icon

Je Bianka Rumanová vhodným príkladom pre naše deti?

11. sep 2025

To vážne je toto čudo príklad pre naše deti?

Strana
z4
balerina2025
11. sep 2025

ja ani neviem kto to je :D

anonym_16d05a
11. sep 2025

@anonym_autor trapas

mili2016
11. sep 2025

@anonym_autor tu je presne vidieť ako ju doslova pohltila sláva.

binarypete
11. sep 2025

A kto ti povedal ze je to priklad pre nase deti? :D

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_8d7802
Odpoveď bola odstránená
anonym_48760c
11. sep 2025

@anonym_autor len sa na nu človek pozrie a hneď vidi aká je to blbka 🤭

pasomnica
11. sep 2025

A čo s tým majú deti? Netreba ju sledovať a hotovo.

simik22
12. sep 2025

Neviem ako tvoje deti, ale moje netušia kto to je.

anonym_3d2e43
12. sep 2025

@anonym_autor ??? Šak tvoje decko ju nemusí sledovať 🤣

taktotedanie
12. sep 2025

@anonym_autor preco by to mal byt priklad pre dieta?
Neviem ako ty vychovavas dieta ak mobilom a pristupom na internet tak sa necudujem
Pokial je uz dieta starsie tak si mala kopu rokov casu dieta vychovat k tomu aby vedelo rozoznat tieto pseudohviezdy a hladalo priklad pre seba niekde inde
Takze chyba je niekde u teba?

laskonka_lasky
12. sep 2025

No...Bianka si az moc uverila, je mi jej luto😆velmi lacna bola vcera.

ivik4
12. sep 2025

Chudera no

spongebob1
12. sep 2025
@taktotedanie

@anonym_autor preco by to mal byt priklad pre dieta?
Neviem ako ty vychovavas dieta ak mobilom a pristupom na internet tak sa necudujem
Pokial je uz dieta starsie tak si mala kopu rokov casu dieta vychovat k tomu aby vedelo rozoznat tieto pseudohviezdy a hladalo priklad pre seba niekde inde
Takze chyba je niekde u teba?

@taktotedanie Trosku ostre slova. Ja by som si nebola taka ista ani svojimi detmi. Dostanu sa do zlej partie a tvoja vychova im vyfuci z hlavy.

milanemila
12. sep 2025

@anonym_autor preco by mala byt vzorom pre nase deti? Tak ked rodicia nechaju deti pol dna cumakovat do telefonu a hladat si tam “vzory”, tak to potom nie je chyba Bianky Rumanovej alebo inej “onej” ze aj deti sleduju kazdy prd co spravi.
Ja ako rodic ucim dieta hodnotam a tomu, co je dolezite, akych ludi sa oplati obdivovat a je vela inspirativnych ludi aj na instagrame. Rodic ale musi byt sprievodca pre dieta a nie obvinovat kadekoho akym je zlym prikladom pre jeho dieta. Vsak ano ludia su taki aj onaki a niektori au naozaj zlym prikladom ale vzdy tu taki budu 🤷🏼‍♀️

natalka13
12. sep 2025

Ty davas tuto osobu ako priklad detom?

anonym_c99b6a
12. sep 2025

@anonym_autor ju sleduje tak moja generácia čiže ľudia 20+ čiže sa nemusíš báť o svoje deti. A navyše existuje veľa oveľa viac kontroverzných a nevhodných influencerov ako je Rumanová. A tých sledujú deti

ariannazara
12. sep 2025

Trapka co si mysli ze je Kim Kardashian😆

mandzula
12. sep 2025

Ja nerozumiem, zeny, comu nerozumiete s tym prikladom pre deti. Je to proste osoba, ktora ma teraz svojich pat minut slavy a, ano, k jej videam sa dostavaju aj deti - a o to autorke ide, ze tato osoba ako influencer moze byt pre niekoho prikladom. Vyzretemu cloveku je jasne, ze je to plytka osoba, pre deti a mladez moze byt, naopak, nasledovaniahodna.

felycity
12. sep 2025

Zdá sa mi, že väčšina tu úplne nepochopila, čo chcela autorka pôvodného príspevku povedať. Nešlo jej o to, ako si má ona vychovávať dieťa . Ide o kritiku konania BR na sociálnych sieťach (nahota, spôsob prezentácie) a o otázku, aký vzor sa dáva deťom - resp mldšej generácie a mladým ľuďom. To je podstatná téma.
Ide o to ako sociálne site/ influnceri ( influnce - ovplyňovať) sa prezentujú, je tu predsa istým spôsobom zodpovednosť influencerov za obraz, ktorý vytvárajú verejne. Obzvlášť, ak už nejde len o sociáne siete, ale rôzne eventy cez TV ako bola práve TV JOJ party ... samozrejme, že úlohou rodiča je vysvetlovať atd , ale nie vždy sa podarí dosiahnúť to, že dieťa nepidlahne tomu to fenoménu... a inak ako vychovávate deti vy, keď nektoré ani čítať s porozumením neviete a hneď ste písali "útočnejšie príspevky " na výchovu autorkiných detí ?

ukgirls
12. sep 2025

prikladom pre deti su v prvom rade rodicia. a ty ak im dovolis pozerat take blbosti a cucat na socialne siete rozhodne spravny priklad niesi a uz duplom nie ak este o tom aj pises diskusiu namiesto venovania sa detom-ak dake mas

mandzula
12. sep 2025
@felycity

Zdá sa mi, že väčšina tu úplne nepochopila, čo chcela autorka pôvodného príspevku povedať. Nešlo jej o to, ako si má ona vychovávať dieťa . Ide o kritiku konania BR na sociálnych sieťach (nahota, spôsob prezentácie) a o otázku, aký vzor sa dáva deťom - resp mldšej generácie a mladým ľuďom. To je podstatná téma.
Ide o to ako sociálne site/ influnceri ( influnce - ovplyňovať) sa prezentujú, je tu predsa istým spôsobom zodpovednosť influencerov za obraz, ktorý vytvárajú verejne. Obzvlášť, ak už nejde len o sociáne siete, ale rôzne eventy cez TV ako bola práve TV JOJ party ... samozrejme, že úlohou rodiča je vysvetlovať atd , ale nie vždy sa podarí dosiahnúť to, že dieťa nepidlahne tomu to fenoménu... a inak ako vychovávate deti vy, keď nektoré ani čítať s porozumením neviete a hneď ste písali "útočnejšie príspevky " na výchovu autorkiných detí ?

@felycity u niektorych absolutne nepochopenie temy, ale klasika, podme rychlo z autorky vytvorit debila, ktory zle vychovava svoje deti. Komentar ukgirls hovori za vsetko.

anonym_b80af9
12. sep 2025

V dnesnej dobe dieta nepotrebuje vlastny mobil ci pocitac na to, aby sa dostalo k obsahu na internete. A odjakziva dieti prisli do stadia, kedy vsetko rodicovske negovali a to co je vonku, v okoli, medzi kamaratmi a kde kade je cool. Takze tvarit sa, ze ja vychovavam dobre je len slepota a naivita rodica.
Nepoznam tuto osobu, vcera som prvy krat videla to dielo. Mna vsak okrem toho vplyvu na ovplyvnitelnu cast obyvatelstva zaraza to, ze vobec niekto dovolil cloveku vyjst na verejnost nahemu.
Ked demonstrovali zeny, ze je prirodzene kojenie a ma byt tolerovane na verejnosti a zacali svoje deti kojit v ramci protestu niekde v parku, tak ich od tial vyhadazali ako handry. Ale tu si nejaka mentalne invalidna osoba vyjde na verejnost, pred kamery a fotoaparaty uplne nude a nikto s tym nic neurobi? Toto mna zaraza este viac.

taktotedanie
12. sep 2025
@spongebob1

@taktotedanie Trosku ostre slova. Ja by som si nebola taka ista ani svojimi detmi. Dostanu sa do zlej partie a tvoja vychova im vyfuci z hlavy.

@spongebob1 stale plati moj komentar vyssie
Pekny den

hederamonstera
12. sep 2025

Joj, ja som ju este davno davno mala rada, pacila sa mi jej zenska sila a ako je uspesna v biznise. To bol pekny priklad pre “deti”(skor by som ich uz nazvala teenagerkami, mensie deti nie). Ale potom co zacala zo seba robit pri Jovineckovi a teraz po rozchode s nim…tak to je uz na grc a vzdy si pomyslim na jej rodicov, ze ako sa musia citit, ked ju taku vidia na ig. Ale uz ju nesledujem, tak neviem co sa stalo vcera? Uz sa ukazala uplne naha?😄

anonym_b3bec6
12. sep 2025

Preco kazdy na nu nadava? A ked vcera si uverila, tak co? Ma dokonale telo, moze si dovolit. Presne toto mala v plane, aby sa o nej co najviac pisalo. :D Dosiahla to! Bola naha, ano, ale neukazala nic. 😜 nebolo to vobec lacne! Je to shoooooow, ludia. 😀🙏

autor
12. sep 2025
@mandzula

Ja nerozumiem, zeny, comu nerozumiete s tym prikladom pre deti. Je to proste osoba, ktora ma teraz svojich pat minut slavy a, ano, k jej videam sa dostavaju aj deti - a o to autorke ide, ze tato osoba ako influencer moze byt pre niekoho prikladom. Vyzretemu cloveku je jasne, ze je to plytka osoba, pre deti a mladez moze byt, naopak, nasledovaniahodna.

@mandzula som rada že to aspoň niekto pochopil. Ja mam ešte malé dieťa ale sama viem ako dokážu teenagerov zblbnuť takéto "pseudohviezdy" a snazia sa byť ako oni. To som tým myslela. Nie nesledujem ju vyskakuje to na mňa všade po fb..

autor
12. sep 2025
@felycity

@felycity ďakujem 🙏 to je móda tu na MK ani nepochopiť ale rovno zhodiť človeka

autor
12. sep 2025
@ukgirls

prikladom pre deti su v prvom rade rodicia. a ty ak im dovolis pozerat take blbosti a cucat na socialne siete rozhodne spravny priklad niesi a uz duplom nie ak este o tom aj pises diskusiu namiesto venovania sa detom-ak dake mas

@ukgirls prepáč ale pisala som to večer o 23 keď moje dieťa už dávno spalo. Už si spokojná že si si "kopla" ?

hederamonstera
12. sep 2025

Aha, tak uz som videla co sa stalo…no trapne, a este aj tu trapnost opakuje po inych ludoch.

Strana
z4