprejeme peniaze..

bomba36
Dnes o 12:17
@zmrzlinka2021

@bomba36 normálny človek povie, že dovolenka nie je jeho priorita

@zmrzlinka2021 normálny človek sa hlavne nebude spovedať nejakej klebetnej ženskej ohľadom veci, do ktorých ju nič nie je a ktorá ich potom ešte rieši na internete.

anonym_c89888
Dnes o 12:18

Mne to tak pripadá, že im zavidis. Ale dnes je zlý svet ľudia si dnes závidia aj chorobu.

anonym_8cc572
Dnes o 12:25

Je to uplne normalne a aj ti to vysvetlila.. vzdy sa nieco pokazi, cize maje neplanovane vydavky.
Nekracame v druhych slapajach, nikdy nevieme presne vsetko.

zmrzlinka2021
Dnes o 12:26
@bomba36

@zmrzlinka2021 normálny človek sa hlavne nebude spovedať nejakej klebetnej ženskej ohľadom veci, do ktorých ju nič nie je a ktorá ich potom ešte rieši na internete.

@bomba36 ale takto je komunikacia nefunguje.

hipuska
Dnes o 12:29

Čo je podľa teba dovolenka? Niekde pri mori? Veď ak vypadne jeden príjem, treba platiť úver .. a možno je len niekomu ľúto/alebo nechce dať peniaze na dovolenku. A ak bol on ďalší čas.... To je len taký trend teraz-nemas fotky z dovolenky na FB, nie si nikto. A bola by si prekvapená, poznám veľa ľudi čo nechodí. Ja som s deťmi sama, je nás 5. More by nás vyslo 3tis - 5 tis plus. Toľko za týždeň nie som ochotná dať. Ale, boli sme v Londýne, chodíme stanovať, teraz sa chystáme do Barcelony. Čiže tých 3 tis miniem tak či tak, ale mám to rozložené. Nikde sa tym nechválim a tiež už som započula...že chudata deti. Tie chudata lyzuju, kočuluju, vedia plávať, rôzne športy.

bomba36
Dnes o 12:30
@zmrzlinka2021

@bomba36 ale takto je komunikacia nefunguje.

@zmrzlinka2021 dobre, neviem síce prečo sa s tebou vôbec zapodievam lebo táto téma nie je o tebe, ale ty tiež bežne vyzvedáš od cudzích ľudí, prečo nežijú tak ako by si chcela?

anonym_7d30eb
Dnes o 12:32

Tak ak sa Ti stazovala, mala si sa spytat, ako je mozne, ze nevedia usetrit. My mame ako vediet? Mozno maju nizke platy, mozno maju nejake vacsie ine vydavky,...pripadne sa spytat, ci by prijala pomoc, ked Ta to tak trapi, ze im prispejes. Ze to nemyslis v zlom.
Ale mne pride, ze Ty sa strasne cudujes,ze nevedia usetrit, az tak pohorsujuco, no ako ne to len mozne?!

viestta
Dnes o 12:33
@anonym_autor

@anonym_3fdfda Ja sa vazne pytam, ze ako je to mozne, ak su dvaja pracujuci. Len ma to zaujima. Urazky si nechaj pre niekoho od cesty, ja komunikujem slusne.

@anonym_autor je to jednoduche. Minuli svoje peniaze na ine, na to co potrebovali, mozno aj nepotrebovali a na dovolenku nezvysilo. Alebo ani tu nepotrebuju. Dovolenka nie je povinnost, je to dobrovolna aktivita, ktoru kazdy stravi inde a inac, moze sa sam rozhodnut ci pojde ci nepojde.
(Ozaj, my sme neboli 15 rokov pri mori, a teraz co s nami spravis?)

zmrzlinka2021
Dnes o 12:37
@bomba36

@zmrzlinka2021 dobre, neviem síce prečo sa s tebou vôbec zapodievam lebo táto téma nie je o tebe, ale ty tiež bežne vyzvedáš od cudzích ľudí, prečo nežijú tak ako by si chcela?

@bomba36 my bežné s ľuďmi komunikujete o milión témach. Nikdy nikto nič druhému nevnucuje. Keď niečo nerobím, poviem to. Nezahmlievam že to chcem robiť. Proste poviem fakty.
Napr my sme v živote neboli na rezortnej dovolenke pri mori. Poviem, že ja by som sa tam nudila. Nikto mi nič nenanucuje. Úplne bežné debaty. Základ je mať sa radi abyt uprimni

anonym_16fd60
Dnes o 12:53
@anonym_autor

@anonym_801219 Nepicha, zaujima ma, ze ako je to mozne.

@anonym_autor mať tak tvoje problémy a plat prezidenta

slavomira236
Dnes o 12:56

@anonym_autor ja som roky nebola na dovolenke lebo som nechcela.a co? A posledne dve leta som bola ma 6stich

ovaaa
Dnes o 12:59

A prečo sa ich nespýtaš? Osobne, nič ti do toho nie je....

slavomira236
Dnes o 13:07

@anonym_autor ja som roky hovorila ze knechcem potom ze koli detom lebo su male...a dovod bol ten ze mi bolo luto dat tolko penazi. A teraz to dobieham 2 letne sezony 6 dovoleniek all inclusive. Ale sumu radsej neratam co to stalo lebo by ma slahlo kolko islo do vzduchu tisic a hned by som preratavala co som si mohla kupit ine zato..som trosku drzgros...😆a uz mam zaplatenu zalohu za 2 dovolenky ma leto

stellarstar
Dnes o 13:08

@anonym_autor žijem a pracujem 25 r v AT, síce našetrené mám ale na dovolenke nikdy nebola, pas nemám a som šťastná.
Nie je problém vyrobím si? Či prečo ťa to trápi? Alebo radsej brať úver na dovolenku?

anonym_77829d
Dnes o 13:08

Ja nechodim na dovolenku, aj ked nanu mam. Dovod? Nechce sa mi 🤷‍♀️ a co si myslia ostatny je mi v prdeli. Bola som naposledy v roku 2018 Zanzibar odvtedy nikde, a ani neplanujem.
Mam velky dom zahradu, bazen,virivku..som rada doma a nikde ma netreba.

anonym_d38c38
Dnes o 13:12
@slavomira236

@anonym_autor ja som roky nebola na dovolenke lebo som nechcela.a co? A posledne dve leta som bola ma 6stich

@slavomira236 Už si to toľkokrát všade písala, že už to všetci vieme 🤦

slavomira236
Dnes o 13:13

@anonym_autor co si to za karmatatka ked tu rozoberas ludi na nete ci chodia ci nechodia ma dovolenku..mna by toto nenapadlo
Nestaram sa do takychto veci kto kam ide kto co vari kto ake auto aky by dom nabutok...a ja nemam ziadne auto hoci zajtra by som si ho mohla ist kupit bez lizingu . Ked si predstavim ze sa mna ohovaraju ze si neviem nasporit na auto a chod ako socka ma bicykli vsade

anonym_16fd60
Dnes o 13:18

@anonym_autor tvoji rodičia starí rodičia chodili kazdy rok?
moja svokra sa dožila viac ako 70 rokov a nikdy v živote ani keď nemala deti ani potom nebola na žiadnej dovolenke a nieto ešte pri mori, môj svokor ani len veriť nechcel že more je slané Tak sme mu doniesli vodu vo fľaši.
Moja kamarátka bola prvý krát v zahraničí ako 55 ročná dospelé deti sa jej poskladali na diváci vlani vo marci bola má severe Talianska.A nikdy pred ani potom no a čo?
Mne sa pred mesiacom pokazila práčka aj myčka a potom ešte aj digestor a zároveň si dávam robiť mostík ak nevydá na dovolenku tak nevydá. Moje skoro dospelé deti ešte neleteli lietadlom. Sa sa.bez toho žiť.

anonym_e7bb5a
Dnes o 13:20
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 Ano, vcera som bola na navsteve u nich. Ona je z toho dost nestastna, chcela by konecne niekam ist, ale podla jej slov sa vzdy nieco pokazi, pokasle.

@anonym_autor ďakujem pekne za takú návštevu co by ma potom rozoberala na internete 😃

minenkaa
Dnes o 13:21

@anonym_autor to že nemajú peniaze na dovolenku ale neznamena,že nemajú nič našetrené

minenkaa
Dnes o 13:23
@anonym_autor

@anonym_autor vsak vies kde je chyba, zakaždým sa niečo pokasle a tam idu peniaze

mizoko
Dnes o 13:23

@anonym_autor máš hypotéku alebo pôžičku?

martul
Dnes o 13:24

@anonym_autor nechodíme na dovolenky vôbec, nechceme, je na jedno čo si myslia iní. Peniaze máme na tri životy bez práce. Nemusí ti to byť ľúto.