Existujú dobré a verné ženy?
Su v dnešnej dobe dobré a verné ženy?
Co su toto za uvahy zufale. Jasne, ze ano, tak ako stale ziju na tejto zemi dobri muzi a dobre a slusne deti.
Áno sú
existuje chlap, ktory nevypisuje stetkam po internete casom?
Když si bajecnou ženskou vezme bajecny chlap...pak maji bajecny život plný bajecnych dnu bez útrap ...
@slobodnyanonym Dobrá nie som, verná áno. Aj môj muž má nejaké zlé vlastnosti a myslím si, že je mi verný. Čo prinesie budúcnosť, ukáže čas.Vernosť sa nedá vynútiť žiarlivosťou,ani sĺubmi, či vyhrážkami.Je to racionálne rozhodnutie ,pretože monogamia nie je ĺudom prirodzená .
Môj muž odkazuje, že áno 😀 ... ale k veci, veľmi dobrý predpoklad k úspešným medziľudským vzťahom je nehádzať všetkých do jedného vreca a nebyť zatrpknutý
Co su toto za uvahy zufale. Jasne, ze ano, tak ako stale ziju na tejto zemi dobri muzi a dobre a slusne deti.
@anonym_7cd8e6 nuž, sklamaných na oboch stranách je zrejme priveľa. Možno viac ako optimistických?
@slobodnyanonym je ich nastastie este dost. Ale necitaj si radsej nedavnu diskusiu, kde sa tu zeny predbiehaju, ktora viac podvadza potajme svojich muzov, lebo stratis akukolvek nadej 🙂
existuje chlap, ktory nevypisuje stetkam po internete casom?
@anonym_c3e055 ano
@slobodnyanonym verne ano a dobra zena znamena pre kazdeho nieco ine, ale ak budes hladat, tak najdes aj dobru aj vernu.
@slobodnyanonym je ich nastastie este dost. Ale necitaj si radsej nedavnu diskusiu, kde sa tu zeny predbiehaju, ktora viac podvadza potajme svojich muzov, lebo stratis akukolvek nadej 🙂
@anonym_b1d64c Nedávno bola diskusia, kde sa neverní chlapi vysmievali verným a nazvali ich zúfalcami. Že každý, kto nie je zúfalý trtko podvádza, keď sa mu zadarí.
@anonym_c3e055 ano
@anonym_b1d64c aj ja som si myslela, ze takeho mam
Ty si aj dobry aj verny?
Najlepšia doba po materiálnej stránke ale po tej medziludskej to sme sa dostali na dno
Lebo vzťahy nie sú nútené, obrovská sloboda v rozhodnuti, krivé pohlady na rozchody a rozvody neexistuju a ajtak ľudia sa podvádzajú miesto toho aby mali gule a hrdosť a sa rozišli..a ked sa niekto v tom predbieha len si umelo navyšuje ego lebo nie ze silná osoba ale aspoň z časti normálna sa bez problemov rozíde a potom sa peleši s kým chce
@anonym_b1d64c Nedávno bola diskusia, kde sa neverní chlapi vysmievali verným a nazvali ich zúfalcami. Že každý, kto nie je zúfalý trtko podvádza, keď sa mu zadarí.
@anonym_6887b7 to je strasne
@anonym_6887b7 presne to píšem,to sú bez guľoví chlapci co maju neuspokojivy vzťah,tak sa akože statuju 😅ale nic závideniahodné nevedieť ukončiť vzťah
Ak máš problém so zlými a nevernými, tak vedz že čo vyžaruješ, to priťahuješ.Keby bola s tebou šťastná, nepodvádza.Takže ak nabudúce natrafíš na dobrú a vernú, tak bude možno charakter a rozíde sa s tebou ,aby ťa nemusela podvádzať.Poradím ti -hĺadaj najprv problém v sebe a potom v druhých.
@slobodnyanonym Samozrejme,ze sme. Ja som jedna z nich. Som dobra, verna, starostliva....
Ak máš problém so zlými a nevernými, tak vedz že čo vyžaruješ, to priťahuješ.Keby bola s tebou šťastná, nepodvádza.Takže ak nabudúce natrafíš na dobrú a vernú, tak bude možno charakter a rozíde sa s tebou ,aby ťa nemusela podvádzať.Poradím ti -hĺadaj najprv problém v sebe a potom v druhých.
@anonym_6887b7 a toto by si povedala aj v opačnom garde ženám, ktoré sem píšu svoje trápenia s mužmi?
@slobodnyanonym verná som na 100%, či aj dobrá to netuším 😀 ale asi hej, keď to môj manžel si mnou toľko rokov vydrží 🤔
@slobodnyanonym a koľko by si ich chcel,keď píšeš v množnom čísle? Alebo si len robíš štatistiku?
Ty vieš byť verný?
Ak áno daj si na papier, čo dobré má ona v sebe obsahovať (vrátane vernosti) ,zo 10 bodov a nech takú stretneš.Napíš si aj dátum lebo max. 1 rok sa čaká,aby ti to život dal.A keď ju stretneš,stačí 8 bodov z 10 ,lebo nikto nedostane úplne všetko=dokonalosť.Ale možno budeš mať šťastie na všetkých 10 bodov, čas ukáže...
A čo je vernosť pre teba?
Lebo iba zaľúbený človek NEpodvedie.Ak ťa ale už prestane ľúbiť, tak mnohé si nájdu najprv kamaráta,a po rozchode s tebou ,sa s ním dajú dokopy.
A ak ťa podviedla a vraví,že ťa ľúbila,tak si natrafil možno na radodajku.Takej je príležitosť všade..niesi pre ňu jediný.Jej sa páčia proste mnohý muži a musí ich mať nejak.
Ak v tom teda nebol alkohol či drogy.Tam sa už nekontroluješ, tam ťa "riadi" alkohol,mariška atď.
@slobodnyanonym
Sú.
Len nie z okolia BA a západ Sk.
Také ženy nájdeš na strednom a vých.Slovensku

Nie