icon

Keby ste zajtra umreli, bolo by vám to ľúto?

Včera o 17:20

Ahojte, viem že trošku drsná otázka, ale keď život je tak ťažký. Od malička sa mi dejú samé zlé veci a nie nie som negatívna ale ozaj sa to nedá zvládať už všetko. A vy ste spokojní so svojím životom alebo keby ste zajtra umreli tak by ste boli aj radi?

Strana
z2
anonym_52595b
Včera o 17:28

Nebola by som rada, este chcem zazit vela veci

anonym_94e2c9
Včera o 17:29

Život je taký aký si ho zariadiš 🙂

anonym_b7b4bd
Včera o 17:31

Velmi zla otazka. Ked ti tu 10 ludi napise, ze je spokojnych so zivotom, budes smutny a ten svoj si vezmes alebo opacna situacia, ak sa ti tu ludia pridu vystazovat, budes si spokojne nazivat dalej? Lebo vies, vacsina ludi nema na ruziach ustlane, to len dnes je predsuvany taky obraz luxusu, fejkoveho stastia zo socialnych sieti.. potom su tu tie skreslene reality… Ak mas problem, s kt. nevies pohnut, skus aj odbornu pomoc v podani psychologa..

doriiis
Včera o 17:44

Keby som zajtra umrela, bola by som rada, že som žila život taký, aký som vždy chcela.

anonym_7a4a5e
Včera o 17:45

@anonym_autor mam tazky zivot a niekedy si predstavujem, ake je to mat konecne klud ale umriet urcite nechcem...iba vyvoleni ziju stastne zivoty

anonym_7a4a5e
Včera o 17:45
@anonym_94e2c9

@anonym_94e2c9 nie je pravda, mnohi su znasilneni, mnohim umrela uz rodina, co trepes. za to ludia mozu?
mnohim sa stanu veci, za ktore ozaj nemozu a teraz mi napis tu rozpravku o tom, ze zijeme to, co si pritahujeme.

anonym_ed9323
Včera o 17:48

Zažila som v živote už asi všetko - zažila veľkú lásku ako z knihy, zažila som pád na absolútne dno, stratu najbližších, stratu mojej lásky. Zažila som zdravie a radosť zo života, chorobu a túžbu zomrieť. Záujem mužov a ten pocit byť na vrchole ... a absolútne žiadny záujem nikoho ... Bola som obklopená ľuďmi, v centre diania, bola som úplne sama - na celom svete. Dosiahla som kariéru, ale zároveň som nedosiahla nič. Tancovala som ako o život a boli chvíle, keď som sa učila chodiť. Ak by som dnes zomrela, vedela by som, že som si prežila tri životy. A či by som niekomu chýbala? Asi nie. Možno by si na mňa spomenuli... niekedy.

pr85
Včera o 18:03

@anonym_autor Z čisto ľudského hľadiska áno, bolo by mi to ľúto. Ale ak by sa mi pred metódu podarilo vyspovedať a išiel by som pred Boha uzmiereny, tak by mi to až tak nevadilo.

weruska1311
Včera o 18:09

Určite by mi to bolo ľúto, chcem ešte žiť pre deti

bielasovicka
Včera o 18:12

Keby som zajtra umrela, tak o tom už vedieť nebudem. Takže ani ľúto mi to nemôže byť.

anonym_aa0bac
Včera o 18:13

Nevadilo by mi umrieť, keďže mojim cieľom je nebo, ale kvoli ďeťom by som ešte nechcela, neviem si predstaviť aká obrovská rana by to pre ne bola 😢

anonym_dcc899
Včera o 18:23

Tak asi keď by som zomrela, asi by mi to už bolo jedno, nie? Teda vlastne ani to nie.

ika02
Včera o 18:23

Nie, nechcela by som umrieť zajtra. Kto by sa postaral o moje 2 deti? Veď sú dni ťažšie, niekedy sa zdá, že už horšie ani byť nemôže a vždy sa to nejak vyrieši, všetky problémy sa dajú zvládnuť. Potom zákonite musí prísť obdobie, keď všetko ide ako po masle a to si treba užívať. Keby sme nezažili tie mínusy, nevážili by sme si plusy.

anonym_fd2be0
Včera o 18:29

ako mrtvej by mi to bolo predsa jedno ...

kavasmliekom
Včera o 18:31

@anonym_autor keby som umrela, asi by mi to už bolo jedno 😄 ale ... Ja chcem žiť, život ma baví, všetko je tak, ako má byť.

autor
Včera o 18:32
@anonym_94e2c9

@anonym_94e2c9
To nie je tak úplne pravda, keď ti jeden po druhom umrú členovia rodiny a aj manžel a všetci na nejaké vážne choroby tak to nie je vôbec super. Ale človek musí žiť ďalej

autor
Včera o 18:33
@anonym_7a4a5e

@anonym_94e2c9 nie je pravda, mnohi su znasilneni, mnohim umrela uz rodina, co trepes. za to ludia mozu?
mnohim sa stanu veci, za ktore ozaj nemozu a teraz mi napis tu rozpravku o tom, ze zijeme to, co si pritahujeme.

@anonym_7a4a5e presne tak, veľmi dobre napísané

anonym_87f833
Včera o 18:34

Keby zajtra zomriem asi by mi to uz bolo jedno nie?
Kazdopadne kazdy den si vazim ze tu mozem byt pre deti. Nie je to ale samozrejmost. Kazda mama by tu chcelabyt. Zial osudy su rozne.

bloger
Včera o 18:35

@anonym_autor Bolo by mi to ľúto kvôli rodine. Viem ale, že raz to prísť musí. Len dúfam, že nie zajtra.

anonym_b52567
Včera o 18:43

Bolo by mi to velmi luto, ale kvoli aktualne malickym detom a mojmu okoliu. Ze by toho rodina na pleciach mala tolko bez mna, ich matky - a ze oni by ju nikdy riadne nepoznali.
Mimo toho sa snazim zit zivot tak, aby som sa nebala toho posledneho dna a necitila som sa, ze som nezila spravne, nepodala pomocnu ruku, a nevenovala sa blizkym. 🙂

anonym_9a5b97
Včera o 18:44

Rada by som nebola, lebo cakam babatko, takze by som umrela s nim, alebooo, v tomto tyzdni by ho uz zachranili, ale muz by to mal tazke s 5 detmi, ktore teda mame. A bolo by mi luto, kebyze ich nevidim vyrastat a tesit sa z toho, aki su sikovni. Lebo ja verim na vecny zivot a nebo, ze tam raz pridem, ale dufam, ze Pan Boh mi dopraje zazit dospelost mojich deti a aj nejake tie vnucatka. A este, ked budu uz deti samostatne, tak take tie spolocne chvile s manzelom, uz znova len my dvaja...🥰

anonym_2bcf6e
Včera o 18:49

Jej, ale ste tu len zbytočne premúdrelé niektoré.. 😏Jasné, že otázka je myslená tak, či by vám bolo dnes jedno, keby ste vedeli, že zajtra zomriete. Povedala to obrazne..
@autor Ja ti celkom rozumiem. Občas nad tým podobne rozmýšľam. A nemám zlý život, možno naložené o niečo viac, ako sa na pohľad zdá.. ale niekedy je toho už na mňa veľa a občas sa pristihnem pri tom, že mi hlavou preletelo “aspoň by som mala konečne pokoj..”
Asi je to na mne aj vidieť. Že momentalne so zivotom bojujem

anonym_94e2c9
Včera o 18:49
@anonym_7a4a5e

@anonym_7a4a5e Kritické myslenie asi nie je tvoja silná stránka 😀 Ja píšem o tvojom živote (skôr spôsobe života), ktorý si ty vieš zariadiť, teda aj ovplyvniť. Sú veci ktoré samozrejme ovplyvniť nevieš (rôzne choroby atď.). To že ty vidíš len tieto neovplyvniteľné negatíva je tvoj problém.

a0
Včera o 18:56

@anonym_autor nie nechcela by som umrieť, mám tu prečo byť a aj chuť tu byť, milujem svoj život aj keď to neni vždy ružové, ale keď som reálne umierala, tak mi to vlastne bolo jedno 🙂.

ria_sprout
Včera o 19:34
@anonym_94e2c9

@anonym_94e2c9 túto vetu úprimne nenávidím. Ťažko si zariadis zdravie dieťaťa či muža a od toho závisí šťastie. To ale pochopí človek asi až keď nerieši malichernosti.

anonym_79d968
Včera o 19:45

Clovek sa ucucka, ze rodicia dosiahli 80.tky,tak aj ono dieta sa dozije, plus nieco navrch. Potom ti podbehne reelsko, ze pri krcakoch ti odtrhne tromb a je do minuty po tebe. Presne to som potrebovala vidiet😤 uz zijem s tym, ze kazdy den je DAR. ▪️

anonym_d4a2ed
Včera o 20:16

Len kvôli deťom tu chcem byť♥️, ostatni by si možno ani nevšimli a len by sa prišli presvedčiť, že už je po mne 😬🫣

nikoletta1712
Včera o 20:27

@anonym_autor Ak by som mala možnosť dnes( pracujem a žijem v zahraničí) objať, dať pusu a povedať osobne , že ich bezpodmienečne milujem mojich rodičov, súrodencov, starkú, tak by som zajtra mohla zomrieť…

anonym_c933ed
Včera o 21:12
@anonym_94e2c9

@anonym_94e2c9 prepáč, ale toto je taká hlúpa odpoveď, že až!
Ako si môžeš zariadiť život, keď nastanú situácie, ktoré nedokážeš ovplyvniť?
Príklad: mama má vážne ochorenie v terminálnom štádiu, otec alzheimera, tvoj brat je alkoholik, tvoj syn bude ťažký autista, ktorý potrebuje opateru 24/7 a manžel mal ťažkú nehodu, momentálne ležiaci v nemocnici a vieš, že ho o pár týždňov prepustia domov a ty ho budeš ešte aj kŕmiť a chodiť s ním na rehabilitácie. Toto bol len príklad, ako nie všetko ide tak, ako si predstavujeme. Tvoja veta o zariadení si života, je chujovina ako víno.

anonym_e93058
Včera o 21:13
@anonym_79d968

Clovek sa ucucka, ze rodicia dosiahli 80.tky,tak aj ono dieta sa dozije, plus nieco navrch. Potom ti podbehne reelsko, ze pri krcakoch ti odtrhne tromb a je do minuty po tebe. Presne to som potrebovala vidiet😤 uz zijem s tym, ze kazdy den je DAR. ▪️

@anonym_79d968 A teraz to prelož do slovenčiny🙈

Strana
z2