icon

Som krásna, čo na tom nechápete?

2. okt 2026

Príspevkom vás oslovím asi viacerých. Chcem sa opýtať. Čo vás vedie k tomu, že keď niekam napíšem komentár, že som veľmi krásna žena, mám štíhle, takmer dokonalé telo a ľudia mi hádajú o 5 až 15 rokov menej, máte potrebu to komentovať?

Prečo majú túto potrebu hlavne obézne ženy, chlapi, ktorí trávia celý deň na Koníku, alebo anonymovia?

Proste viem, ako vyzerám, a viem, aká je realita. Ende. Akceptujte to.

Strana
z4
vlachienka
•
2. okt 2026

V tom prípade nerozumiem, prečo je potrebné zakladať na túto tému diskusiu 😉

zuzacka16
•
2. okt 2026

a pointa príspevku? žiadna 😂 ty anonym 😂 ale pekný víkend krásna žena, prajem ti aj krásny život 😉

anonym_0a7775
•
2. okt 2026

No a??Aj ja som krasna,mam stihle telo,ludia mi naozaj tipuji menej a ked im poviem kolko deti odrodilo moje telo tak neveria a su v soku.Ani moj veduci mi neveril,si myslel ze ho odrbavam.

minenkaa
•
2. okt 2026

@anonym_autor a potom staci otvoriť usta

simsalabim
•
2. okt 2026

@anonym_autor v Anglicku je prislovie "Beauty is in the eye of beholder". To znaci, ze pre niekoho krasna nebudes. Ale nerozumiem celkom, preco mas potrebu o svojej krase niekoho presviedcat?

bale1rinka
•
2. okt 2026

@anonym_autor bez vánku sa ani lístok nepohne😀

anonym_30b66c
•
2. okt 2026

@anonym_autor Gratulujem 😃

anonym_cad692
•
2. okt 2026

@anonym_autor Vies preco? Lebo uspech, krasa a sebavedomie sa na Slovensku neodpusta. Este mozno v Cechach funguje podobna "logika".
A priprav sa na to, ze ti tu teraz pekne nalozia.

anonym_b55d87
•
2. okt 2026

A ako to komentuju? Ved pre mna za mna bud si krasna, mne je to jedno.. anonymka

szam
•
2. okt 2026

@anonym_autor získavaš zlatého bludišťáka 😀

danica2711
•
2. okt 2026

@anonym_autor to je v poriadku, že si krásna, akurát že nám je to jedno. Skôr by som chcela vedieť, aký guláš má v hlave žena, ktorá pociťuje potrebu sa takto prezentovať

billy_jean
•
2. okt 2026

Lebo sa asi vnímajú krásne, majú príliš vysoké sebavedomie, prípadne veľmi nízku sebareflexiu.

anonym_e074e0
•
2. okt 2026

Aj múdra?

anonym_be9243
•
2. okt 2026

Daj foto, zhodnotime aj my.

anonym_c2304d
•
2. okt 2026

@anonym_autor hmm? Co? Mne hadaju o 10r menej a nie som krasavica podla meridla 90-60-90. Pre mojho manzela som a ostatni ludia mi mozu byt ukradnuti.
Dolezitejsie ako telo je dusa...len neviem ci to tie krasky chapu. Ked som krasna, tak som a nemusim sa pretrcat pred ostatnymi a niekomu nieco dokazovat. Tvoje sebavedomie je postavene na zlom kriteriu.

ivicatolic
•
2. okt 2026

@anonym_autor ....a my to akceptujeme 👍....a už len to foto...nech je krásny deň 😁☀️💋

anonym_14e829
•
2. okt 2026

Mozes byt sice najkrajsia ceruzka v peracniku, ale najostrejsia asi nebudes

tato_
•
2. okt 2026

Varit vies?

anonym_4694eb
•
2. okt 2026

To nie je ta, co tu minule hodila foto s tymi 2 balonmi na hrudi a kacacim pyskom?

anonym_c93601
•
2. okt 2026

zas sa niekto zabáva.

lenka.25
•
2. okt 2026

Krása je veľmi subjektívna . A áno , je v úplnom poriadku , že sa vnímaš ako krásna žena , mnohým to chýba , čo je veľká škoda, ale dôležité je ako to podáš .Od toho sa asi odrážajú reakcie na tvoju osobu

anonym_6e235f
•
2. okt 2026

@anonym_autor foto?

danielahamar
•
2. okt 2026
@minenkaa

@anonym_autor a potom staci otvoriť usta

@minenkaa to je bonus🤣🤣🤣

anonym_30b66c
•
2. okt 2026
@anonym_cad692

@anonym_autor Vies preco? Lebo uspech, krasa a sebavedomie sa na Slovensku neodpusta. Este mozno v Cechach funguje podobna "logika".
A priprav sa na to, ze ti tu teraz pekne nalozia.

@anonym_cad692 Skor ide o to, ze bez fotky to moze napisat kazdy. Ale ved nech aj napise. Je vela krasnych zien, sanca ze to je tak, ako pise, je 50:50, lebo je tam aj isty subjektivny faktor - co sa paci jednemu, nemusi sa pacit druhemu. Tiez tu bola minule v diskusii taka zena a omylom nezaklikla anonym a na profile 50+ boubelka 🤷‍♀️

tundra
•
2. okt 2026

Kup si toto tricko😉a vsetci to budu vediet.

minenkaa
•
2. okt 2026
@danielahamar

@minenkaa to je bonus🤣🤣🤣

@danielahamar ale jedine ak by si aj kľakla a ten oproti by bol chlap

minenkaa
•
2. okt 2026
@tundra

Kup si toto tricko😉a vsetci to budu vediet.

@tundra a ešte aj v zľave

zuzitko74
•
2. okt 2026

Mám kolegyňu, ktorá má podobné vyjadrenia ako ty, ale pravda je niekde inde. Takže v tvojom prípade sú tiež dve možnosti. Buď je to, čo o sebe tvrdíš, stopercentná pravda a niet k tomu čo dodať, alebo sa tak vidíš iba ty a ľudia, ktorí ťa poznajú, vedia svoje. A tak ti nezostáva nič iné, len presviedčať o svojej pravde anonymne na internete. BTW: Ja ti doprajem tú prvú možnosť, nie som závistlivá.

anonym_adce1e
•
2. okt 2026

Krása je malo.....ja som krásna a ešte aj múdra. Ende. Akceptuje to. 🙉😂😂😂😂😂

mamaaja82
•
2. okt 2026

Ubohy prazdny anonym...

Strana
z4