icon

Je rozdiel medzi zabránením a ukončením počatia?

13. júl 2026

Je rozdiel zabrániť počatiu a ukončiť počatie!

Je rozdiel medzi zabránením a ukončením počatia?
Strana
z3
autor
15. júl 2026
@patrike

@anonym_autor Zaujimave, Hitlera nechal, inych odstranil. Divny boh, ale zase akeho ste si vymysleli, takeho mate.
Ty teda hovoris, ze boh vie vopred, kto z akeho zarodku vyrastie ? Kde j tpotom slobodna vola ? Sa ti to nejako zamotalo ...

@patrike a možnože bol Hitler ešte to najmenšie možné zlo oproti tomu čo sa plodí z tejto demoralizovanej spoločnosti

domix147
17. júl 2026
@patrike

@domix147 Nie je to vrazda, zakony vacsiny krajin takto neoznacuju odstranenie zhluku buniek bez vedomia. Zalozte si kdesi na pustom ostrove teokraticku monarchiu a tam si robte a hlasajte, co len chcete. Tu vas tiez nik nenuti na potrat kazde 2 roky, je to pre vas moralne neprijatelne, nerobite to, inym dajte pokoj, vratane roznych kazni.

@patrike takže keď zákon povie že to nie je vražda a napr keď zákon obpdli vraždiť aj starých ľudí tak to podľa teba bude ok ?
A inak mne je úplne ale uuuplne jedno čo tu ty tvrdíš...je to vražda ..pretože to počate dieťa má dušu...skús seba prerušiť že či potom môžeš začať...prosím ťa ...aj dieťa malé vie že keď sa niečo prerusuje tak sa dá v Tom pokračovať...ale pri prerušení tehotenstva asi ťažko v ňom môžeš pokračovať...

anonym_be51c0
17. júl 2026
@domix147

@patrike takže keď zákon povie že to nie je vražda a napr keď zákon obpdli vraždiť aj starých ľudí tak to podľa teba bude ok ?
A inak mne je úplne ale uuuplne jedno čo tu ty tvrdíš...je to vražda ..pretože to počate dieťa má dušu...skús seba prerušiť že či potom môžeš začať...prosím ťa ...aj dieťa malé vie že keď sa niečo prerusuje tak sa dá v Tom pokračovať...ale pri prerušení tehotenstva asi ťažko v ňom môžeš pokračovať...

@domix147 Čo je duša a odkiaľ vieš, že ju má taká blastula?

patrike
17. júl 2026
@anonym_autor

@patrike a možnože bol Hitler ešte to najmenšie možné zlo oproti tomu čo sa plodí z tejto demoralizovanej spoločnosti

@anonym_autor Ty si dalsia ozdoba slovenskej veriacej sceny, robis im hanbu. Neuveritelne, ake slovne (schvalne nepisem myslienkove) salta viete produkovat.

patrike
17. júl 2026
@anonym_be51c0

@domix147 Čo je duša a odkiaľ vieš, že ju má taká blastula?

@anonym_be51c0 Uz som im to raz vysvetloval, ze nez papez povedal okolo roku 1870, ze zarodok ma dusu od pocatia, tak isli podla Tomasa Akvinskeho a zensky zarodok mal dusu tusim ako 90 dnovy, muzsky ako 40 dnovy.

autor
Včera o 06:32
@patrike

@anonym_autor Ty si dalsia ozdoba slovenskej veriacej sceny, robis im hanbu. Neuveritelne, ake slovne (schvalne nepisem myslienkove) salta viete produkovat.

@patrike s veriacou scénou našťastie nemám nič spoločné. A samozrejme, že ľudia ako ty s takým plytkým myslením, veľké veci nepochopite.

valria
Včera o 09:03
@patrike

@anonym_be51c0 Uz som im to raz vysvetloval, ze nez papez povedal okolo roku 1870, ze zarodok ma dusu od pocatia, tak isli podla Tomasa Akvinskeho a zensky zarodok mal dusu tusim ako 90 dnovy, muzsky ako 40 dnovy.

@patrike Jasné, lebo povedal nejaký pápež a nejaký filozof. Muži.🙂

anonym_be51c0
Včera o 09:04
@patrike

@patrike Veľmi presvedčivý argument🙂)))

Strana
z3