Existujú dobré a verné ženy?
Su v dnešnej dobe dobré a verné ženy?
existuje chlap, ktory nevypisuje stetkam po internete casom?
@anonym_c3e055
No keď ho tá doma nedokáže uspokojiť,čo mu zostáva ?
@anonym_f93df0 velmi, velmi primitivna reakcia. Nieco ako ze kazdy stredoslovak voli sns a kazdy vychodniar je stresteny a hlucny.
A ty si urcite z vychodu a byvas na strednom slovensku a denne odhanas 30 napadnikov, lebo taka verna a dobra zena ako ty sa len tak nenajde🤣🤣🤣
@anonym_e4c9c4
Úplne si ma odhalila.
Vyšantila som poriadne za mlada, užila som si všetko,čo život ponúka, ...teraz je zo mňa kľudná a verná partnerka.
@slobodnyanonym Ano, ja som taka 🙂 p.s. aj skromna k tomu vsetkemu 😅
@anonym_a13a0d aj ja som taká 😜
@slobodnyanonym po tom čo tu včera predvádzali v jednej diskusii, tak totálne minimum žien tu na mk, ale aj celkovo, nie je morálne dno. 🤮
ci som “dobra” by museli posudit moji najblizsi, ale podviest som este nepodviedla za mojich skoro 40 rokov 🙃
@anonym_e4c9c4 Nuz, pravdu povediac som z vychodu, ba priam z dalekeho ,takze zemepisne spadam do teritoria (podla danej diskutujucej) 😀 A dokonca tu aj aktualne uz 16r. zijem. Ale bola som medzitym na skusy aj na zapade. Nastastie ma to nepokazilo. A stal som ostala dobra a verna zienka 🙂
@anonym_c3e055
No keď ho tá doma nedokáže uspokojiť,čo mu zostáva ?
@anonym_f93df0 a ked dokaze? a nic to s tym nema spolocne? a pise zaradom hocicomu co dycha? Minimalne kazdy tyzden su tu dve temy o blbcoch

@slobodnyanonym
Sú.
Len nie z okolia BA a západ Sk.
Také ženy nájdeš na strednom a vých.Slovensku
@anonym_f93df0 velmi, velmi primitivna reakcia. Nieco ako ze kazdy stredoslovak voli sns a kazdy vychodniar je stresteny a hlucny.
A ty si urcite z vychodu a byvas na strednom slovensku a denne odhanas 30 napadnikov, lebo taka verna a dobra zena ako ty sa len tak nenajde🤣🤣🤣