Je Modrý koník vhodné miesto na pomoc?
niekedy sa zamyslam ci ludia na tejto stranke su realne ochotni pomoct alebo ci tu chodi kazdy iba plakat alebo ukazovat si fotky. aky mate nazor na tuto stranku vy? ja niesom zaregistrovana dostatocne dlho aby som vedela vyformovat nazor.
@anonym_f5dea3 mas pocit, ze patrim aj inde? Je to mozne 😀 no dovolim si tvrdit, ze za tych vyse 20 rokov som sa dost vyprofilovala prave v tychto skupinach.
@emjee OK.
@anonym_f5dea3 mas pocit, ze patrim aj inde? Je to mozne 😀 no dovolim si tvrdit, ze za tych vyse 20 rokov som sa dost vyprofilovala prave v tychto skupinach.
@emjee skôr je asi otázka, že kto si uvedomuje a prizná si, že patrí inam ako medzi "normálnych"?... okrem možno šmejdov, ktorí robia podvody na bazári, tí sú si asi vedomí toho čo robia a majú to ako zárobkovú činnosť 😀
@sparekparek prakticke veci typu co navarit alebo posadit do zahrady ti pomozu. ale snad nemyslis riesenie vážnych životných problémov. v tom pripade ide o pokec niekedy dokonca s dvíhaním adrenalínu, nie dobre rady🙂
@emjee skôr je asi otázka, že kto si uvedomuje a prizná si, že patrí inam ako medzi "normálnych"?... okrem možno šmejdov, ktorí robia podvody na bazári, tí sú si asi vedomí toho čo robia a majú to ako zárobkovú činnosť 😀
@anonym_d91df1 skor je otazka, ci aj ked zareagujem ako idiot, si to dokazem priznat, ospravedlnit sa a z vacsej casti fungovat v skupine normalnych. Ci dokazem nekrmit trollov, nenaletiet smejdom, a lenivcom nastavit zrkadlo napr cez let me google that for you
ak potrebuješ finančnú injekciu - tak tu pomoc nenájdeš.
Presne definuj akú pomoc máš na mysli.
@sparekparek vzdy sa snazim poradit najlepsie ako viem, ked mam malo casu pisem strucnejsie a bolo poradene aj mne.
@sparekparek Ja sa o to snažím. A vždy budem. Tak to cítim, že je to jednoducho správne. Pomáhať si. Tak som bol vychovaný. A som hrdý na to.

@emjee Akosi sa to dalo cakat. 🙂