icon

Existujú dobré a verné ženy?

slobodnyanonym
Dnes o 18:03

Su v dnešnej dobe dobré a verné ženy?

anonym_fc03c9
Dnes o 18:04

Nie

minenkaa
Dnes o 18:05

@slobodnyanonym a muži?

anonym_7cd8e6

Co su toto za uvahy zufale. Jasne, ze ano, tak ako stale ziju na tejto zemi dobri muzi a dobre a slusne deti.

anonym_13bbd6

Áno sú

anonym_c3e055
Dnes o 18:06

existuje chlap, ktory nevypisuje stetkam po internete casom?

anonym_98e9c4
Dnes o 18:06

Když si bajecnou ženskou vezme bajecny chlap...pak maji bajecny život plný bajecnych dnu bez útrap ...

anonym_6887b7
Dnes o 18:08

@slobodnyanonym Dobrá nie som, verná áno. Aj môj muž má nejaké zlé vlastnosti a myslím si, že je mi verný. Čo prinesie budúcnosť, ukáže čas.Vernosť sa nedá vynútiť žiarlivosťou,ani sĺubmi, či vyhrážkami.Je to racionálne rozhodnutie ,pretože monogamia nie je ĺudom prirodzená .

anonym_1a7829
Dnes o 18:09

Môj muž odkazuje, že áno 😀 ... ale k veci, veľmi dobrý predpoklad k úspešným medziľudským vzťahom je nehádzať všetkých do jedného vreca a nebyť zatrpknutý

anonym_d7302a
Dnes o 18:10
@anonym_7cd8e6

Co su toto za uvahy zufale. Jasne, ze ano, tak ako stale ziju na tejto zemi dobri muzi a dobre a slusne deti.

@anonym_7cd8e6 nuž, sklamaných na oboch stranách je zrejme priveľa. Možno viac ako optimistických?

anonym_b1d64c
Dnes o 18:15

@slobodnyanonym je ich nastastie este dost. Ale necitaj si radsej nedavnu diskusiu, kde sa tu zeny predbiehaju, ktora viac podvadza potajme svojich muzov, lebo stratis akukolvek nadej 🙂

anonym_b1d64c
Dnes o 18:16
@anonym_c3e055

existuje chlap, ktory nevypisuje stetkam po internete casom?

@anonym_c3e055 ano

domkakvet
Dnes o 18:16

@slobodnyanonym verne ano a dobra zena znamena pre kazdeho nieco ine, ale ak budes hladat, tak najdes aj dobru aj vernu.

anonym_6887b7
Dnes o 18:17
@anonym_b1d64c

@slobodnyanonym je ich nastastie este dost. Ale necitaj si radsej nedavnu diskusiu, kde sa tu zeny predbiehaju, ktora viac podvadza potajme svojich muzov, lebo stratis akukolvek nadej 🙂

@anonym_b1d64c Nedávno bola diskusia, kde sa neverní chlapi vysmievali verným a nazvali ich zúfalcami. Že každý, kto nie je zúfalý trtko podvádza, keď sa mu zadarí.

anonym_c3e055
Dnes o 18:19
@anonym_b1d64c

@anonym_c3e055 ano

@anonym_b1d64c aj ja som si myslela, ze takeho mam

anonym_cf5661
Dnes o 18:20

Ty si aj dobry aj verny?

anonym_13bbd6

Najlepšia doba po materiálnej stránke ale po tej medziludskej to sme sa dostali na dno
Lebo vzťahy nie sú nútené, obrovská sloboda v rozhodnuti, krivé pohlady na rozchody a rozvody neexistuju a ajtak ľudia sa podvádzajú miesto toho aby mali gule a hrdosť a sa rozišli..a ked sa niekto v tom predbieha len si umelo navyšuje ego lebo nie ze silná osoba ale aspoň z časti normálna sa bez problemov rozíde a potom sa peleši s kým chce

anonym_b1d64c
@anonym_6887b7

@anonym_b1d64c Nedávno bola diskusia, kde sa neverní chlapi vysmievali verným a nazvali ich zúfalcami. Že každý, kto nie je zúfalý trtko podvádza, keď sa mu zadarí.

@anonym_6887b7 to je strasne

anonym_13bbd6
Dnes o 18:23
@anonym_6887b7

@anonym_6887b7 presne to píšem,to sú bez guľoví chlapci co maju neuspokojivy vzťah,tak sa akože statuju 😅ale nic závideniahodné nevedieť ukončiť vzťah

anonym_ab5342
Dnes o 18:23

@slobodnyanonym Existuju, ale nesiahaju po zufalcoch.

anonym_6887b7
Dnes o 18:29

Ak máš problém so zlými a nevernými, tak vedz že čo vyžaruješ, to priťahuješ.Keby bola s tebou šťastná, nepodvádza.Takže ak nabudúce natrafíš na dobrú a vernú, tak bude možno charakter a rozíde sa s tebou ,aby ťa nemusela podvádzať.Poradím ti -hĺadaj najprv problém v sebe a potom v druhých.

marca12
Dnes o 18:31

@slobodnyanonym Samozrejme,ze sme. Ja som jedna z nich. Som dobra, verna, starostliva....

anonym_d7302a
Dnes o 18:36
@anonym_6887b7

Ak máš problém so zlými a nevernými, tak vedz že čo vyžaruješ, to priťahuješ.Keby bola s tebou šťastná, nepodvádza.Takže ak nabudúce natrafíš na dobrú a vernú, tak bude možno charakter a rozíde sa s tebou ,aby ťa nemusela podvádzať.Poradím ti -hĺadaj najprv problém v sebe a potom v druhých.

@anonym_6887b7 a toto by si povedala aj v opačnom garde ženám, ktoré sem píšu svoje trápenia s mužmi?

anonym_31f4d7
Dnes o 19:01

@slobodnyanonym verná som na 100%, či aj dobrá to netuším 😀 ale asi hej, keď to môj manžel si mnou toľko rokov vydrží 🤔

natalka13
Dnes o 19:12

🙋‍♀️😁

popcorn2myska
Dnes o 20:32

@slobodnyanonym a koľko by si ich chcel,keď píšeš v množnom čísle? Alebo si len robíš štatistiku?
Ty vieš byť verný?

Ak áno daj si na papier, čo dobré má ona v sebe obsahovať (vrátane vernosti) ,zo 10 bodov a nech takú stretneš.Napíš si aj dátum lebo max. 1 rok sa čaká,aby ti to život dal.A keď ju stretneš,stačí 8 bodov z 10 ,lebo nikto nedostane úplne všetko=dokonalosť.Ale možno budeš mať šťastie na všetkých 10 bodov, čas ukáže...

A čo je vernosť pre teba?
Lebo iba zaľúbený človek NEpodvedie.Ak ťa ale už prestane ľúbiť, tak mnohé si nájdu najprv kamaráta,a po rozchode s tebou ,sa s ním dajú dokopy.
A ak ťa podviedla a vraví,že ťa ľúbila,tak si natrafil možno na radodajku.Takej je príležitosť všade..niesi pre ňu jediný.Jej sa páčia proste mnohý muži a musí ich mať nejak.

Ak v tom teda nebol alkohol či drogy.Tam sa už nekontroluješ, tam ťa "riadi" alkohol,mariška atď.

anonym_f93df0
Dnes o 20:45

@slobodnyanonym
Sú.
Len nie z okolia BA a západ Sk.
Také ženy nájdeš na strednom a vých.Slovensku