icon

Je Bianka Rumanová vhodným príkladom pre naše deti?

11. sep 2025

To vážne je toto čudo príklad pre naše deti?

ukgirls
12. sep 2025
@anonym_autor

@ukgirls prepáč ale pisala som to večer o 23 keď moje dieťa už dávno spalo. Už si spokojná že si si "kopla" ?

@anonym_autor nekopla..napisala som pravdu a ta sa nemusi pacit kazdemu

autor
12. sep 2025
@hederamonstera

Joj, ja som ju este davno davno mala rada, pacila sa mi jej zenska sila a ako je uspesna v biznise. To bol pekny priklad pre “deti”(skor by som ich uz nazvala teenagerkami, mensie deti nie). Ale potom co zacala zo seba robit pri Jovineckovi a teraz po rozchode s nim…tak to je uz na grc a vzdy si pomyslim na jej rodicov, ze ako sa musia citit, ked ju taku vidia na ig. Ale uz ju nesledujem, tak neviem co sa stalo vcera? Uz sa ukazala uplne naha?😄

@hederamonstera tak no večer o 11 po celom dni s malým bábätkom to už človeku veľmi nemysli 😂 nenapadlo ma že vzor "pre teenagerov" ale stále sú to naše deti aj keď už dospievaju

mysiarka
12. sep 2025

Jedine tak prikladom toho, ako sa neprezentovat. Ja neviem co akoze na toto jej predvadzanie napriklad hovoria jej rodicia, ako to beru.

hederamonstera
12. sep 2025
@anonym_autor

@hederamonstera tak no večer o 11 po celom dni s malým bábätkom to už človeku veľmi nemysli 😂 nenapadlo ma že vzor "pre teenagerov" ale stále sú to naše deti aj keď už dospievaju

@anonym_autor ja som to nijako nemyslela na teba🙂 len tu si pod pojmom deti asi predstavili, ze to ukazujes 3 rocnemu🤭🤭 akokeby sa teenageri nevedeli dostat k takemuto obsahu aj ked to maju zakazane(nehovoriac o tom, ze zakazane este viac laka).

Nuz v takejto povrchnej dobe je jedine mozne riesenie mat vyborny vztah s dietatom, ktore mi veri a viem sa s nim o takychto veciach porozpravat.

tilly
12. sep 2025
@ariannazara

Trapka co si mysli ze je Kim Kardashian😆

@ariannazara aká krajina, taká Kim 🤣🤣. Aj keď tu chcela byť asi za inú fasistovu manželku

anonym_ed37f4
12. sep 2025

… nejde o ňu, ako sme videli všetci ona je žiaľ chorá, určite sú tam nejaké traumy a psychické problémy. Zdravý človek sa takto nechová ani neprezentuje. Skôr je smutné, že média dávajú tomuto celému a ľuďom ako ona priestor … a to môže ovplyvňovať mladých ľudí.

anonym_2811f8
12. sep 2025

Ahoj, na túto tému sa mi hodí otázka jednej našej pani ministerky: "A to je gdo?"🤣

anonym_30fca5
12. sep 2025

@anonym_autor čo sa z nej stalo je úplný hnus

evcagabi
12. sep 2025

Absolutne ma nezaujima 😅 ako trapka sa opici po inej Bianke ale tak co.. v hlave nema tak predvadza skatulu aby si zvysila sledovanost

macatt
12. sep 2025

Postavu má peknú o to pokoj, ale mohla vymyslieť niečo originálnejšie a nie sa opičiť po ,,celebritách,,
Je to čudný trapas v jej pripade a ísť touto cestou jej moc neprospeje, len sa zaradí medzi ďalšie hračky pre pánov..

binarypete
12. sep 2025
@anonym_b3bec6

Preco kazdy na nu nadava? A ked vcera si uverila, tak co? Ma dokonale telo, moze si dovolit. Presne toto mala v plane, aby sa o nej co najviac pisalo. :D Dosiahla to! Bola naha, ano, ale neukazala nic. 😜 nebolo to vobec lacne! Je to shoooooow, ludia. 😀🙏

@anonym_b3bec6 ked toto nebolo lacne tak uz potom neviem co je :D

evivb
12. sep 2025
@binarypete

@anonym_b3bec6 ked toto nebolo lacne tak uz potom neviem co je :D

sabca99
12. sep 2025

Vsak netreba detom dovolit v skorom veku socialne siete a vybavene. Moja dcera nema ani potuchy, kto to je a ani neuvidi, co robi a ako sa zhovaduje. 🙏

tilly
12. sep 2025

Mňa skôr štve, že decká vidia, že títo ľudia, čo v zásade nevytvárajú žiadne hodnoty, majú strašne veľa peňazí a prezentujú ich. Potom si decká myslia, že vlastne mať veľa peňazí je len tak.

binarypete
12. sep 2025
@evivb

@evivb a toto znamena ze to nieje lacne? Nielen ze to je lacne este to ani nieje kontroverzne a uz vobec nie originalne ked sa len okopirovala Westovu zenu. Ked uz lacno tak aspon originalne nabuduce. ;)

maminkadeticiek
12. sep 2025

Odkedy sa to berie tak,ze influencer ma byt prikladom detom?Je to len jedna z xy postaviciek ktorym sa nechce robit,tak sa rozhodli zarabat si takymto sebaprezentovanim.Kazdy rodic by sa mal zaujimat koho deti sleduju,co si o nich myslia,si sa im paci akk sa prezentuju,alebo nie,skratka diskutovat,zaujimat sa,formovat ich nazory.Ked rodic takto pracuje a zije so svojimi detmi,neexistuje aby taketo idividua brali za priklad.Mimochodom Bianca sice nema na poriadnu robu,ale je este jedna z tych lepsich.Minule som si so zaujmom pozrela tie matohy,ktore si pozyva Oskar Barami a to je este len odpad.Strasny odpad a ku podivu najma zenske.A pritom je teb Oskar jeden sikovny chalan a tiez dava priestor takemuto odpadu hoci sam ma velky vplyv na mladych.Skratka tieto rarohy pre ciselka predaju aj svoju rodinu.

anonym_62c3f8
12. sep 2025
@anonym_b3bec6

Preco kazdy na nu nadava? A ked vcera si uverila, tak co? Ma dokonale telo, moze si dovolit. Presne toto mala v plane, aby sa o nej co najviac pisalo. :D Dosiahla to! Bola naha, ano, ale neukazala nic. 😜 nebolo to vobec lacne! Je to shoooooow, ludia. 😀🙏

@anonym_b3bec6 Takto pekne sa dá opísať, keď má niekto vymetené v hlave. Že uverila si 😁 Striptérky si všetky uverili. Vyžitá bia si konečne uverila😁

felycity
12. sep 2025
@ukgirls

prikladom pre deti su v prvom rade rodicia. a ty ak im dovolis pozerat take blbosti a cucat na socialne siete rozhodne spravny priklad niesi a uz duplom nie ak este o tom aj pises diskusiu namiesto venovania sa detom-ak dake mas

@ukgirls tvoj príspevok nie je o pravde ( okrem toho, rodič nemá právo písať príspevky, pozrieť si TV , musí byť nonostop k dispozícii dieťaťu!? a ty? máš zrazu právo písať príspevok? keď už poučuješ autorku..), je emočný a útočný - osobný útok než odpoveď k téme. Autorka nechcela hovoriť o tom, že rodičia nemajú byť vzorom – to je jasné, že rodičia sú v prvom rade vzor . Išlo jej o to, že aj keď doma vychovávame najlepšie ako vieme, teenagerov aj tak ovplyvňuje svet influencerov a sociálnych sietí. To je realita dneška.
Namiesto toho, aby sme sa nenavážali do autorky, by možno bolo lepšie baviť sa o tom, ako to riešiť – lebo zakázať deťom sociálne siete úplne sa v praxi väčšinou už nedá. Možno to pochopíš keď budeš mať 17-18 ročnú mládež doma..., ktorá bude raz tiež potom vzorom mladším..

anonym_5d2255
12. sep 2025

Je zarážajúce koľko ludi ju a jej podobne sleduje 🙈 a budme úprimne, väčšinou ide o mladé ročníky. Takže niekoho deti ju naozaj berú ako svoj vzor asi 🫣 nechapem kam sme sa ako spolocnost dostali, ze takýto typ ľudí sledujeme a robíme z nich "hviezdy"🫣 kedysi celebrita aj niečo vedela a niečo reálne dokázala... a teraz?! 🫣

martinka13
12. sep 2025

A to je kto?

dennissa16
12. sep 2025
@taktotedanie

@anonym_autor preco by to mal byt priklad pre dieta?
Neviem ako ty vychovavas dieta ak mobilom a pristupom na internet tak sa necudujem
Pokial je uz dieta starsie tak si mala kopu rokov casu dieta vychovat k tomu aby vedelo rozoznat tieto pseudohviezdy a hladalo priklad pre seba niekde inde
Takze chyba je niekde u teba?

@taktotedanie a toto všetko, co píšeš, píšeš ako mama kolko ročného dieťaťa….?

anonym_37e344
12. sep 2025

Ja ju nepoznám, asi som už stará 🤣alebo to je tým, že ma skôr zaujme človek, čo niečo prínosné v živote dokázal...škoda, že toto dievča si neváži samu seba, keď sa tak lacno odhaľuje..nepochopila som, že čo tým myslela...že to, čo urobí bude mať vo finále aj peknú myšlienku..každopádne mne je jej ľúto...

zmrzlinka2021
12. sep 2025
@anonym_8d7802
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_8d7802

Nahlásený príspevok.

Bez ohľadu či sa ti páči alebo nie, názor sa dá podať aj slušne. Tvoje vyjadrovanie je úbohé

hederamonstera
12. sep 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_8d7802

Nahlásený príspevok.

Bez ohľadu či sa ti páči alebo nie, názor sa dá podať aj slušne. Tvoje vyjadrovanie je úbohé

@zmrzlinka2021 neprezivaj tak obycajne slova

marca12
12. sep 2025

@anonym_autor Normalne som aj ja v soku z nej. Nie kvoli nahote,dnes je bezne putat pozornost. Ale kvoli fejkovaniu. Okopiruje niekoho ineho,to mi nejde do hlavy. A k tym relaciam co vysielaju sa ani nejdem vyjadrujem. Nerozumiem ako to moze niekto pozerat,ake vzory maju dnesne deti.

nikha2809
12. sep 2025
@tilly

@ariannazara aká krajina, taká Kim 🤣🤣. Aj keď tu chcela byť asi za inú fasistovu manželku

@tilly toto ani Kim nespravila, ale jeho aktuálna manželka... 😂

podbel2512
12. sep 2025

Jovinecko velmi dobre spravil veru. Ta jeho nova frajerka je zlata,prirodzena. Bianke preskocilo z tej slavy uz

marca12
12. sep 2025
@mysiarka

Jedine tak prikladom toho, ako sa neprezentovat. Ja neviem co akoze na toto jej predvadzanie napriklad hovoria jej rodicia, ako to beru.

@mysiarka Ona uz zmagorila aj svojich rodicov. Uz aj oni maju IG a jedna velka hanba ich trapne videa castokrat so sex.podtonom. otrasna rodina. Jovinecko moze byt rad,ze sa od nich dostal.

marca12
12. sep 2025
@anonym_5d2255

Je zarážajúce koľko ludi ju a jej podobne sleduje 🙈 a budme úprimne, väčšinou ide o mladé ročníky. Takže niekoho deti ju naozaj berú ako svoj vzor asi 🫣 nechapem kam sme sa ako spolocnost dostali, ze takýto typ ľudí sledujeme a robíme z nich "hviezdy"🫣 kedysi celebrita aj niečo vedela a niečo reálne dokázala... a teraz?! 🫣

@anonym_5d2255 A najsmutnejsie,ze takymto pseudo celebritam rozdavaju zdarma auta,reklamne predmety.....a ti,co by si to skutocne zasluzili za nejaky prinos,ti nic nedostanu. Zijeme v materialnej dobe,kazdeho len peniaze a cisla zaujimaju.

tilly
12. sep 2025
@nikha2809

@tilly toto ani Kim nespravila, ale jeho aktuálna manželka... 😂

@nikha2809 hej, píšem to tam aj. Ze chcela byť za inú fašistovu (kanyeho) manželku... nie je bianka ako bianca 🤣