icon

Čo znamená byť charakterovo kvietok?

Dnes o 17:54

Čo to znamená byť charakterovo kvietok?

Strana
z2
svetlonos
Dnes o 20:49
@anonym_6087e9

@svetlonos nič v zlom, no aj tu by som si dal pozor, aby sa hneď náhodou niekto neurazil,. že ak je niekto fajčiar tak sa škatuľkuje. V tej vete "On nie ale ja" daj niekde čiarku prosím, aby nebolo z toho zle, že niekto si to inak vysvetlí 🙏🙏

@anonym_6087e9
Oha áno. On nie, ale ja 🙂 tak to malo byť. A nič proti fajčiarom všeobecné. Mám pár dobrých kamosiek a nevadí mi to u nich aj keď fajčia v mojej blízkosti, vonku.
Len vyslovene u ľudí, ktorí to veľmi vyparuju z tela. Je to hrozne. Často tí, ktorí za 5 minút stiahnu aj 3 kusy po sebe.

anonym_6087e9
Dnes o 20:59
@svetlonos

@anonym_6087e9
Oha áno. On nie, ale ja 🙂 tak to malo byť. A nič proti fajčiarom všeobecné. Mám pár dobrých kamosiek a nevadí mi to u nich aj keď fajčia v mojej blízkosti, vonku.
Len vyslovene u ľudí, ktorí to veľmi vyparuju z tela. Je to hrozne. Často tí, ktorí za 5 minút stiahnu aj 3 kusy po sebe.

@svetlonos neboj sa, ja osobne sa za akýkoľvek názor neurazím a beriem to, som tiež fajčiar. Len som nechcel, aby tu vznikli nezhody a doťahovačky, ak by si to niekto zle prečítal. Inak som ohľaduplný fajčiar 😂 ak to niekomu v okolí vadí, tak nech ide ďalej. 😂 😂 ale nie, srandujem. Ak som v spoločnosti, kde je niekto, komu to vadí, nemám s tým problém a nafajčím vtedy. Osobne aj mne inak vadí dym z klasickej cigarety, alebo tie elektronické hlúposti, z toho mi je zle.

citronove_koliesko
Dnes o 21:39

@anonym_autor ze sice dotycny o*ebava ludi kade chodi ale tomu kto hodnoti to pride sexi.

ria_sprout
Dnes o 21:56
@zuzitko74

@minenkaa OK, môžeš mať svoj pohľad na vec. Ale, úprimne, asi mi je sympatickejšie vyjadrenie na rovinu, od toho človeka, ktorý s tebou nesúhlasil, než toto vyjadrovanie sa v inotajoch.

@minenkaa
@zuzitko74 čítam vašu výmenu názorov a priznávam, že mi príde totálne absurdna 🫪

rozculena
Dnes o 22:00
@citronove_koliesko

@anonym_autor ze sice dotycny o*ebava ludi kade chodi ale tomu kto hodnoti to pride sexi.

@citronove_koliesko keď o niekom poviem,že je pekný kvietok,to neznamená,že to je sexi.
Je to len inak povedané,čo v skutočnosti ten človek je-klamár,zlodej,podvodník,šmejd,ojebávač...vyber si

rozculena
Dnes o 22:07

burina je burina,ako sa hovorí,zlá burina nevyhynie...nie je to opak kvietku v takýchto frazeologizmách.
To mi povedal AI,ja to slovo nepoznám

Strana
z2