icon

Kto kradne bicykle v Bratislave?

unbeholfen
8. apr 2026

No očúvajte ma sem. Donísol som si do Bratislavy jeden starý bicykel, aby som mal na čom chodiť od stanice do roboty. Zmizol. Ale kto by v Bratislave kradol taký bicykel? Bol to skutilovaný starý komunistický bicykel, také niečo ako vidíte v dedinách pri krčme, že všelijaké improvizované opravy, že väčšina z vás by sa na tom hanbila jazdiť, a ešte k tomu v hlavnom meste také bicykle nevidím jazdiť. Bratislava už má takú inú úroveň v tomto ako vidiek, a ešte k tomu to parkuje v pri stojanoch kde sú aj zdielané kolobežky, zdielané bicykle, aj iné civilné bicykle v lepšom stave… Tak ako je možné že zmizne práve môj. Nonsens je to že nebol jediný, veď tam stálo kopa tých zdielaných bicyklov aj kolobežiek, že stratil sa v dave v podstate, a stál pri stanici na rušnom mieste kde sú kamery, pohyb ludí, že koho napadne na takom mieste kradnúť bicykel a ešte taký šrot?

anonym_51a7e0
8. apr 2026

Najpravdepodobnejsie ho vzali zberaci zeleza, nalozili na vozik a odviezli do zberne.

anonym_512cfe
8. apr 2026

mal si ho zamknutý o stojan?

unbeholfen
autor
8. apr 2026
@anonym_51a7e0

Najpravdepodobnejsie ho vzali zberaci zeleza, nalozili na vozik a odviezli do zberne.

@anonym_51a7e0 ale v hlavnom meste sú takí? To skôr na vidieku.

unbeholfen
autor
8. apr 2026
@anonym_512cfe

mal si ho zamknutý o stojan?

@anonym_512cfe Áno. Precvikáváli zámek.

anonym_e8fb8b
8. apr 2026

To byl ňegdo, gdo ta vidzel prisc na tem bicygli. Lebo aj on sce tak dobre vypadat jak ty. Tak reku ty ho zebere a bude sa vozit na ňem on. A ešči jedno vím isce, že to byl chlap. Dzi na mjestskú políciju a nech okukajú šecky kamery odtál až potál z teho uhla aj z tamteho. Bude to ňegdo gdo pozná rajón. Ešči mi ťuklo do tej makovice mojej, že či si ňekomu nedlžil peňáze? Daj vjedzet ket to omrknete s tú mjestskú políciju.

unbeholfen
autor
8. apr 2026

Víte dze? Na vinohradech vedla tramvajové trate.

anonym_b80cd0
8. apr 2026

Ta to bou taky podobny sockar jak ty, čo zbíra železo, videl kus železa tak ho zebral. Ta to čo myslíš, že si jediny zberatel odpadov a zeleza na Slovensku? Dyg, dilino!

janulik2008
10. apr 2026

Vsade sa kradne nie len na vidieku 😀😀😀