icon

Čo znamená byť zúfalou ženou?

Včera o 08:54

Veľmi často sa na Koníku objavuje fráza ""zúfalá žena"". Skúsme si teda položiť otázku, čo tento výraz vlastne znamená.
Je zúfalá žena tá, ktorá má sex každý deň a dokáže ho mať už na prvom rande?
Alebo je zúfalá žena tá, ktorá desať rokov nemala chlapa, o sexe už len číta na Koníku a v telenovelách sleduje náznaky, ako by to asi mohlo vyzerať v praxi? je zúfalá žena tá, ktorá si chodí po rady na Koník lebo sama si nevie rady, alebo tá, ktorá je presvedčená, že jej rady všetci nevyhnutne potrebujeme, hoci realita tomu vôbec nezodpovedá? Je zúfalá žena tá, ktorá vyzerá zúfalo vzhlaom, alebo tá, ktorá len pôsobí zúfalo v očiach niekoho iného?
A nie je náhodou skutočná zúfalosť skôr v potrebe nálepkovať cudzie životy pojmom zufalosti, ktorý viac vypovedá o hodnotiacom než o hodnotenom? Kto je podla vás tá zúfalá žena, nie meno nie nic, ale opis...

lucyluska
Včera o 09:06

@anonym_autor
Zúfalstvo je pre mňa bezradnosť, niet viery v lepšiu budúcnosť. Zúfalé myšlienky vedú k zúfalom činom, väčšinou skratovo a nepremyslene, zaplniť dieru, výbuch potlacanych emócií. Voliť smrť, vzdať sa života bez boja.

domkakvet
Včera o 09:21

@anonym_autor zufala zena je ta, ktora sa tak citi, niektora sa tak moze citit ako pises, lebo nema sex, inej zasa nemusi chybat, kazdy riesi svoju situaciu inak, lebo kazdemu vyhovuje nieco ine, tak sa to neda jednoznacne povedat.

anonym_b4b0f6
Včera o 09:30

Zúfalý je pre mňa človek, ktorý je extrémne nespokojný s niečím vo svojom živote a potom sa to odráža v tom ako sa vraví, že zúfalí ľudia robia zúfalé činy… každého môže k zúfalstvu priviesť niečo iné… ale znakom takého človeka je pre mňa to, že robí veci, s ktorými buď sám nie je stotožnený alebo je to jasná blbosť…napríklad človek, ktorý vrazí posledné peniaze do automatov… žena, ktorá má sex s mužom, ktorý sa jej hnusí, len lebo niečo… človek, ktorý stalkuje ex, vypisuje blbosti a nevie sa preniesť cez minulosť, aj keď to iba ubližuje všetkým stranám… atď atď… žiadna jedna jasná definícia, ale často ti vidno v kontexte

anonym_54d800
Včera o 10:28

@anonym_autor zufaly je kazdy kto sa citi byt zufaly. Kazdy ma iny pohlad na zivot a inak zvlada situacie.
Niekto rozbije pohar pousmeje sa a uprace, niekto dostane nervy, niekto sa rozplace.
Co tak respektovat ze kazdy sme iny a mame inu odolnost voci roznym situaciam.
Za kazdou reakciou a zufalstvom kvoli niecomu je historia toho cloveka prameniaca uz z detstva…v podstate uz z brucha mamy…

anonym_d0d177
Včera o 11:13

Podľa mňa zúfalý človek je ten co nedokáže byť sám vkuse ho musí niekto zabávať niekto s nim písať niekto byt v jeho živote. Nevydrží bez vzťahu nevydrží bez priateľov uhana ľudí snaží sa každému zapáčiť len aby niekoho v živote mal

zuzitko74
Včera o 11:46

Podľa mňa je zúfalý človek ten, ktorý nepozná vlastnú sebahodnotu a potrebuje si ju umelo zvyšovať vo vlastných očiach. Metódy sú rôzne a paradoxne, niekedy tí najväčší zúfalci vyzerajú ako keby mali sebavedomia na rozdávanie.

rozculena
Včera o 14:19

@anonym_autor prečo ženy? Muži nie sú zúfalí?
Je to stav, keď už človek melie z posledného.
Nespráva sa tak preto, že chce, ale preto, že už fakt nevládze,je totálne vyčerpaný.
Má pocit, že je zahnaný do kúta a že už fakt nemá kam uhnúť.

autor
Včera o 14:21
@rozculena

@anonym_autor prečo ženy? Muži nie sú zúfalí?
Je to stav, keď už človek melie z posledného.
Nespráva sa tak preto, že chce, ale preto, že už fakt nevládze,je totálne vyčerpaný.
Má pocit, že je zahnaný do kúta a že už fakt nemá kam uhnúť.

@rozculena lebo je to otazka na zeny. o zenach.

anonym_bc16fb
Včera o 15:37

@anonym_autor To je k tej teme, co zena pozvala muza zo zoznamky k sebe domov na sex? Nevyjadrujem sa k jej motivom, na mna tom tiez posobi zufalo. Ci uz to hodnotim z pohladu bezpecnosti, zo zdravotneho hladiska, z hladiska perspektivy pre vztah.. ja ked nemam sex, pouzijem lelo a zufalost je prec. Pri ONS je vyskyt zenskeho orgazmu nizsi ako vidiet jednorozca.. asi aj to bude dovod, preci zeny nahodne sexualne kontakty velmi nevyhladavaju

anonym_22c371
Včera o 18:59

Zúfalá žena je tá, ktorá sa zúfalou cíti byť nie tá, ktorú za zúfalú považujú iní.