icon

Čo si myslíte o dvoch pracujúcich ľuďoch, ktorí si za 9 rokov nenašetrili na dovolenku?

24. jan 2026

Co si myslite o dvoch pracujucich ludoch, ktory za 9 rokov neboli na dovolenke? Deti nemaju, ale ked sa ich pytam, tak povedia, ze nemali na to peniaze. To je tak tazke si vo dvojici nasetrit? On bol teda po operacii, chapem, vtedy je menej penazi, ale aj tak. Bud nevedia hospodarit alebo ja neviem.

Strana
z4
anonym_623995
24. jan 2026

Nezaklada tieto temy jedna a ta ista autorka, co tu uz bolo o vazektomii, sterilizacii a teraz preco za 9 rokov nemaju na dovolenku? Lebo uz mi to pride ako ta ista osoba🙈😄

anonym_50a321
24. jan 2026

Myslím si o tom, že by si sa mala starať o seba. Takéto ženské, čo do všetkého strkajú nos sú na grc.

madla60
24. jan 2026

@anonym_autor , nie sú povinní sa Ti spovedať, či majú peniaze, tak radšej povedia, že nemajú. A na dovolenku majú asi iný názor ako Ty. My tiež nechodíme na dovolenky, len na predlžené víkendy a nám to stačí. Ľudia sme rôzni, a zbytočne sa s tým zaoberáš.

anonym_97ef19
24. jan 2026

My tiež nemáme nič našetrené..na dovolenku ma ani neláka ísť. Neviem ,čo každý z vás má s tými dovolenkami v zahraničí niekde. Nie každý to berie ako súčasť života.
Máme iné výdaje,hypotéka a pod. A záleží to dosť aj od platu aký človek zarobí.

anonym_3fdfda
24. jan 2026

ludia, toto je vymyslena tema.

hopsas
24. jan 2026

@anonym_autor na to máš jednoduchú odpoveď. Neboli na dovolenke lebo im to nevychádza z platu alebo šetria na niečo iné. My keď sme riešili dom neboli sme nikde šesť rokov. A prečo by mali vôbec všetci chodit na dovolenky? Nechápem.

1sally12
25. jan 2026

To je nejaká povinnosť ísť na dovolenku? A tieto témy🙏 kto by koľko mal mať našetrené, a kedy by mal človek mať vlastný byt, čo si myslíte o....omg🙏 nič si nemyslím, nech si žije každý ako chce.

anonym_548320
25. jan 2026

Tiez sme nikam nechodili,mali sme dovolenku na malte doma s furikom.Ked sa dom a okolie po x rokoch dokoncilo,tak kazde leto je dovolenka a teda pre mnohopocetnu rodinu s 5timi detmi je to ozaj niekoho rocny plat.Tento rok ideme do Turecka,skoro 10tisic na 11 dni,ale robime obaja.Nezijeme z ruky do huby a odlozit sa da 1500eur aj viac,ked nie su zase ine vydaje.
Nech sa pani neporovnava,nech jej neni luto.

romino
25. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_801219 Nepicha, zaujima ma, ze ako je to mozne.

@anonym_autor poznam vela pripadov, ktorych odpoved je "nemaju peniaze". Tiez mi tam matematika nevychadza.
U mnohych to podla mna je len taky folklor povedat "nemam peniaze"

Strana
z4