icon

Je žena vo veku 26 rokov stará?

6. jan 2026

Ahojte.
Mam cerstvych 26 rokov a momentalne som slobodna. Ja osobne si z toho až takú hlavu nerobím a beriem to tak, že ešte mám čas a čo ma prísť príde. Občas chodim aj na rande, ak sa mi nejaký muž pozdáva ale celkom som z desená z môjho okolia. Za poslednú dobu som si aj počas sviatkov vypočula, že už niesom najmladšia, dokonca mi to aj niektorí muži na rande povedali, že mala by som rýchlo konať lebo vlak beží a za chvílu budem out a ja som popravde v šoku. To vážne je pre spoločnost 26 rocna baba stara? Ja sa práveže snažím nesplašiť a dobre si vybrať a nenechať sa oplodniť prvým, ktorý vyzerá ako tak schopne len preto že čas.. ale možno to vnímam zle, neviem..

Strana
z3
anonym_88111c
6. jan 2026

Ja som sa stala matkou s prvým dieťaťom keď som mala 32 a nič som myslím nezmeskala.Nedaj sa otráviť blbymi rečami .Kolke sa usadili v 20 tich a teraz ľutujú lebo prišli na to že sa "usadili"s blbcom

anonym_57199f
6. jan 2026
@anonym_3fa890

Ja mám 27 rokov, o pár mesiacov 28 a som single. A predstav si, že mi to vyhovuje. Žiadny vzťah ani nechcem momentálne. S drístov, že mi beží vlak, tikajú mi biologické hodiny, si nič nerobím, lebo deti aj tak nechcem.

@anonym_3fa890 Dobre robíš. Ja tiež deti nemám a ani nechcem. Byť single je to najlepšie, čo môže byť, keď si to môžeš finančne dovoliť. Ja našťastie áno. Mám vlastný byt a dobrú prácu. Žiadneho muža nepotrebujem, uživím sa aj sama.

kiki68
6. jan 2026

26 a stara 🙈🙈🙈 omfg

kremlicka250
6. jan 2026

@anonym_autor nie si stara. Radsej najst spravneho partneta neskor ako tu potom zakladat temy o tom, ako je clovek nestastny v zlom manzelstve, vztahu....

svetlonos
6. jan 2026
@anonym_ce4248

@svetlonos vidíte a mňa tu idú súdiť že som porodila dcérku v 20 a dnes mam 30 a stihla som kopec veci popri malej a dnes už si môžem povedať,že je väčšia a samostatnejsia ja zabezpečená a je čas na ďalšie veci,ktoré ľudia robia skor ako majú deti a potom sú nešťastní,že už nemôžu alebo majú veľa rokov.Ja nič neľutujem a každej by som to takto priala.

@anonym_ce4248
blahozelam 🙂, netreba riesit druhych, pokial je niekto v 29tich dost zrely na dieta.

svetlonos
6. jan 2026
@svetlonos

@anonym_ce4248
blahozelam 🙂, netreba riesit druhych, pokial je niekto v 29tich dost zrely na dieta.

@svetlonos
v 20tich

domkakvet
6. jan 2026

@anonym_autor na rande ti muzi povedali, ze mas rychlo konat, tak to by bolo pre nich akurat vhodne, aby si prehliadla ich nedostatky.

simsalabim
6. jan 2026
@svetlonos

@simsalabim
teba by nazvali mudrouba sikovnou, ze mas len 59 ale dve 25 rocne dospele deti 😀. Za mna ideal. No nie kazdemu sa podari najst spravneho chlapa okolo tej 20tky 🙂

@svetlonos 55 😉 Ale dakujem 😅

11beautygirl11
6. jan 2026

S človekom, ktorý by mi zahlásil, že som v 26 stará, by som sa ani nerozprávala. Máš výšku, ovládaš jazyky - si vzdelaná narozdiel od mnohých. A to bude ten problém. Choď s kamošmi von a možno niekoho stretneš. Choď s kamošmi na chatu, nájdi si hobby…nikdy nevieš, či nestretneš manžela v práci, možno to bude aj tvoj klient. Keď si v 26 stará, tak ja v 33 si zrejme môžem hľadať pohrebné miesto a tie čo majú 50+ sú už asi múmie….hlúpe názory hlúpych ľudi

estellas
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
6. jan 2026
@simsalabim

@svetlonos 55 😉 Ale dakujem 😅

@simsalabim
aj nabuduce 😉

anonym_3fa890
6. jan 2026
@anonym_57199f

@anonym_3fa890 Dobre robíš. Ja tiež deti nemám a ani nechcem. Byť single je to najlepšie, čo môže byť, keď si to môžeš finančne dovoliť. Ja našťastie áno. Mám vlastný byt a dobrú prácu. Žiadneho muža nepotrebujem, uživím sa aj sama.

@anonym_57199f Ja síce nemám vlastný byt, ani práca nie je bohvie aká, ale nemienim sa vrhať do vzťahu, keď sa na to necítim, len preto, aby som sa mala finančne pohodlnejšie.

alickapusinka
6. jan 2026

Jasne si stara zajtra si chod vybaviť starobný dôchodok.Neblazni máš paradný vek.A blbe reči si netreba všimať načo to je tvoja vec či budeš mať deti, muža koľko deti figa borova do toho rodinu aj cudzich.

anonym_3c121c
6. jan 2026

Ak ti to hovoria stari ľudia, je to ok. V 70-80 tych rokoch bola slobodná 26 ročná stará dievka. Ak ti to hovoria mladí, sú hlúpi.

estellas
6. jan 2026

Úplne v poriadku vek, nie si stara.
Ešte stále si môžeš niekoho nájsť.

akinom0077
7. jan 2026

@anonym_autor mne v tomto bolo absolutne jedno podobne reci okolia… neries to. A ci si v 26 stara? no ja si od 30- ky hovorim ze som stara🙂)) mne je smiesne ked sa nejaki ludia rozpravaju napr o niekom 45-50 rocnom ze “ este su mladi” 🙂)) mladi je za mna clovek do 30r cislom vekom, neriesim ze kto sa ako citi

maryetta
7. jan 2026

Fakt stara? Mas okolo seba divnych ludi.

maialeo
7. jan 2026

@anonym_autor ak sa stretavas s pedofilmi, tak so stara :+)

anonym_0db3af
7. jan 2026

Prosím ťa, hádam ťa neovplyvňujú poznámky okolia? Mám sesternicu, 40 ročnú, nemá partnera, nemá deti, užíva si života. A to ani nemá kariéru, pracuje na sezóny a potom v lete cestuje po svete. A čo? Keď jej to tak vyhovuje, tak aký problém?
Ži tak ako chceš, život je moc krátky na to, aby sme žili podľa predstáv okolia.

dismonika
7. jan 2026

@anonym_autor počúvaj ty stará "korčula" ja mám 42 rokov a nemyslím si, že som stará. 🤣🤣🤣 Vyzerám a cítim sa ešte lepšie ako pred 10 rokmi. Je to všetko o nastavení v hlave a prístupe k sebe. 😉

anonym_376ce7
7. jan 2026

Myslím, že to vnímaš správne. Hľadať nasilu, nútene za každú cenu partnera nie je dobré. .
Mohla by si sa dostať do vzťahu so zlým človekom, ktorý sa bude správať zle k tvojmu dieťaťu alebo k tebe.
Také vzťahy nekončia dobre.

Strana
z3