Čo si myslíte o vianočnej výzdobe v novembri?
Ahojte,čo si myslíte o vianočnej výzdobe v novembri? Sestra už výzdobu má,lebo je to jej najobľúbenejšie obdobie v roku a chce si to užiť. Ja zdobim koncom novembra. Ale tak sme sa bavili včera pri káve, že ľudí to dokáže dvihnúť zo stoličiek, akoby to bola ich domácnosť 😅 Hlavne na internete sa to veľa rieši...kedy zdobite vy?
A aký máte pohľad na zdobenie v novembri? Je to každého vec, alebo pre to nemáte pochopenie?
Mme to zilami netrha- nech si kazdy robi co chce. Hlavne ked to robi doma🙈. Poznam jednu pani co bianocny stfomcek vobrc nesklada, iba ho predunie z obyvacky do spslne. Aj vianocne svegla ma celorocne- len ich nezapina- zevraj cas leti tak rychlo a kyoby to stale vytahoval zhadzoval..🤣🤣🤣
@zuzinka888 moji rodičia tak len presúvajú stromček do pracovne. Na Mikuláša dajú do obývačky a po troch kraloch presunú do pracovne a vybavené.
@anonym_autor Mňa zase dvíha zo stoličky, keď som šla dnes na nákup a tam koledy neustále v rádiu dookola prepierané (veľký reťazec) 👎 Idem po ulici a v každom treťom okne nálepky hviezdičiek a Mukulášov👎 Svetielka na mňa budú blikať určite už od zajtra. Takže, kým Vianoce dorazia, budem taká demotivovaná, že ani stromček nebude👎 Ja si aj tak myslím, že niektoré unudené mamičky nevedia, čo so sebou, tak zdobia všetko už od dušičiek a potom sa pretekajú na sociálnych sieťach, ktorá dá viac ako 1758 fotiek debilín a budú v neustálom strese, že koľko lajkov to bude mať👎 Je to vlastne chorá doba toto teraz😝
@anonym_765577 Nikdy ti nenapadlo, ze to ti ludia nerobia pre nejake debilne sociálne siete, ale preto, ze ich to robi šťastnými? Aký smutný komentár od teba....asi ti poslem nejake svetielka 🤣.
@anonym_765577 Keď ťa toto demotivuje, tak problém bude v tebe a nie vo svetielkach.
Čítam ostatné tvoje odpovede, ty si chorý človek.
@anonym_5745ca To, že ma nahlasuješ kvôli odpovedi, ktorá ťa irituje, svedčí o tvojej chorej hlave, nie mojej.
@anonym_765577 Nikdy ti nenapadlo, ze to ti ludia nerobia pre nejake debilne sociálne siete, ale preto, ze ich to robi šťastnými? Aký smutný komentár od teba....asi ti poslem nejake svetielka 🤣.
@gerrwie_girl Keby to tak bolo, nevešali by to na tie soc,site, nie?
@anonym_765577 a? Tak sa pochvália. Ja som tiez zvykla pridať fotku svojho syna, ale nerobili sme si ho kvoli tomu 😁.
@anonym_765577 evidentne nemáš čo lepšie na robote ako kontrolovať socky kde má kto akú výzdobu a dvíhať si tým tlak ...smutný zivot
Dnes som s potešením zistila, že v našom utajenom veľkomeste je náš vianočne posahanych viac. Odhliadnuc od toho že už je aspoň tretina domov vysvietenych. Ale včera večer sa sused prišiel spýtať, čo si myslím o nápade spraviť z dediny adventný kalendár. Teda, že sa každý deň v niektorom dome otvorí jedno adventné okno. Prišiel mi to fajn nápad, hodili sme to do skupiny, termíny boli rozchytane ako lístky na koncert a dnes som napočítala už deväť domov, ktoré majú víťazne nalepené svoje číslo na okne či bráne, aby nikto nezmeskal "ich" den. Samozrejme, vianocne ovencene ako sa patrí. Odtiaľto by chudáka Grincha asi rovno odviezli na uzavreté oddelenie 🤣🤣🤣
@vroni wow to je krásne 😀♥️
Dnes som s potešením zistila, že v našom utajenom veľkomeste je náš vianočne posahanych viac. Odhliadnuc od toho že už je aspoň tretina domov vysvietenych. Ale včera večer sa sused prišiel spýtať, čo si myslím o nápade spraviť z dediny adventný kalendár. Teda, že sa každý deň v niektorom dome otvorí jedno adventné okno. Prišiel mi to fajn nápad, hodili sme to do skupiny, termíny boli rozchytane ako lístky na koncert a dnes som napočítala už deväť domov, ktoré majú víťazne nalepené svoje číslo na okne či bráne, aby nikto nezmeskal "ich" den. Samozrejme, vianocne ovencene ako sa patrí. Odtiaľto by chudáka Grincha asi rovno odviezli na uzavreté oddelenie 🤣🤣🤣
@vroni perfektne 🤣🤣❤️
@anonym_autor nezdobim vôbec a je mi fuk, čo robia ostatní

@anonym_765577 Keď ťa toto demotivuje, tak problém bude v tebe a nie vo svetielkach.
Čítam ostatné tvoje odpovede, ty si chorý človek.
@anonym_5745ca Nadáva ľuďom do chorých, samozrejme anonymne, aby ju neprišla preplesknúť 😂