icon

Je Modrý koník vhodné miesto na pomoc?

sparekparek
Dnes o 09:30

niekedy sa zamyslam ci ludia na tejto stranke su realne ochotni pomoct alebo ci tu chodi kazdy iba plakat alebo ukazovat si fotky. aky mate nazor na tuto stranku vy? ja niesom zaregistrovana dostatocne dlho aby som vedela vyformovat nazor.

Strana
z2
anonym_177177
Dnes o 09:34

@sparekparek nieeeeeeeeeeee

ivicatolic
Dnes o 09:37

@sparekparek no plačeš tu aj ty.... "Ja a Veronika"😭

sparekparek
autor
Dnes o 09:41
@ivicatolic

@sparekparek no plačeš tu aj ty.... "Ja a Veronika"😭

@ivicatolic poznas veroniku?

anonym_2ab23b
Dnes o 09:42

no ja sa snazim pomoct v oblasti v ktorej sa vyznam... ono je to vsetko o ludoch... niekto to berie ako socialnu siet na zdianie svojho súkromia iny na vyhladavanie pomoci a iny aby zistili ze nie su v danom probleme sami a je 8ch viac a pomahaju si svojimi radami

sparekparek
autor
@anonym_177177

@sparekparek nieeeeeeeeeeee

@anonym_177177 nie? alebo ano? nerozumiem.

sparekparek
autor
@anonym_2ab23b

no ja sa snazim pomoct v oblasti v ktorej sa vyznam... ono je to vsetko o ludoch... niekto to berie ako socialnu siet na zdianie svojho súkromia iny na vyhladavanie pomoci a iny aby zistili ze nie su v danom probleme sami a je 8ch viac a pomahaju si svojimi radami

@anonym_2ab23b dakujem

veronikah96
Dnes o 09:47

To záleží. V každej skupine/diskusii a pod (je úplne jedno či je to na fb alebo tu) sa často stáva, že sa ľudia skôr snažia utvrdiť či majú pravdu. Nie vždy, ale vo veľa prípadoch to tak je a aj keď sa na niečo pýtajú, zároveň rovno očakávajú odpoveď, ktorú by sami dali. Keď s ich názorom alebo riešením väčšina nesúhlasí, ten opačný názor už nechcú počuť. Áno, záleží aj ako je ten protiargumemt napísaný a aká je otázka, ale v princípe sa veľakrát stane, že len nechcú počuť celé pre/proti.

anonym_d91df1
Dnes o 09:51

Záleží s čím človek potrebuje pomôcť, rád a tipov asohľadom praktických veci, tu človek nájde veľa… pri vzťahových a podobných problémoch sa tu človek vie vyrozprávať a každý mu môže povedať svoj názor, ale mal by každý rátať s tým, že tu nie sme psychológovia…

anonym_b495fc
Dnes o 09:52

@sparekparek podľa mňa to tu už nie je ako kedysi.. predtým si tu baby radili v pohode, ale teraz buď Ťa vysmejú alebo neodpíše nik, česť výnimkám.. ja som tu kedysi chodila každý deň aj som poradila, ale teraz to už to je o inom, poradíš a ani ďakujem ani nič 🤔

lulana79
Dnes o 09:54

Ja som tu od roku 2009 a za tie roky sa to strašne zmenilo. Viac zla je tu, z môjho pohľadu. Ale to zlo je celkovo všade. Lebo ľudia si nedoprajú a hľadajú chyby na každom a všade. Aj tam, kde nie sú.

sparekparek
autor
Dnes o 09:55
@anonym_b495fc

@sparekparek podľa mňa to tu už nie je ako kedysi.. predtým si tu baby radili v pohode, ale teraz buď Ťa vysmejú alebo neodpíše nik, česť výnimkám.. ja som tu kedysi chodila každý deň aj som poradila, ale teraz to už to je o inom, poradíš a ani ďakujem ani nič 🤔

@anonym_b495fc och rozumiem... ta ja ti odpisem 🙂

sparekparek
autor
Dnes o 09:55
@lulana79

Ja som tu od roku 2009 a za tie roky sa to strašne zmenilo. Viac zla je tu, z môjho pohľadu. Ale to zlo je celkovo všade. Lebo ľudia si nedoprajú a hľadajú chyby na každom a všade. Aj tam, kde nie sú.

@lulana79 vau dakujem za vas nazor

zojazoja
Dnes o 09:56

Ja sa zas niekedy zamýšľam, či tu na modrom konikovi je nejaké hniezdo s prepacenim sprostý ch obyvateľov tejto krajiny. (P.S. tym nemam na mysli autorku).

anonym_ff1864
Dnes o 10:00

Kto chce pomoze, kto chce tak aj tu pomoc prijme a pochopi aj ked necita to co by prave citat chcel a neurazi sa za iny nazor. Na druhej strane pri niektorych otazkach sa cloveku rozum zastavi a nevie ci ma nad nou plakat alebo sa smiat.
Neprijemne veci si netreba pripustat, tak ako v zivote su ludia, ktori su prijemni a mili, su ludia neprijemni tak taki su ludia aj na MK.

sparekparek
autor
Dnes o 10:01
@zojazoja

Ja sa zas niekedy zamýšľam, či tu na modrom konikovi je nejaké hniezdo s prepacenim sprostý ch obyvateľov tejto krajiny. (P.S. tym nemam na mysli autorku).

@zojazoja och dakujem, potesila ste ma

sparekparek
autor
Dnes o 10:01
@anonym_ff1864

Kto chce pomoze, kto chce tak aj tu pomoc prijme a pochopi aj ked necita to co by prave citat chcel a neurazi sa za iny nazor. Na druhej strane pri niektorych otazkach sa cloveku rozum zastavi a nevie ci ma nad nou plakat alebo sa smiat.
Neprijemne veci si netreba pripustat, tak ako v zivote su ludia, ktori su prijemni a mili, su ludia neprijemni tak taki su ludia aj na MK.

@anonym_ff1864 ano.

anonym_09a722
Dnes o 10:11

To tu nie je povinne, zaplat si hodinu u terapeuta, profika, 150 € mas, nie?

siemi_na
Dnes o 10:13

niekto chodí plakať, niekto ukazuje fotky, niekto sa len tak prizerá. veď ani tvoj príspevok spred pár dní nebol práve pozitívny. každý sa vyjadrí k tomu, čo ho zaujme, normálna vec. to, že je tu viacej zla, tak áno, ale to je všade. lebo ľudia žijú v domnení, že anonymita im dovoľuje hádam všetko.

sparekparek
autor
Dnes o 10:15
@anonym_09a722

To tu nie je povinne, zaplat si hodinu u terapeuta, profika, 150 € mas, nie?

@anonym_09a722 toto je narazka na co akoze??

sparekparek
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_604e22
Dnes o 10:24

je tu strašne veľa neprajných žien (aj mužov) ktorí ťa doslova budú buzerovať a navážať sa do teba keď len chceš poradiť alebo hľadáš odpoveď. Nehovoriac o tých útočných ľuďoch, ktorí doslova v každej odpovedi sa snažia pohádať sa, lebo si asi nemajú kde vyventilovať nervy a frustráciu.
Potom sú tu také, čo sa ťa snažia namotivovať aby si konečne otvoril(a) oči a chcú ti tým pomôcť, no a potom sú tu takí fajn ľudia, ktorí ti aj poradia. Ja tu síce nie som dlho, ale vždy sa snažím poradiť najlepšie ako viem, aj keď musím sa priznať, už som tiež raz niekomu vynadala lebo som sa nechala vyprovokovať 😀

anonym_9e3309
Dnes o 10:24

ja som sem písala svoje rady a skúsenosti s diagnózou,ale keď je tu min. 1x za týždeň tá istá otázka bez toho,aby sa autor/ka pozrel/a na rovnaké diskusie,tak už som s radami prestala

oceanahory
Dnes o 10:28

Ja som tu rada 🤗! Ak viem poradim, ak potrebujem radu ja, opytam sa...treba sa vsak naucit selektovat a brat veci s nadhladom. Rada tu v niektorych diskusiach podiskutujem, vyjadrim svoj nazor, pohlad na danu vec, niekomu sa to mozno paci a niekomu nie, ale o tom je predsa diskusne forum.
No a vnimam tu super profily, ktore su inspirativne, zaujimave bud kontentom alebo samotnou osobnosot, prispevkami, ci nazormy.
Ja si tiez zazdielam nejake veci, prevazne moje varenie, co jednak robi radost mne a som rada, ked sa podelim o tieto "male" radosti mojho zivota 😁.
Ja tu vnimam skvele kocky, s ktorymi vzdy rada pokecam, ba dokonca napr. tento tyzden mi tu jedna uzasna osobka, ktora robi krasne hackovane veci poslala zadarmo hackovaneho spidermana pre mojho syna, iba preto lebo som jej pracu pochvalila 🥰.
Vnimam to tu uz skor, ako nejaku virtualnu komuniku a rada sa tu chodim odreagovat 👍.

evienmk
Dnes o 10:33

Myslím, že človek tu môže dostať radu, inšpiráciu, poučenie. Ale je dôležité si uvedomiť, že za svoj život zodpovedáme sami a tá ťarcha zodpovednosti je na každom z nás. Ale to sa v niektorých príspevkov aj zdôrazňuje, že je to každého voľba, ako sa v danej situácii rozhodne. Myslím tým najmä rady ohľadne vzťahov.

anonym_2a6fe7
Dnes o 10:36

@sparekparek ako aj ty plačeš nad Veronikou 😃🙃
A či tu je niekto ochotní pomôcť? Ak to má význam určite ano, aj právo povedat vlastný názor ma kazdy

anonym_f5dea3
Dnes o 10:36

Ja som sem zacala chodit pocas korony. Prispievam do istych skupim, kde je to kultivovane. V diskusiach to moze byt niekedy divocina. Niektore pouzivatelky ma tu irituju, ale najak to neprezivam. Celkovo to tu beriem s rezervou.

emjee
Dnes o 10:45

Som tu od zaciatku (2005) a je to tu stale rovnake:
- skupina normalnych, ktori poradia a pochopia
- skupina dokonalych, ktora sa sem chodi predvadzat
- skupina ostrojazycnych, ktora ma sice pravdu, ale podava ju neprimeranym sposobom
- skupina trollov, ktora sa sem chodi len odreagovat a pise nezmysly
- skupina smejdov, ktora sem chodi zarabat na nepozornosti, neznalosti ostatnych ci uz v bazari alebo v prispevkoch
- skupina nic nevediacich lenivcov, ktorym je lahsie natukat otazku do mk nez do googla a este sa k tomu aj priznaju
A nie, nikto nie je iba v jednej z tychto skupin, spravidla aspon v 2-3

anonym_f5dea3
Dnes o 10:48
@emjee

Som tu od zaciatku (2005) a je to tu stale rovnake:
- skupina normalnych, ktori poradia a pochopia
- skupina dokonalych, ktora sa sem chodi predvadzat
- skupina ostrojazycnych, ktora ma sice pravdu, ale podava ju neprimeranym sposobom
- skupina trollov, ktora sa sem chodi len odreagovat a pise nezmysly
- skupina smejdov, ktora sem chodi zarabat na nepozornosti, neznalosti ostatnych ci uz v bazari alebo v prispevkoch
- skupina nic nevediacich lenivcov, ktorym je lahsie natukat otazku do mk nez do googla a este sa k tomu aj priznaju
A nie, nikto nie je iba v jednej z tychto skupin, spravidla aspon v 2-3

@emjee Do ktorej patris ty? 🙂

emjee
Dnes o 10:50
@anonym_f5dea3

@emjee Do ktorej patris ty? 🙂

@anonym_f5dea3 ja sa vidim v normalnych a ostrojazycnych 😀

anonym_f5dea3
Dnes o 10:52
@emjee

@anonym_f5dea3 ja sa vidim v normalnych a ostrojazycnych 😀

@emjee Akosi sa to dalo cakat. 🙂