Hygienické návyky a vplyv na partnerské vzťahy
Od mala sme v rodine naučení , že sa po veľkej potrebe umývame . Mala som priateľa , mám okolo 20tky.
Priateľ toto pravidlo , návyk dodržiaval tiež. Proste hneď sprcha, preto som nemala problém mať aj sex napr, po ceste domov z výletu.
Ja to pociťujem ako obrovskú úzkosť.
S týmto priateľom už pár netvoríme.
A tu nastal extrémny problém.
Neviem si nájsť partnera. Jednoducho aj keď som sa s niekým stretávala , tak po ceste domov napr. išiel na veľkú potrebu na pumpu a potom bez umytia chcel, aby sme mali spolu sex.
Druhý partner, s ktorým som sa stretávala podobne.
Nedokážem to vysvetliť obyčajným ľuďom, je to obrovská úzkosť a ja radšej budem sama , čo to je OCD? Či co?
Je to fakt na liečbu?
Ja prosto nedokážem byť s niekým , kto si hneď po potrebe neumyje zadok.
A nejde len o sex,mne vadí ,keď si zadok neumyje ,aj keď by sme v ten deň sex nemali mať.
Existuje ešte niekto ako ja? Asi len môj ex partner..
Ako na jednej strane to chapem na druhej si v beznom zivote to neviem predstavit 100% dodrziavat v robote sprchu vobec nemame, rovnako tak ked mi treba v restauracii alebo OC alebo hocikde mimo domu/ubytovania. Takze na jednej strane podla mna s tym prehanas na druhej je divne chciet sex bez vopred sprchy. A ked pises, ze od mala si tak naucena ako si to riesila v skole? Tam tiez sprchy nie su, to stale zadrziavas kym budes niekde kde sa da aj hned po tom osprchovat?
A prečo nemáš pri sebe mokrý toaletak a keď ide n záchod tak mu ho strč do ruky
Inak fakt ako na benzinke umyť zadok?
a ten zadok ste si na pumpe umyvali kde. v umyvadle hadam nie.
@anonym_f16c51 no ja nechodím nikde inde na veľkú a keď sa mi to ozaj stane výnimočne , prvé po umytí rúk, keď pridem domov , idem umyť zadok. Neznesiem to , ani vlhčene, ani iné náhrady . Jedine sprcha
@anonym_autor neriešim , že zadok si mal umyť v umývadle na pumpe.. veď mne je to jasné , ja proste len pocit toho alebo to že viem, že bol a neumyl sa , lebo nemal možnosť neznesiem ..
Proste to nepochopite,myslela som si
Ja to tiež nechápem
Lebo realny život nieje len o vyprazdneni sa a mať hned k dispozícii sprchu
A zadržiavať nieje nič moc,to by sa človek nemohol pohnúť z domu
Neviem prečo to tak citlivo pocitujes ale snáď sa niekto najde taký istý
@anonym_autor neriešim , že zadok si mal umyť v umývadle na pumpe.. veď mne je to jasné , ja proste len pocit toho alebo to že viem, že bol a neumyl sa , lebo nemal možnosť neznesiem ..
Proste to nepochopite,myslela som si
@anonym_autor ty si nemusíš umyť🍑,ale iný ani?
nuž musíš si nájsť takého, čo sa po veľkej sprchuje. good luck pri výberovom konaní.
najdi si turka a doma namontuj bidet
Môj manžel sa tiež stále umýva, tiež tak bol doma naučený. Do nového bytu som dala aj bidetovu sprchu do wc, ale má radšej sprchu. Ja používam niekedy tú bidetovu sprchu, inokedy vlhceny toaletný. Aj kolegyňu mám, čo tiež sa po každej potrebe sprchuje. Ale úzkosti z toho nemá nikto. Keď sa to deje mimo domu, tak hneď po príchode sprcha.
Môj manžel sa tiež stále umýva, tiež tak bol doma naučený. Do nového bytu som dala aj bidetovu sprchu do wc, ale má radšej sprchu. Ja používam niekedy tú bidetovu sprchu, inokedy vlhceny toaletný. Aj kolegyňu mám, čo tiež sa po každej potrebe sprchuje. Ale úzkosti z toho nemá nikto. Keď sa to deje mimo domu, tak hneď po príchode sprcha.
@anonym_964983 Ježiš , existuje niekto ako ja
nuž musíš si nájsť takého, čo sa po veľkej sprchuje. good luck pri výberovom konaní.
@anonym_14fc32 ja viem, že tomu nerozumiete , ja to na jednu stranu chápem , na druhej strane to je pre mňa nepredstaviteľné
@anonym_14fc32 ja viem, že tomu nerozumiete , ja to na jednu stranu chápem , na druhej strane to je pre mňa nepredstaviteľné
@anonym_autor ty pri sexe olizuješ tomu človeku zadok?
@anonym_autor tak toto naozaj neviem ci toto tu niekto pochopi, ako keby si to pozadovala iba pred sexom tak dobre, ale aj mimo sexu, ved ist na velku potrebu je normalna vec a ked ti ten clovek nesmrdi, tak co riesis, nedostanes z toho ziadnu chorobu ani nic a predstav si, ze inde mas mnoho bakterii.
Prosím Vás, kto vymýšľa tieto témy?
najdi si turka a doma namontuj bidet
@anonym_39ff93 doma mám všetko podľa predstáv, nie je to len turek , je to aj na Slovensku , len čo, mám sledovať každého chlapa alebo na neho vybaliť, počúvaj umyvas si zadok po veľkej potrebe? Je to ťažké pre mňa. To by nepochopite , bežní ľudia, čo si klepkaju po čele, po mojom príspevku ..
Prosím Vás, kto vymýšľa tieto témy?
@anonym_013acf reálni ľudia
@anonym_013acf reálni ľudia
@anonym_autor neveriiim
@anonym_autor áno, si kompulzivna, veď sama cítiš, že to nie je normálne. Smer lekár, lebo sa z toho zbláznis, keď podľa umývania zadku budeš vyberať partnera...a čo raz deti...samé hovienka atď...ako to ustojis
@anonym_autor ty pri sexe olizuješ tomu človeku zadok?
@anonym_97f18b neolizujem, nemá to nič s tým spojené. Je to pomyslenie na to, že sa neumyl. Je to jednoducho niečo, čo nepochopíš , keď to nepociťuješ
A keď už sme pri tom, áno sú aj ľudia , čo si olizuju zadky
Možno nejaká fóbia z baktérií?len vieš ani sprcha nezaručuje čistotu
Niekto sa osprchuje,len aby bolo
Pre mňa napr bidet nieje riešenie na čistotu
Treba dobrú sprchu , teplú vodu,mydlo a poriadne umyť
A nie ledva tečúca voda z bidetu a väčšinou studená
@anonym_97f18b neolizujem, nemá to nič s tým spojené. Je to pomyslenie na to, že sa neumyl. Je to jednoducho niečo, čo nepochopíš , keď to nepociťuješ
A keď už sme pri tom, áno sú aj ľudia , čo si olizuju zadky
@anonym_autor toto je už na lekára.
@anonym_autor áno, si kompulzivna, veď sama cítiš, že to nie je normálne. Smer lekár, lebo sa z toho zbláznis, keď podľa umývania zadku budeš vyberať partnera...a čo raz deti...samé hovienka atď...ako to ustojis
@anonym_619312 no ono to znie vtipne. Ale j aby som najradšej dala ako prvú otázku , umyvas si zadok po potrebe? A nie ako sa voláš...hej , mám poruchu , kým som mala partnera , nepociťovala som tento problém, lebo sme boli na jednej vlne v tomto
@anonym_autor toto je už na lekára.
@anonym_97f18b asi ano
Mna by viac ako niekoho neumyta ritna dierka trapilo, ze ten niekto chce odo mna sex po ceste z vyletu. Niekde na odpocivadle na zadnom sedale auta alebo vo vlaku alebo vo vytahu alebo kde vlastne? Vsak ked pridete domov, hadam sa osprchujete a tak hupnete na seba. Alebo som nejaka skostnatela a nemam dost fantazie pre korenisty sexualny zivot... Zas mam pochopenie pre to, ze ludia su roznym sposobom uleteni, takze aj tvoja obcesia umytym zadkom ma sice udivuje, ale tak uz viem, ze aj taki su.
Možno nejaká fóbia z baktérií?len vieš ani sprcha nezaručuje čistotu
Niekto sa osprchuje,len aby bolo
Pre mňa napr bidet nieje riešenie na čistotu
Treba dobrú sprchu , teplú vodu,mydlo a poriadne umyť
A nie ledva tečúca voda z bidetu a väčšinou studená
@anonym_ba02a6 vsimla si si, ze doba pokrocila a v bidetoch uz tecie tepla voda? Pri bidetovej sprske aj celkom silnym prudom, netreba si podvozok studenou vodou umyvat
@anonym_autor prepáč, ale toto je na psychiatra 😀 nevieš sa poriadne utrieť či čo? To sa po každej veľkej potrebe umývaš? 😀😀 preboha, daj si tabletky predpísať
@anonym_ba02a6 vsimla si si, ze doba pokrocila a v bidetoch uz tecie tepla voda? Pri bidetovej sprske aj celkom silnym prudom, netreba si podvozok studenou vodou umyvat
@anonym_4c9c9a ja nehovorím, že doba nepokrocila
Ale pre niekoho je to ok ledva prúd a keď ešte aj studena voda ako keby to bolo vybavené
To musí byt riadny prúd pre mna a v sprche,niekto mava aj sprchovu hlavicu ako keby dážď padal bez nastavení a to tiež pre mňa na hygienu nestačí 😅
No len ja našťastie nemám z toho fóbiu 🙂
Ja len ma margo toho, že tiež nie vždy bidet znamená super hygiena alebo sprcha🙂
Mna by viac ako niekoho neumyta ritna dierka trapilo, ze ten niekto chce odo mna sex po ceste z vyletu. Niekde na odpocivadle na zadnom sedale auta alebo vo vlaku alebo vo vytahu alebo kde vlastne? Vsak ked pridete domov, hadam sa osprchujete a tak hupnete na seba. Alebo som nejaka skostnatela a nemam dost fantazie pre korenisty sexualny zivot... Zas mam pochopenie pre to, ze ludia su roznym sposobom uleteni, takze aj tvoja obcesia umytym zadkom ma sice udivuje, ale tak uz viem, ze aj taki su.
@anonym_4c9c9a vieš čo je najlepšie na výlete? Sex 😆😆😆
@anonym_autor prepáč, ale toto je na psychiatra 😀 nevieš sa poriadne utrieť či čo? To sa po každej veľkej potrebe umývaš? 😀😀 preboha, daj si tabletky predpísať
@anonym_eb092c dám, ďakujem

a ten zadok ste si na pumpe umyvali kde. v umyvadle hadam nie.