icon

Koľko vám trvá ranné chystanie sa do práce?

Dnes o 09:04

Žienky, prosím, povedzte mi, koľko vám priemerne trvá kým sa ráno vychystáte do práce, prípadne vaše 15+ pubertálne dcéry do školy?

Som taká neženská žena, nikdy som sa nemaľovala, čiže ja to mám tak, že 15-20 min mi stačí. Vstať, umyť sa, obliecť, prečesať vlasy, to je všetko, stihnem aj kávu. Moja dcéra je iná, chystá sa asi 1 hodinu, niekedy aj 1,5 hodiny. Niekedy si ráno umyje aj vlasy, ale ak si aj neumyje, prinajmensom si ich každé ráno fúka fúkacou kulmou. A potom si robi makeup. Niekedy má premyslené, čo si oblečie, niekedy sa aj niekoľko razy prezlieka. V podstate to neporovnavam, beriem, že koľko ľudí toľko chutí, ale príde mi, že my dve s dcérou sme extrémy 🙂 Ja v tom nedbaní. A dcéra naopak. Má jemné vlasy, chcela by mať husté dlhé, ale je to genetické, aj svokra má také jemné vlasy.

Tak si len pre upokojenie duše robím prehľad, ako to majú iné baby, koľko je slovenský priemer chystania? 🙂

Strana
z3
doriiis
Dnes o 16:04
@anonym_c53dbe

@anonym_3c52bb neboj sa, viem veľmi dobre, o čom je plánovač výroby, lebo 3 mám vo svojom teame. a nie, ani jeden nerobí na zmeny. Na tie robí výroba, kvalita, máme údržbu na zmeny, nejaký CNCckári. Plánovač výroby chodí na 8 hodinové zmeny. A to je moja 5 výroba za moju 25r prax. Hovorím o white collars plánovačovi.

@anonym_c53dbe ... Ja strašne zerem, keď niekto zovseobecnuje lebo ,, u nás je to takto". Zato že u vás je to tak a ty si sa s ničím iným v živote nestretla neznamená, že inde to nie je inak.

doriiis
Dnes o 16:06
@anonym_3c52bb

@doriiis to je presne tak,ze zeny si myslia,ze vo vyrobe su len zeny za pasom,a okrem toho treba aj zasobovacov,majstrov a asistentov,alebo predakov a rozne ine aj technicke profesie,kazdy usek na svojho veduceho a je tam kopec veducich aj riaditelov je viac.Az po toho najväcsieho,najhlavnejsieho riaditela.
K tomu su tam rozne agenturi,co tiez tam musia mat svojich aj pracovnikov,majstrov,veducich a inych,a inych.Tych pozicii je strasne vela a vela po znamoati ich vedia aj vytvorit.

@anonym_3c52bb .. tu keď počujú slovo výroba, tak automaticky predpokladajú pás a zničených otrokov za ním. Tak darmo, nie každý môže byť administratívny pracovník. 🤷🏻‍♀️

doriiis
Dnes o 16:07
@simsalabim

@doriiis umrela by som, ze o 3 🙈 Ja vstavam 4.55 a je to pre mna zabijak. A posun casu na letny stale citim a nie a nie sa prestavit.
Vychystanie mi trva cca hodinu. Umyvam si rano vlasy, preto. Dcere to trva tak 40min.

@simsalabim ... Ja si to potom vynahradim v dni, keď vstávať nemusím. 😂

anonym_3c52bb
Dnes o 16:08
@doriiis

@anonym_c53dbe ... Ja strašne zerem, keď niekto zovseobecnuje lebo ,, u nás je to takto". Zato že u vás je to tak a ty si sa s ničím iným v živote nestretla neznamená, že inde to nie je inak.

@doriiis tak asi nerobila pre velikansku vyrobu,kde sa vyraba v milionoch ks,a teda od piky az po konec.Cize jedna vyroba robi toto,posle druhej,ta zase urobi toto,ta to posle tretej a az po konec.A tie vsetky vyroby maju svojich planovacov,co este aj tych je vela,lebo kazdy ma nastarosti iba urcity kusok.

doriiis
Dnes o 16:08
@anonym_3c52bb

@doriiis tak asi nerobila pre velikansku vyrobu,kde sa vyraba v milionoch ks,a teda od piky az po konec.Cize jedna vyroba robi toto,posle druhej,ta zase urobi toto,ta to posle tretej a az po konec.A tie vsetky vyroby maju svojich planovacov,co este aj tych je vela,lebo kazdy ma nastarosti iba urcity kusok.

@anonym_3c52bb ... Dobre.

domkakvet
Dnes o 19:15

@anonym_autor niekedy sa sprchujem rano, niekedy vecer, tak podla toho, ale aj bez tej sprchy by to za 20 minut nebolo a to nerobim nic specialne, umyjem si tvar a pletova voda to je 5 minut, make up 5 minut, zuby 5 minut, hrabanie v skrini a obliekanie 5 minut, kava 5 minut, cesanie 5 minut.

alizea
Dnes o 19:25
@doriiis

Vstavam o 3:00 a z domu odchádzam o 5:00.Rano stíham sprchu, kávu a nalíčiť sa. Medzitým si vypočujem svoje podcasty, keď treba dám prať, zapnem umývačku.
Neviem si predstaviť ráno bez ľadovej sprchy,kávy a ísť do roboty nenalíčená

@doriiis To musia mať susedia radosť, keď o 3 hod ráno perieš a dupoceš po byte 🙄

Strana
z3